Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
metallicat

Re: Ženski kutak

Post by metallicat » 26 Feb 2011, 23:51

callac wrote: jeeeeeeeeej, tri puta hura za mene :lol:
:lol: :lol:
a jbg, nisi mogla znat. jer da nisi isprobala sad, biš za koji tj, mj..sad ćeš zna na čemu si. a i nikad neznaš, možda kad opereš kosu i posušiš se iznenadiš kako je briljantno :lol:
al za to rezanje, malo ova, malo ona, pa malo krivo, bi ih ubila. pa još si im i za kavu pustila, ah :lol:
nauči se ubuduće reć što želiš, i što ne, tj kad krene krivo, nek stane/ispravi. pa ti njima daješ silne novce za to, a ne one tebi jer sjediš tamo :mrgreen:

sljedeći mj moram obavezno na šišanje. ovaj put mi je prošlo 3 mj, a da nisam otišla, zbog love ofc. i sad me stalno kopkaju ti vrhovi i previše ih gledam :facepalm: :lol: oept mi je skoro do guzice došla :rolleyes:
Image

callac

Post by callac » 27 Feb 2011, 00:23

metallicat wrote:
callac wrote: jeeeeeeeeej, tri puta hura za mene :lol:
:lol: :lol:
a jbg, nisi mogla znat. jer da nisi isprobala sad, biš za koji tj, mj..sad ćeš zna na čemu si. a i nikad neznaš, možda kad opereš kosu i posušiš se iznenadiš kako je briljantno :lol:
al za to rezanje, malo ova, malo ona, pa malo krivo, bi ih ubila. pa još si im i za kavu pustila, ah :lol:
nauči se ubuduće reć što želiš, i što ne, tj kad krene krivo, nek stane/ispravi. pa ti njima daješ silne novce za to, a ne one tebi jer sjediš tamo :mrgreen:

sljedeći mj moram obavezno na šišanje. ovaj put mi je prošlo 3 mj, a da nisam otišla, zbog love ofc. i sad me stalno kopkaju ti vrhovi i previše ih gledam :facepalm: :lol: oept mi je skoro do guzice došla :rolleyes:
od tog silnog "ispravljanja je i ošlo toliko kose...prvo sa šiškama, a onda joj desna strana ostala duža, pa je popravljala, i odrezala ju kraće neg lijevu i naravno da je onda opet morala rezati lijevu :lol: i cap cap, ode kos'ca. No ja vjerujem da bi se ti sa tolikom kosom više uzrujala od mene da ti odreže dva centa više, to je uvijek slučaj sa dugim kosama, meni tak dođe skoro na isto jer je dužina ni vrit ni mimo.
I sad dok sam se tuširala sam skužila da su svi moji regeneratori za kosu bez tih sulfata, a baš ovaj koji sam danas kupila koji je kao bez, na deklaraciji piše da ga ima u sastavu :skrujufakju: :supz: :prayer: ma ja sam genijalka samo takva :zubifale:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

metallicat

Post by metallicat » 27 Feb 2011, 00:26

callac wrote:I sad dok sam se tuširala sam skužila da su svi moji regeneratori za kosu bez tih sulfata, a baš ovaj koji sam danas kupila koji je kao bez, na deklaraciji piše da ga ima u sastavu :skrujufakju: :supz: :prayer: ma ja sam genijalka samo takva :zubifale:
:prayer: :lol: :lol:
Image

Ašow

Post by Ašow » 27 Feb 2011, 01:53

prekinite

Image
--------
Last.fm

John_Ryder

Post by John_Ryder » 27 Feb 2011, 02:58

:lol: :prayer:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 27 Feb 2011, 12:47

@callac, ja cijelo vrijeme čekam rezultate posjeta frizeru i eto ih... baš bed kaj je tako ispalo. kaj da kažem osim glupe krave, pa nemreš kao, radi neke ekstra tretmane jer si kao stručan za to, i onda na kreju neznat ošišat obični kratki bob :facepalm:
i nakon cijelog tretmana ravnanja kose, one bi ju na kraju odrezale, ono, wdf !!! čemu onda sav taj tretman kad ćeš ga praktički pomest s poda i bacit u smeće..... baš bed, a znam kak si se veselila da to bude super i da ćeš bit mirna i imat lijepu frizuru :(
a jebiga....
kad smo kod frizera, ja neznam zašto ovaj moj stalno misli da me on farba. ono, dođem i on gleda kosu i kao još ju netrebamo farbat, nema izrasta, boja je baš lijepa :lol: pa ono, ne farbaš me ti.... pa što ne?? e ne :lol: :zubifale: valjda zato kaj je boja lijepa pa misli da ju je on smiješao :zubifale:
al oprošteno mu je jer uvijek ošiša perfektno :lol:
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 27 Feb 2011, 15:34

Ajoj Callac, hebemu maslačak :lol:
Al potpis na Cat, da nisi probala - ne bi znala i napravila bi to kad tad. Tako da je bolje ovako.

A što se tiče Flower by Kenzo, sjećam se da sam ga davno dobila. Svima je bio grozan (meni pogotovo :rolleyes: ), premjestila sam ga iz sobe u hodnik i onda smo ga svi u kući onako iz prostojnosti nekad špricnuli da ga ne gledamo kako stoji kao siromah. Dugo je potrajalo dok smo ga potrošili. :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

callac

Post by callac » 28 Feb 2011, 10:41

oprana kosa, stoji ravno tj ne može se ukovrčati ali je nekako metlasta i doj je mokra totalno se zapetlja, vlasi su znatno tanje... a vrhovi kad se posuše :facepalm: mislim da u životu nikada nisam imala oštećeniju kosu, ono, IKAD :cry: za tjedan dana ću se uputiti na šišanje tih spaljotina, sad nemam para ni da kažem dobar dan frizerki!
If one of them is dead.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 28 Feb 2011, 11:52

:(
a zar te nebi sad one trebale ošišat besplatno nakon kaj su ti svojom "stručnošću" upropastile kosu....
a sad sumnjam da bi uopće više htjela ić kod njih nakon svega, i sama bi razmislila dal bi ikad kročila tamo... eto, razmišljam na glas, a bedara, jebiga
Image

metallicat

Post by metallicat » 28 Feb 2011, 15:23

omg, pa katastrofa :?
možda su one imale prste u tome jer sam sigurna da neznaju puno o tome pošto je novo, + što su očito glupačice i nemaju pojma šta rade ako te nemogu jednostavno ni ošišat :roll: ako niš, imaš sreće što ti je kraća kosa, a ne duga. tad biš morala rezat punoo. ah, baš mi je žao :(
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 28 Feb 2011, 16:54

Jbg.. :?
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

elrania

Post by elrania » 28 Feb 2011, 19:20

grozno :?
žao mi je što je tak ispalo... znam koliko se jadno sama osjećam s lošom kosom, a kamo ti koja toliko paziš na nju.

callac

Post by callac » 28 Feb 2011, 19:54

Hvala cure na suosjećanju..nije mi samo jasno masovno oduševljenje tim tretmanom, dal je to patka i da li se saloni sami reklamiraju na način da se lažno registriraju pa glume zadovoljne mušterije? Ili neke ženske stvarno ne znaju same isfenirati i opeglati kosu pa im ova "ravnoća" izgleda odlično unatoč oštećenjima...a možda sam ja naletila na nestručne osobe koje tretman nisu izvele kako se spada..kako god, sranje je ispalo i ništa se tu ne može.
Al ajdmo mi na vedrije teme! :D šta ima kod vas novoga?
If one of them is dead.

metallicat

Post by metallicat » 28 Feb 2011, 19:56

lost

:lol:
trenutno me jedino zanima da netko dođe na topic i časka samnom :lol:
inače, vjerovatno sam dobila koju kilu, samo neznam koliko jer se ne želim još vagat, i tako :lol:
Image

callac

Post by callac » 28 Feb 2011, 19:59

hahahaha, a cat, još malo pa je gotovo, spasit ćeš se, vjeruj mi!
Ja kad ssam te vidjela si super izgledala pa ako si na toj kilaži, nema potrebe da dalje mršaviš, imo! :wink:
If one of them is dead.

Post Reply