Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
callac

Re: Ženski kutak

Post by callac » 05 Feb 2011, 00:53

zanimljivo i ništa što me pretjerano iznenadilo u smislu da na neki način to nisam već i znala... samo potvrđuje što sam i prije mislila- muškarci su globalno površni i ne bih baš rekla gupi jer je to pregruba riječ, možda tupi :lol: , a žene su manipulatorice koje će pak napraviti sve da bi se svidjele tim tupanima :P :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Decadentor

Post by Decadentor » 05 Feb 2011, 00:57

callac wrote:zanimljivo i ništa što me pretjerano iznenadilo u smislu da na neki način to nisam već i znala... samo potvrđuje što sam i prije mislila- muškarci su globalno površni i ne bih baš rekla gupi jer je to pregruba riječ, možda tupi :lol: , a žene su manipulatorice koje će pak napraviti sve da bi se svidjele tim tupanima :P :lol:
:mrgreen: slican zakljucak al zanimljivo je u svakom slucaju :supz: treba jos materijala :lol:
Image

elrania

Post by elrania » 05 Feb 2011, 00:57

@asf: hmh, to bi pak bio veliki plus, jer se bar vide dokazi i istraživanja nekima od teza. zapravo svemu. pa čisto da se zna kako, zašto itd., jer ja sam to morala znati.
ako budeš čitala i dalje, u nekima ćeš vidjeti slične teorije kako se opet vrte samo kroz drugi okvir na što sam ja pak mislila.

@callac: i muškarci i žene su tupi. svatko reagira onako kako se adaptirao još u doba pleistocena i s obzirom da su stjecanja adaptacija užasno spora, a svijet se jako brzo promijenio s evolucijskog stajališta, svima nam mozgovi funkcioniraju ko da smo još oni dlakavih leđa i majmunskih lubanja i nismo prilagođeni za suočavanje s onim u današnjem svijetu.

Asfodel

Post by Asfodel » 05 Feb 2011, 00:58

callac wrote:zanimljivo i ništa što me pretjerano iznenadilo u smislu da na neki način to nisam već i znala
E pa to. Htjela sam si na neki način potvrditi da ono o čemu čitamo cijeli život u novinama pod nazivima neke tamo studije su rekle to i to - uistinu ima neku podlogu. Mi to već shvaćamo kao notorne činjenice i baš fino da se ovdje sve to pojašnjava :) ida znam da nisu lagali :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

callac

Post by callac » 05 Feb 2011, 01:01

elrania wrote:@asf: hmh, to bi pak bio veliki plus, jer se bar vide dokazi i istraživanja nekima od teza. zapravo svemu. pa čisto da se zna kako, zašto itd., jer ja sam to morala znati.
ako budeš čitala i dalje, u nekima ćeš vidjeti slične teorije kako se opet vrte samo kroz drugi okvir na što sam ja pak mislila.

@callac: i muškarci i žene su tupi. svatko reagira onako kako se adaptirao još u doba pleistocena i s obzirom da su stjecanja adaptacija užasno spora, a svijet se jako brzo promijenio s evolucijskog stajališta, svima nam mozgovi funkcioniraju ko da smo još oni dlakavih leđa i majmunskih lubanja.
pa, da... jedino što ovo novije doba nosi su malko drugačiji standardi "ljepote" i privlačnosti. Al u krajnjoj liniji-svaki lonac nađe svoj poklopac, ako o želi jer po ovome bi svi debeli crnokosi tamnooki neplodni i siromaašni ljudi bili sami-a opet se nemali broj puta iznova iznenadim nekim parovima i šta su vidjeli jedni u drugima ili pak zašto neki ljudi nisu ostali skupa i sl.
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 05 Feb 2011, 01:04

e, nisu :lol:
vidjet ćeš u jednoj od prez da je i to nešto što je već u ranim danima determinirano i po evolucionistima ne vrijedi masa toga što se u medijima govori.

Asfodel

Post by Asfodel » 05 Feb 2011, 01:07

elrania wrote:e, nisu :lol:
vidjet ćeš u jednoj od prez da je i to nešto što je već u ranim danima determinirano i po evolucionistima ne vrijedi masa toga što se u medijima govori.
Ako je ovo upućeno meni, onda sve što sam pročitala sam već znala - tako da te dotične stvari sve jesu poznate.
Ne mogu znati na što misliš, tak da možda misliš na neke druge posebnosti.
A sad učiiit :lol:

Decadentor

Post by Decadentor » 05 Feb 2011, 01:08

Sve je u parama :twisted: gaddemit :lol:
Image

elrania

Post by elrania » 05 Feb 2011, 01:11

a kad te činjenice svi rado iznose po svim mogućim časopisima, net stranicama, čemu god. svima su poznate, samo je korisno ovo pročitati da se vidi što stoji iza čega i u kakvom je sve to odnosu.

i odnosilo se na standarde ljepote što je callac spomenula.

Ašow

Post by Ašow » 05 Feb 2011, 01:14

Moram isprobati ovaj ulet:

"Nikad nisam bio u parizu, ali ako hoces, mogu ti pokazati eifelov toranj." :zubifale:
--------
Last.fm

Bub

Post by Bub » 05 Feb 2011, 01:16

wooow slike su mi baš uljepšale noć, ali šta je s onim levatom s gunom, di je taj zalitao?

Ašow

Post by Ašow » 05 Feb 2011, 01:19

Jebač. :D
Last edited by Ašow on 05 Feb 2011, 01:25, edited 2 times in total.
--------
Last.fm

Asfodel

Post by Asfodel » 05 Feb 2011, 01:21

elrania wrote:a kad te činjenice svi rado iznose po svim mogućim časopisima, net stranicama, čemu god. svima su poznate, samo je korisno ovo pročitati da se vidi što stoji iza čega i u kakvom je sve to odnosu.
Jep, to sam i rekla :)

@Bub - kakve slike?

callac

Post by callac » 05 Feb 2011, 01:22

elrania wrote:e, nisu :lol:
e a vidiš ja govorim iz svog iskustva, mediji me ne jebu 3% već dulje vrijeme jer jedan dan je crno drugi dan bijelo... zar ti stvarno želiš reći da sebe pronalaziš u tom tekstu jer oprosti,ali ja sam apsolutno oprečna gotovo svakom njihovom istraživanju, a i dosta osoba u mojoj užoj okolini...
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 05 Feb 2011, 01:23

Aha, kužim, one stranicu prije slike.
...a zar nam nise one previše popederčile topic?? :twisted:

Post Reply