Ženski kutak
- Ašow
- john_constantine
Re: Ženski kutak
je, baš ono, pravi motherfucker.Ašow wrote:crank je predobar film.
i 1 i 2.
stathamove uloge su mi uvijek super
Michel puši karu.
- Bub
Dvojka mi i nije baš nešto dok prvi dio je odličan.
Di ste "ribe"?!
Di ste "ribe"?!
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- john_constantine
ah, stvar ukusa. Kod mene je obrnuto... Drugi dio mogu još puno puta pogledatiBub wrote:Dvojka mi i nije baš nešto dok prvi dio je odličan.
Di ste "ribe"?!
Michel puši karu.
- john_constantine
S obzirom da je ova otišla u pogon, jbg, već sam našao novu žensku kojoj sam objašnjavao o Japanu i o tome kako su oni najbolji u ponižavanju žena. 
Michel puši karu.
- Bub
E dečki, a jeste vidjeli onu novu crvenu boju za kosu? Totalno je super!!
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- john_constantine
Bub wrote:E dečki, a jeste vidjeli onu novu crvenu boju za kosu? Totalno je super!!

Michel puši karu.
- Decadentor
ne svidja mi se izgleda ko obojena kacigaBub wrote:E dečki, a jeste vidjeli onu novu crvenu boju za kosu? Totalno je super!!

- Bub
Ma imaš pravo, dobro izgleda kad je u nekom polu mraku, ali vani po danu ili na nekom jakom svijetlu...užas!!Decadentor wrote:ne svidja mi se izgleda ko obojena kacigaBub wrote:E dečki, a jeste vidjeli onu novu crvenu boju za kosu? Totalno je super!!
- Decadentor
pa jos jednom si ofrabaj izraste i bit ce ti savrsenoBub wrote:Ma imaš pravo, dobro izgleda kad je u nekom polu mraku, ali vani po danu ili na nekom jakom svijetlu...užas!!Decadentor wrote:ne svidja mi se izgleda ko obojena kacigaBub wrote:E dečki, a jeste vidjeli onu novu crvenu boju za kosu? Totalno je super!!

- callac
A jeste uvjerljivi
al ova "obojana kaciga" me je pošteno nasmijala
ont: jedva čekam da mi stigne ona maska u boji, nadam se da ću s njom smanjiti količinu farbanja i da će dobro uloviti ove plavkaste pramenove. inače, skroz sam zadovoljna promjenom boje, čak i zadovoljnija nego kad sam bila plava i dobila sam ful puno pozitivnih komentara od ljudi(žena) koje me redom pitaju gdje se farbam i koja je to boja. Plus sam konačno došla u fazu da opet nosim svu odjeću i šminku jer mi se redovito dogodi da kad promjenim boju kose umislim da mi više ništa ne stoji
i to me drži neki period dok se ne naviknem na novi look.
E i htjela sam elri pitati za vikend, jel se viđamo konačno?? Izgleda da ja ipak neću za vikend u toplice pa sam slobodna (ne znam jesam li to spominjala), ugl. ja sam u zg, nadam se i ti
ont: jedva čekam da mi stigne ona maska u boji, nadam se da ću s njom smanjiti količinu farbanja i da će dobro uloviti ove plavkaste pramenove. inače, skroz sam zadovoljna promjenom boje, čak i zadovoljnija nego kad sam bila plava i dobila sam ful puno pozitivnih komentara od ljudi(žena) koje me redom pitaju gdje se farbam i koja je to boja. Plus sam konačno došla u fazu da opet nosim svu odjeću i šminku jer mi se redovito dogodi da kad promjenim boju kose umislim da mi više ništa ne stoji
E i htjela sam elri pitati za vikend, jel se viđamo konačno?? Izgleda da ja ipak neću za vikend u toplice pa sam slobodna (ne znam jesam li to spominjala), ugl. ja sam u zg, nadam se i ti
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
jesss, dolazim u zg samo zbog tebe!
(što je sad skoro pa i istina, jer ne radim u subotu.....)
- callac
elrania wrote:jesss, dolazim u zg samo zbog tebe!(što je sad skoro pa i istina, jer ne radim u subotu.....)
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Ašow