Last Post Wins !!!11one
- john_constantine
- Jane Doe
Re: Last Post Wins !!!11one
ja kad sam poslala pm-ove, bilo je u dobroj namjeri jer sam mislila da ćemo moć malo raspravit o svemu ovom na manje bolan način. mene je ovo iskreno pogodilo i nisam mogla dočekat, kad sam se probudila, da vidim kaj se događa i dogodilo se ono kaj sam najmanje htjela.
mene je zbilja zanimalo što sam ja to krivo protumačila, jer po onom što sam pročitala, ne jednom nego više puta čisto da ne shvatim krivo, nisam mogla shvatit na drugi način osim kako je prezentirano.
pa sad ak će ostat visit u zraku da sam kontradiktorna sama svojim izjavama ili da sam bila bezobrazna prema nekom jer sam ga krivo shvatila, ok, a mislila sam da se to da riješit, možda samo lakše u 4 oka (tak tak nazovem taj vražiji pm), ali očito ne
i to ne zato jer sam mislila da sam 100% u pravu a drugi u krivu, ne, čisto da se riješi jer ja nemam neke dodane na fejsu radi broja ljudi (koji je i onak mali) i ne pm-am se s njima jer mi je dosadno u životu, nego jer su mi zbilja dragi, jebiga.
mene je zbilja zanimalo što sam ja to krivo protumačila, jer po onom što sam pročitala, ne jednom nego više puta čisto da ne shvatim krivo, nisam mogla shvatit na drugi način osim kako je prezentirano.
pa sad ak će ostat visit u zraku da sam kontradiktorna sama svojim izjavama ili da sam bila bezobrazna prema nekom jer sam ga krivo shvatila, ok, a mislila sam da se to da riješit, možda samo lakše u 4 oka (tak tak nazovem taj vražiji pm), ali očito ne
i to ne zato jer sam mislila da sam 100% u pravu a drugi u krivu, ne, čisto da se riješi jer ja nemam neke dodane na fejsu radi broja ljudi (koji je i onak mali) i ne pm-am se s njima jer mi je dosadno u životu, nego jer su mi zbilja dragi, jebiga.

- metallicat
kako kojohn_constantine wrote:I tako, cure su ostale bez njegove slike
neznam, mislim da nitko nikog nije uvrijedio, čista diskusija. šteta što je tako ispalo.

- john_constantine
- Sammy
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- boyko
sapunjara 
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Wendigo
da citiram dio zadnjeg bubovog posta:
"Da još bi samo naveo to izoliranje ljudi i simpatiziranje pogotovo starijh članova, da ne govorim što neki članovi uopće ne obračaju pažnju jedni na druge, stvarno loše, a nema nas tu baš nešto puno aktivnih. Koliko vidim da me ljudi ne gotive ovdje najbolje, pa bolje prekinut sve to, ionako neću nikome falit."
a daj čovjeće, kaj ti je...
opet se vraćamo na staro. jebiga, mi stariji članovi imamo malo drugačiji odnos, ipak se znamo i svakodneveno se dopisujemo godinama. nemožeš sad očekivati takav "tretman" nakon par mjeseci ovdje. sve ti to dođe s vremenom i ovisi o tome kakvim se predstaviš i kako se ponašaš. a u tvom slućaju je bilo sve ok i ja smatram da si se polako ali sigurno počeo zavlačiti pod kožu foruašima.
kaj misliš da su mene "voljeli" kad sam tek registrirao, prije 4 godine. ne ide to tako. i ja sam mislio da tu stršim kao govno u šlagu i da nitko ne obraća pažnju na moje postove dok nije prošlo nešto vremena i dok se nisam "sprijateljio" i udomaćio sa ostatkom forumaša.
"Da još bi samo naveo to izoliranje ljudi i simpatiziranje pogotovo starijh članova, da ne govorim što neki članovi uopće ne obračaju pažnju jedni na druge, stvarno loše, a nema nas tu baš nešto puno aktivnih. Koliko vidim da me ljudi ne gotive ovdje najbolje, pa bolje prekinut sve to, ionako neću nikome falit."
a daj čovjeće, kaj ti je...
opet se vraćamo na staro. jebiga, mi stariji članovi imamo malo drugačiji odnos, ipak se znamo i svakodneveno se dopisujemo godinama. nemožeš sad očekivati takav "tretman" nakon par mjeseci ovdje. sve ti to dođe s vremenom i ovisi o tome kakvim se predstaviš i kako se ponašaš. a u tvom slućaju je bilo sve ok i ja smatram da si se polako ali sigurno počeo zavlačiti pod kožu foruašima.
kaj misliš da su mene "voljeli" kad sam tek registrirao, prije 4 godine. ne ide to tako. i ja sam mislio da tu stršim kao govno u šlagu i da nitko ne obraća pažnju na moje postove dok nije prošlo nešto vremena i dok se nisam "sprijateljio" i udomaćio sa ostatkom forumaša.
-
John_Ryder
ah...stari dobri sindrom "fali mi osjećaja pažnje"
- callac
ne mislim da je to u pitanju..svatko drugačije reagira na konflikt pogotovo ako se osjeti neshvaćenim i krivo protumačenim. realnog razloga za ovako burno reagiranje i odlazak po meni nema, ali to ja tako vidim, a samo on zna kako je to doživio.John_Ryder wrote:ah...stari dobri sindrom "fali mi osjećaja pažnje"
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Andrej
-
John_Ryder
callac wrote:ne mislim da je to u pitanju..svatko drugačije reagira na konflikt pogotovo ako se osjeti neshvaćenim i krivo protumačenim. realnog razloga za ovako burno reagiranje i odlazak po meni nema, ali to ja tako vidim, a samo on zna kako je to doživio.John_Ryder wrote:ah...stari dobri sindrom "fali mi osjećaja pažnje"
a našao se uvrijeđen,a to nikome neću falit i te forice većinom prevladavaju kod razmažene djece,a sumnjam da je bub dijete,pogotovo po godinama,i to je sve samo bila diskusija,nitko ga nije vrijeđao tako da nije trebao pobjeć s foruma,po meni je to šteta jer spada pod "novije forumaše" koji su se super uklopili kod nas koji tu spamamo već 3,4 godine,neki i više
- elrania
- Andrej
-
filmofil
kolko sam skužio po njegovim postovima bub je dosta emocionalno nezrela osoba i uvijek reagira 'djetinjasto' i čudno na konflikt bilo kakvog intenziteta...a ovaj dramatični odlazak ne znam kako protumačiti 
This is the Zodiac speaking.