Nevjerojatno da mi jedan Justin nije išao na živce
The Social Network (2010)
- chatterer
Re: The Social Network (2010)
nadmašio moja očekivanja. Fincher je izvukao maksimum iz nezanimljive priče, sad ne znam koliko uopće ima istine u tome svemu kako je prikazano pa ne bih dublje o tome.
-
filmofil
da, sean parker je totalno kul lik makar justin ima taj gay glasić
kad sam vidio da glumi mislio sam da ću kolutat očima na njegove scene, al skroz se dobro uklopio u ekipu
This is the Zodiac speaking.
- metallicat
e baš tofilmofil wrote:da, sean parker je totalno kul lik makar justin ima taj gay glasićkad sam vidio da glumi mislio sam da ću kolutat očima na njegove scene, al skroz se dobro uklopio u ekipu

- Bub
Dobro kako kome, ali opet nije ni podbacio, da bi stvar bila još gora Fincher više liči na Sean-a, a Justin na Mark-a malo možda...ali nebitno. I da scena što je cat spomenula s pivom kad bacimetallicat wrote:e baš tofilmofil wrote:da, sean parker je totalno kul lik makar justin ima taj gay glasićkad sam vidio da glumi mislio sam da ću kolutat očima na njegove scene, al skroz se dobro uklopio u ekipu
Sve u svemu dobar film 7.5/10.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
-
John_Ryder
ima neki dvd rip za skinut?
- Studeni
nema ripova, sve fake...najbolja opcija ti je dvdscreener na bay-u...video je po komentarima 7/10, audio 10/10John_Ryder wrote:ima neki dvd rip za skinut?
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
- Bub
Ima DVDSCR i odlična je slika, samo kao na svakom malo malo se pojavi tekst za copyright.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Josef K
The Social Network - 5/10
Ovo treba skinut sa 126. mjesta na IMDBu pod hitno.
Jedino Andrew Garfield mi je odličan.
- Ašow
Dobro da si me sjetio, zaboravio sam ga ocijeniti.Zadro wrote:The Social Network - 5/10
- Asfodel
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Info
Meni ovo odličan film, odličan scenarij, režija, gluma. Facebook je ovdje nekakav okvir, ovdje se radi o nadmoći, "prijateljstvu". Nije mo tip filma, ali me zbilja ugodno iznenadio zato 8.5/10
EDIT: Karakterizacija likova je
malo su ti dobri pa loši, ma odlično. Najbolji film 2010.
EDIT: Karakterizacija likova je
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- Asfodel
Priznajem da sam bila nevjerni Toma što se tiče filma i usput priželjkivala da je sranje.
No ovo je sve samo ne sranje. Bez radnje i priče, a ispadne ovako nešto zanimljivo
Doslovno nisam odvojila pogled od ekrana tijekom cijelog (podužeg) trajanja. Izrežirano i odglumljeno jako dobro. U vezi s tim, ja kao deklarirani strastveni mrzitelj Justina mogu reći: Justine, ako ovo čitaš, ostavi se glazbene industrije i tog svog pičkastog glasića i prijeđi na film, hvala. Ne mogu vjerovati da mi je bio dobar
No ajd, i dalje ga mrzim... to je onako, stil života.
Za istaknuti su mi još neke smiješne scene: bacanje pive, ulijetanje u zgradu u kućnom ogrtaču..i tako. I veslački duboki glasovi
(moram biti malo ljigava
). Jedino je kraj malo loš i patetičan.
Sve u svemu, preporučam svima, jako dobro - ali NE toliko dobro da sad osvoji Oscara za najbolji film
No ovo je sve samo ne sranje. Bez radnje i priče, a ispadne ovako nešto zanimljivo
Sve u svemu, preporučam svima, jako dobro - ali NE toliko dobro da sad osvoji Oscara za najbolji film
- Asfodel
Haha, saznala sam da je braću veslače glumio jedan čovjek i za jednog je brata namjerno snizio glas.
Znala sam da je too good to be true

Znala sam da je too good to be true
- metallicat
Asfodel wrote:Priznajem da sam bila nevjerni Toma što se tiče filma i usput priželjkivala da je sranje.![]()
No ovo je sve samo ne sranje. Bez radnje i priče, a ispadne ovako nešto zanimljivoDoslovno nisam odvojila pogled od ekrana tijekom cijelog (podužeg) trajanja. Izrežirano i odglumljeno jako dobro. U vezi s tim, ja kao deklarirani strastveni mrzitelj Justina mogu reći: Justine, ako ovo čitaš, ostavi se glazbene industrije i tog svog pičkastog glasića i prijeđi na film, hvala. Ne mogu vjerovati da mi je bio dobar
No ajd, i dalje ga mrzim... to je onako, stil života.
Za istaknuti su mi još neke smiješne scene: bacanje pive, ulijetanje u zgradu u kućnom ogrtaču..i tako. I veslački duboki glasovi
(moram biti malo ljigava
).
jel da, jel da za veslače

- Asfodel
Slušala sam klipiće i ipak ima taj lik lijep glasmetallicat wrote:jel da, jel da za veslače![]()
![]()
aaah
Nagradimo se malo:
SpoilerShow