Verovatno će one koji imaju PS3 ovo interesovati, a možda oni koji ga nemaju zbog ovoga reše da ga nabave
Dakle, pre par meseci je konačno probijena zaštita koju je PS3 imao, hakeri su krenuli da prave homebrew aplikacije i samo se čekao trenutak kada će izaći neki metod koji je siguran u smislu ne "brick"-uje vam konzolu i sl, a dozvoljava korišćenje "backup"-ova igara.
Ja sam dugo bio skeptičan (ili oprezan) pa na to nisam obraćao previše pažnje, međutim početkom januara se pojavio firmware "kmeaw", koji praktično ne predstavlja "jail-break" već neku vrstu "soft-mod"-a. Oni koji su ga isprobali rekli su da je 100% siguran pa sam i ja rešio da ga isprobam.
To je dakle bilo juče a danas već mogu da igram Gran Turismo 5 i Red Dead Redemption dok se Heavy Rain skida.
Što se tiče opasnosti od Sony-ja, za sada ništa radikalno. Čuo sam da su neki ljudi banovani sa Play Station Network-a za igru Black Ops (jer su po svemu sudeći koristili cheat-ove) ali ako vam ovako nešto ne pada na pamet, onda ste verovatno na sigurnom. Može se ulogovati na PSN sa kmeaw-a, i ljudi koji su to radili nisu prijavili probleme (ja lično nisam jer ne igram ništa online). I na kraju, uvek se možete vratiti na oficijalni firmware ako to poželite.
To je to, ako neko ima neko pitanje neka se javi
Igre, konzole i slično
- john_constantine
Re: Igre, konzole i slično
evo, za maddjura, citat o ps3 firmwareu..
Michel puši karu.
- maddjuro
cewl, sad cu u travnju nabavljat novi komp, pa mi je žao dati 2500kn za ps3
I may be an idiot, but i am no fool.
-
olio
ja ga nabavio za 700 kn 40gb model sa pokvarenim laserom (čita samo dvd i cd, ne blu ray) i sa ps3break dongle-om igram pirate
naravno igre koje su mi super kupujem originale i igram ih na mom "starom" ps3-u
naravno igre koje su mi super kupujem originale i igram ih na mom "starom" ps3-u
- maddjuro
Odigrah metal gear solid 2 sons of liberty- dobra igra, s soldnom pričom,jedino mi je kraj bio malo WTF; solidno se igra, minus mi je što se ne igra s snake-om, i ima jedno mjesto s kojega se nemože vraiti, a ako niste pokupili jednu pušku nempžete napredovati dalje (sreća da sam imao save prije nego sam taj most bio prešao).šteta da nemam PSP da mogu odigrati nastavke serijala koji sljede da vidim kako ce se priča dalje odvijeti,ali jedoga dana who knows
Preporučam svima , koji to još nisu, da odigraju ovu igru, ali naravno prvo neka odigraju MGS jedinicu za PS1 (koja mi je bolje sjela od dvojke)
Preporučam svima , koji to još nisu, da odigraju ovu igru, ali naravno prvo neka odigraju MGS jedinicu za PS1 (koja mi je bolje sjela od dvojke)
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
Ma PSP verzije nastavljaju samo poslije snake eatera, odnosno, metal gear solid 3 (Big boss). Nemaju veze s ovom sadašnjom radnjom s Snakeom, zadnji nastavak je bio na ps3, gdje je totalno ostario i na rubu smrti. A jedini najavljeni spinoff je onaj akcijski s Raidenom...
Michel puši karu.
-
John_Ryder
kako je dead space 2 dobra igra,mrak,slušalice i cimanje 
- DeadDispatcher90
Eh, to bi rado i ja zaigrao. Je li istina da Plasma Cutter možeš imati samo ako imaš save iz prošle igre? Igraš na PC-u ili?
Revenge solves everything
-
John_Ryder
ja nemam nikakav save i imam plasma cutter,na pc-u igram
- DeadDispatcher90
- john_constantine
ma stvar je da imaš novi plasma cutter koji dobiješ u jednoj sceni, samo je to neka manja verzija. A ako imaš save iz originala, onda dobiješ originalni plasma cutter... A nisu baš neke velike razlike osim u izgledu i nazivu.DeadDispatcher90 wrote:Očito samo glasine onda. Hvala.
Michel puši karu.
- Wendigo
skinuo mi se mass effect. sve me strah to započeti. 
- DeadDispatcher90
Započni, neće ti biti žao... Zapravo... Možda i hoće, ali ima toliko loših stvari u zadnje vrijeme, da je Mass Effect još poprilično dobar izbor.
Revenge solves everything
- john_constantine
- Wendigo
nisam mislio kako me "strah" početi jer mislim da mi se neće dopasti, već zato što sam siguran jer ću se navući ko guzica. 
- Dragonrage
Počeo ovih dana igrati Just Cause 2...Isusa ti...koja je to preverzarija...taman za ispušni ventil nakon gadnog radnog dana!! Ono, nema toga kaj ne možeš voziti, raznjeti, ubiti...ko GTA, ali još i bolje jer imaš kuku kojom se možeš popeti i na najvišu zgradu, te padobran...a da ne spominjem akrobacije s helikopterima (ali i svim ostalim prijevoznim sredstvima)...
Evo i jedna game play trailer...
http://www.youtube.com/watch?v=8BOtdFUDdFI
Evo i jedna game play trailer...
http://www.youtube.com/watch?v=8BOtdFUDdFI