Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
callac

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by callac » 18 Feb 2011, 17:26

elrania wrote:otkud je ona scena s truplom na 1:25?
Nekromantik (1987)
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 18 Feb 2011, 17:28

aah!! jes, hvala!

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Feb 2011, 17:28

Ašow wrote:
john_constantine wrote:ha, baš me iznenadilo danas na poslu... ono, kolege su se umiješali u moj posao jer je glavni krivo razumio, pa su išli bez mene to raditi i napravili sranje. I još mene iskritizirali kako sam napravio greške i da ništa ne valja, a zapravo je to bila roba pripremljena, složena i gotova, pa normalno da nije ništa štimalo jer su nalozi nepotrebni. :facepalm: Bože, ja radim tek 4 i pol godine, a radnik koji radi čak 35 godina napravi takve gluposti... :facepalm: Sjebali su raspored, ali srećom, lako se to sredilo... Jasno sam rekao ekipi "nemojte mi više dolaziti gore ako vas ja nisam pozvao gore da mi pomognete. Pitajte mene ako vam nešto nije jasno. I ubuduće me zovite ili se meni obratite ako je potrebno." Kvragu, kada me već sve više proglašavaju odgovornim za robu, onda se neka tako i ponašaju... :kokicarenje:

Ali zato me baš dobar kolega, bajker s tetovažom orla, od subote samo hvali cijeli tjedan pred drugima. A samo smo brbljali o filmovima i što sve... Pa mi kaže danas "ja za tebe nikad nisam rekao da si gluh, blesav i slično. Znam da imaš neke poteškoće s sluhom, ali to je sve za ljude. Ti si moj prijatelj i tako će biti. Bio si dobar i dobro se odnosiš prema meni, i tako ću ja prema tebi."

Super je vidjeti da i danas još uvijek ima dobrih ljudi, naročito kada je taj "najgori" sve više u manjini tako da više nema nikakvog utjecaja.
Uvijek ima careva koji ce stati za tebe i pohvaliti te i uvijek ima grobova koji ce misliti da tvoj posao mogu raditi bolje od tebe. That's the way it goes. Al et, bar su izvukli pouku ovaj put hah

dobro da ti ne govore da trebas jos dosta pure pojesti ili nest sl. da radis taj posao.
Uvijek ce biti konja. No uostalom, znas to i sam :)
Jep. Ma na komentare oko knjiga se više niti ne obazirem. :kokicarenje: Ali imaju pravu u vezi moje kilaže, stvarno sam se previše zapustio. :facepalm:

Ma baš naporan dan danas... Mislim da moram smanjiti ili prekinuti s kofeinom. Stekao sam naviku piti kavu svako jutro da se razbudim, ali kola baš i ne pomaže... najbolje jedanput tjedno uz pržene ribice.

Kolega me poziva na koncert (ono, za Munduse, drvnu industriju koja se grca u dugovima), ali nisam zainteresiran... Nisam ja za to, a još manje bi mogao razumjeti što drugi govore. Mislim da ću tako i za trash festivalom, sit sam toga... Dođem, pogledam sve filmove i pravac kući.

Ašow, jesi li koji put bio na trash festivalu?
Last edited by john_constantine on 18 Feb 2011, 17:30, edited 1 time in total.
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 18 Feb 2011, 17:28

a lol, sad vidim da ima popis :facepalm: :lol:

callac

Post by callac » 18 Feb 2011, 17:30

elrania wrote:a lol, sad vidim da ima popis :facepalm: :lol:
ja sam se istu stvar zapitala iako sam prvo vidjela popis :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Feb 2011, 17:31

i ja :mrgreen: :P Makar se ne sjećam te scene iz 300. Morati ću opet pogledati taj film s Spartancima. Dobar filmić, samo da nije tako debilna muzika...

Metallicat, daj adresu na pp. Nabavio sam kuverte. :kokicarenje:
Michel puši karu.

Bub

Post by Bub » 18 Feb 2011, 17:43

Hehe stvarno ima epic, ali Chunk i Sloth, te Data i Borg Queen. :supz: :zubifale:

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Feb 2011, 18:52

he, kako samo krepam na ona pisma u 24 sata. :lol: :lol: :facepalm: Ne mogu niti vjerovati da je većina tih pisama istinita. 17 godišnjak koji opsesivno masturbira. Ovaj drugi je ljubomoran na svoju curu ili zaručnicu jer bari druge cure. Treći ima penis od 26 cm i ostavlja ga cura jer ju boli dok se seksaju. :prayer: Ostalo nisam uspio pročitati. :(
Michel puši karu.

Decadentor

Post by Decadentor » 18 Feb 2011, 18:59

john_constantine wrote:he, kako samo krepam na ona pisma u 24 sata. :lol: :lol: :facepalm: Ne mogu niti vjerovati da je većina tih pisama istinita. 17 godišnjak koji opsesivno masturbira. Ovaj drugi je ljubomoran na svoju curu ili zaručnicu jer bari druge cure. Treći ima penis od 26 cm i ostavlja ga cura jer ju boli dok se seksaju. :prayer: Ostalo nisam uspio pročitati. :(
meni se cini daje to sve fake jer su sva pitanja pisana na isti kalup i sve je pomalo sokantno ili neznam samo radi cinanosti ali ako je istina :supz: :supz: :lol:
Image

Ašow

Post by Ašow » 18 Feb 2011, 18:59

Bio sam samo jedne godine, prije 3 godine. I to na random oso.
Al ove godine planiram sve odgledat. :)

:kokicarenje:
--------
Last.fm

Bub

Post by Bub » 18 Feb 2011, 23:55

Eto kako OS mali grad, odem na šišanje i sretnem pajdu kojeg nisam vidio jako dugo i zapijem se malo, više me strah do pekare otić.

Info

Post by Info » 19 Feb 2011, 03:03

Scena iz Shininga me uvijek naježi :supz:
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

Bub

Post by Bub » 19 Feb 2011, 03:33

Koliko sam skužio da ovdje na forumu nitko nema djecu, forum je dosta mlad. Da l' razmišljate o imanju svoje obitelji i djece?

Ja sam vrlo rano počeo izlazit, ludovat i nekih djelova svoga života se ne ponosim najbolje, imao sam veliku vezu di sam mislio da je to to, ali ipak nije. Od tada mi je non stop to u glavi, većina mojih frendova već imaju djecu, nije da se ravnam po njima, ali više mi je dosta đebalebarenja i da se više skrasim, ali kužim da je u meni problem jer se prema ni jednoj nemogu više otvorit i sve mi se svodi na seks i sprdnju.

Ovo kad pišem i čitam osjećam se kao neki lola, jadoš što sad to ovdje pišem, ali ne znam meni je smisao života između ostalog imati svoje klipane i obitelj. Baš me zanima ovako mišljenje i drugih ljudi raznih godina i svjetonazora.
SpoilerShow
A i možda sam opet popio, pa fantaziram i pišem gluposti i sutra će me biti sramota.

Decadentor

Post by Decadentor » 19 Feb 2011, 03:48

Bub wrote:Koliko sam skužio da ovdje na forumu nitko nema djecu, forum je dosta mlad. Da l' razmišljate o imanju svoje obitelji i djece?

Ja sam vrlo rano počeo izlazit, ludovat i nekih djelova svoga života se ne ponosim najbolje, imao sam veliku vezu di sam mislio da je to to, ali ipak nije. Od tada mi je non stop to u glavi, većina mojih frendova već imaju djecu, nije da se ravnam po njima, ali više mi je dosta đebalebarenja i da se više skrasim, ali kužim da je u meni problem jer se prema ni jednoj nemogu više otvorit i sve mi se svodi na seks i sprdnju.

Ovo kad pišem i čitam osjećam se kao neki lola, jadoš što sad to ovdje pišem, ali ne znam meni je smisao života između ostalog imati svoje klipane i obitelj. Baš me zanima ovako mišljenje i drugih ljudi raznih godina i svjetonazora.
SpoilerShow
A i možda sam opet popio, pa fantaziram i pišem gluposti i sutra će me biti sramota.
Sto se tice ne otvaranja zenama to je u zadnje vrijeme i moj problem...a smisao za humor koristim kao obrambeni mehanizam i savrseno pali.
Jednostavno mi dosta vise ispastanja i ispadanja kretenom..(al sam skuzio da neke zene odu u kurac zbog toga bla bla pa se ovo zlo siri)
a valjda ce jednom naic neka normalna...

Ovo sto ti govoris za skrasenje hm sve ovisi, mozda tvoji prijatelji to nisu zeljeli al se desilo tako da se nemoras ravnat po njima (iako si napiso da se ne ravnas)

I oko pola ljudi iz mog razreda se pozenilo u roku cca 2-3 god nakon srednje, neznma to je meni jako hm...neodgovorno??
I ni najmanje me ne privlaci tako nesto jos neko vrijeme ali znam da cu zelit djecu jednom....

al dobro sta ja tu imam pametovat balavac jedan :zubifale:
Image

Bub

Post by Bub » 19 Feb 2011, 04:10

Što balavac, pa ja sam mlađahan isto i tako se i osjećam :zubifale:

Ah čuj ja sam bio onaj prvi koji je uvijek pričao o tim stvarima i svi su se smijali tome, a sad sam eto izgleda među zadnjima, ali ne ne jebe me to, ne ravnam se po nikome, ali nekako oduvjek želim djecu i to me baš pati u zadnje vrijeme, stojim na mjestu u svemu. Da ti iskren budem, svako ljeto u zadnjih nekih 5 god kad dođe ja sam ti kao žensko kojoj prorade hormoni i cijelo ljeto samo izlazim provodim se i ludujem. Jednom prilikom sam spomenuo da sam imao nazovimo to djevojkom od 18 godina prošlo ljeto i sve mi je to bilo onako super, seks, mada i to je bilo onako čisto da se namiriš, svi su me sprdali zbog toga što sam stariji 8god, pa se valjd i to sjebalo, a cura baš meni pasala (tu sam ja ispao glupan koji se povodi po drugim pričama), ali ionako mislim da tu nebi bilo ništa od toga

Ne bih se sad da ispadne kao da sam neki jebač ili da se hvalisam (jelda elrania :zubifale: ), ali prije te duge veze sam imao cura, ali poslije sve je to nešto glupo što me ne ispunjava i nikako da dođe nešto "ono". Ja kužim da je u meni problem, a i also kužim da se krećem u takvim krugovima i kad upoznam bilo koju curu da je njoj isto do takvih nazovimo glupost. U biti ni sam ne znam što želim izgleda, jer ovako preko zime sve me to brine, a kad dođe ljeto brate kao da sam pušten s lanca i boli me za sve. Evo sad već 3mj nikoji klinac ne poduzimam jer mi je svejedno, nuz još sve probleme što imam od kredita, stana i kojekakvih sitnica, stres me ubija.

A o obitelji razmišljam već intenzivno dosta dugo, pogotovo kad mi došu tako neki mali klini od frendova i od kuma....

Locked