ha,ha, znači, dobro sam pročitao.
Last Post Wins !!!11one
- john_constantine
Re: Last Post Wins !!!11one
Michel puši karu.
- Ašow
koji su to idioti jebem im sve.
Placas im toliku pretplatu i onda ne otkupe prava i tak.
pa ubit ih treba. I ovo sto rade sa sportskim programom im je nesto nevjerojatno.
Ne otkupljuju prava na ono sto bi trebali i mos ne znam sta im napravit.
pa ubit ih treba. I ovo sto rade sa sportskim programom im je nesto nevjerojatno.
- john_constantine
je, meni se najviše zgadila jedna njihova ideja da bi mogli naplaćivati kompjutore.
Hm... baš imam ideju za kratku priču "Odbacivanje", ali nikako ne ide pisanje...
Napisao, ali je tako debilno da ništa od toga.
Više nikako ne mogu ponoviti onakvo pisanje kada sam pisao roman u srednjoj ili tijekom nezaposlenosti. Istina je da je sve to stvar raspoloženja, kako se najbolje piše i slično. Mah, bar je lako sam sebe psihički opet sjebati, tako da si nakupiš sve loše misli u glavi i stvoriš stotine teorija.. Ali uz kakav rizik? Korištenje britvica, stvaranje novih ožiljaka na rukama, jastuk nakupljen suzama, frustracije nad ljudima oko sebe... Je li pisanje uopće vrijedno takvog rizika?
Hm... baš imam ideju za kratku priču "Odbacivanje", ali nikako ne ide pisanje...
Napisao, ali je tako debilno da ništa od toga.
Michel puši karu.
- john_constantine
je, nešto da ove godine neće biti formule...Ašow wrote:koji su to idioti jebem im sve.
Michel puši karu.
- john_constantine
- Ašow
da+ne prenose vise tekme od medvescaka.john_constantine wrote:je, nešto da ove godine neće biti formule...Ašow wrote:koji su to idioti jebem im sve.
a dosli do doigravanja.
smeća
- john_constantine
da... a bar nam filmska groblja nitko ne može oduzeti. 
Michel puši karu.
- Ašow
bogami
Vidim ima danas u 02:50
SOLSTICE
triler horror drama
SAD, 2008
[qoute]Šest mjeseci nakon samoubojstva sestre blizanke Sofie, Megan (Elisabeth Harnois) i dalje oplakuje njezinu smrt i žali za voljenom sestrom koja joj nedostaje. Noć uoči blagdana svetog Ivana Megan putuje s prijateljima Christianom (Shawn Ashmore), Zoe (Amanda Seyfried), Markom (Matt O'Leary) i Aliciom (Hilarie Burton) u obiteljsku kuću u Nowell Lake na proslavu ljetnog solsticija. Kupujući namirnice u mjesnoj trgovini, Megan se sprijatelji s prodavačem Nickom i kupi časopis u kojemu stoji članak o komunikaciji s mrtvima za ljetnog solsticija, kada je dan najduži. U kući Megan progoni duh te ona vjeruje da Sofie pokušava komunicirati s njom.[/quote]
Ocekujem fail od filma, al ak buem bio budan pogledat cu ga.
Ae, odo
Vidim ima danas u 02:50
SOLSTICE
triler horror drama
SAD, 2008
[qoute]Šest mjeseci nakon samoubojstva sestre blizanke Sofie, Megan (Elisabeth Harnois) i dalje oplakuje njezinu smrt i žali za voljenom sestrom koja joj nedostaje. Noć uoči blagdana svetog Ivana Megan putuje s prijateljima Christianom (Shawn Ashmore), Zoe (Amanda Seyfried), Markom (Matt O'Leary) i Aliciom (Hilarie Burton) u obiteljsku kuću u Nowell Lake na proslavu ljetnog solsticija. Kupujući namirnice u mjesnoj trgovini, Megan se sprijatelji s prodavačem Nickom i kupi časopis u kojemu stoji članak o komunikaciji s mrtvima za ljetnog solsticija, kada je dan najduži. U kući Megan progoni duh te ona vjeruje da Sofie pokušava komunicirati s njom.[/quote]
Ocekujem fail od filma, al ak buem bio budan pogledat cu ga.
Ae, odo
- Decadentor
sta ime neki prijenos??Zadro wrote:Dec gledaš Oscare?

- Josef K
Možeš tu gledatDecadentor wrote:sta ime neki prijenos??Zadro wrote:Dec gledaš Oscare?nisam nest u toku
- Decadentor
ah da, vec je neko (vjerovatno ti) stavio linkZadro wrote:Možeš tu gledatDecadentor wrote:sta ime neki prijenos??Zadro wrote:Dec gledaš Oscare?nisam nest u toku

- Josef K
Ubaci se na čet dole da vrijeđaš s nama TSN 
- Decadentor
- Decadentor
kako sam te takticki skuzioDecadentor wrote:ajdZadro wrote:Ubaci se na čet dole da vrijeđaš s nama TSN