Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
metallicat

Re: Ženski kutak

Post by metallicat » 30 Jan 2011, 15:29

Bub wrote:Bezveze mi to, kak se ti onda uopće opustiš i uživaš, ako stalno misliš na takve stvari tokom seksa?
a i meni je bezveze, al za sad je tako. jednom će se i to promijenit. nije da se nemogu opustit, kažem da te poze ili šta god ne prakticiram u kojima se dobro ne osjećam, ostalo da i sve 5.
Image

elrania

Post by elrania » 30 Jan 2011, 15:42

Bub wrote:Bezveze mi to, kak se ti onda uopće opustiš i uživaš, ako stalno misliš na takve stvari tokom seksa?
i jako bezvezno pitanje za postaviti i čuditi se tome kako netko drugi percipira sebe i svoje tijelo i kako se zbog toga osjeća.

ot: meni nije toliko do poza (jer postoji u određenom periodima seksa jedna koja mi je tada najtaman pa se znam češće držati toga i zbog anatomije i nekih problema itd. o čem se već pričalo), koliko do pristupa, uloga, odjeće, dodataka itd., jer mi nije previše motivirajuće nešto jednostavno.
rado bih i da je, jer se nije uvijek u mogućnosti nešto novo osmisliti, no eto. i nije da forsiram to jer je fora, nego se dosta loše i bezvezno osjećam bez toga i tad pak imam dojam da nešto forsiram.
i nije me sram tijela i tako to i rado ga pokazujem :lol:

Asfodel

Post by Asfodel » 30 Jan 2011, 15:51

Mda, sjetila sam se da je bilo nekakvih shema da neki vole piti, jesti, pušiti, čitati, gledati tv i ne znam još što za vrijeme toga. Da sam s nekim takvim rado bih ga disciplinirala, preodgojila ili ga se riješila.
Ako se ne možeš usredotočiti na mene, odi pa se seksaj sa svojom rukom.
Ljudi previše olako to sve shvaćaju ili općenito što su takvi ili zato što im je stalno dostupno. Bez obzira na dostupnost i učestalost ja mislim da uvijek to može biti obred i splet truda i kreativnosti.
Mislim, pa znate li koliki je problem nejebice u svijetu?!! :lol:
Stoga, uvijek dajmo sve od sebe i seksajmo kao da nam je uvijek zadnji put!

(trebala bih držati neke predizborne govore :lol: )
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Jane Doe

Post by Jane Doe » 30 Jan 2011, 15:55

ja kužim @cat jer sam i sama bila takva pred par godina. nemožeš ti sam sebe prisilit da te nešto ne smeta i da ti je ugodno ono što nije.
i u tim stvarima se ništa ne mora i mislim da nema nekih pravila. meni recimo nije toliko bitno kako ću nešto napravit, nego da to napravim, bitniji mi je osjećaj (i psihički i fizički) koji mi pruža sex nego neki vizualni dojam svega.
prije sam se također osječala zakinutom je nisam za neke dominantnije uloge i što mi je bezveze neš sad ekstra oblačit na sebe, mislila sam da mi nešto fali i mučilo me to. jer točno to što @elrania kaže, zašto forsirat nešto što te ne čini sretnom samo zato što bi kao nešto trebalo. ma ne treba se ništa, samo ono što nas čini sretnima.
mislim da je dosta u tome da se nađe prava osoba za sebe. mene bi mučilo da neko nešto očekuje od mene što meni nije spontano i nemam u sebi, osječala bi se kao da glumim i da sam fejk. ok, tu i tamo nešto, ali nisam ja to, jebiga.
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 30 Jan 2011, 15:56

mislim da uvijek to može biti obred i splet truda i kreativnosti
amen to that :prayer:
Image

elrania

Post by elrania » 30 Jan 2011, 16:02

obred svakako.
ako se počne sve svoditi na to, ajmo sad, svršili smo, jesmo, super, gotovo, osjećam se jadno i frigidno.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 30 Jan 2011, 16:08

a da mi neko jede ili gleda televiziju, ja mislim da bi i on i jelo i tv izletili kroz prozor u pol sekunde :zubifale:
ja sam, iskreno, totalno i zaboravila kakvih sve budala ima. mi takve stvari nismo niti jednom napravili.
za mene je sex emotivno pretočeno u fizičko, tak da tu nema zajebancije
Image

callac

Post by callac » 30 Jan 2011, 16:12

seksualni život mi je otkako ga praktciram uvijek bio bogat i raznolik. Inicijativu preuzimam često, s tijelom sam čak najzadovoljnija dok se seksam jer me partner gleda kao da sam najzgodnija cura na svijetu pa se i sama takvom vidim tijekom ljubavnog čina :lol:
Dodatke ponekad koristmo (odjeća, igračkice), poze su raznolike, a pričali smo o omiljenima sad da se ne ponavljam, mjesta također, oskvrnuti su svi dijelovi stanova u kojima sam ikad boravila.
Sveukupno, zadovoljna sam tim aspektom svog života i nadam se da će tako uvijek i ostati!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 30 Jan 2011, 16:34

Jane Doe wrote:za mene je sex emotivno pretočeno u fizičko
E da, primjetila sam da sam ja jedna od rijetkih osoba kojima seks apsolutno nema veze s emocijama. :? Nikako. Nikad.
Nema ni o od osjećaja, ni nj od nježnosti.
Meni je to isključivo fizičke prirode i neću nikad reći da mi je seks s osobom koju volim bolji, nego identično dobar seks s potpunim strancem.. samo zato što ovog volim. Ne.
Objektivno to mogu ocijeniti i razumijem one situacije kod prijevara kad u filmu netko kaže ali ja tebe volim i ono mi ništa nije značilo. :lol: (svi u to vrijeme sigurno misle: gade, ali ja ga razumijem, jer znam da je takvo nešto moguće)

Da nisam ovoliko moralna osoba i da nemam savjest veliku ko kuću i ja bih isto tako okolo šarala i nastavila voljeti drugu osobu bez obzira na to. Spašava me monogamnost koja mi je prožeta cijelim bićem. Monogamnost mi je drugo ime. :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

callac

Post by callac » 30 Jan 2011, 16:48

Asfodel wrote:
Jane Doe wrote:za mene je sex emotivno pretočeno u fizičko
E da, primjetila sam da sam ja jedna od rijetkih osoba kojima seks apsolutno nema veze s emocijama. :? Nikako. Nikad.
Nema ni o od osjećaja, ni nj od nježnosti.
Meni je to isključivo fizičke prirode i neću nikad reći da mi je seks s osobom koju volim bolji, nego identično dobar seks s potpunim strancem.. samo zato što ovog volim. Ne.
Objektivno to mogu ocijeniti i razumijem one situacije kod prijevara kad u filmu netko kaže ali ja tebe volim i ono mi ništa nije značilo. :lol: (svi u to vrijeme sigurno misle: gade, ali ja ga razumijem, jer znam da je takvo nešto moguće)

Da nisam ovoliko moralna osoba i da nemam savjest veliku ko kuću i ja bih isto tako okolo šarala i nastavila voljeti drugu osobu bez obzira na to. Spašava me monogamnost koja mi je prožeta cijelim bićem. Monogamnost mi je drugo ime. :lol:
+1 i potpis na sve napisano. Jedino što sam dosta slobodnija sa osobom koja mi je trenutni partner jer već znam šta/kako/zašto dok sa nekim "novim" moraš pazit jer ne bi bilo zgodno gurnut prst gdje ne treba :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 30 Jan 2011, 17:29

meni je fizička razina primarna, ali nakon kratkog vremena mi postane jako dosadna, ako nema ništa zanimljivo u samoj osobi.
jako volim uspješno prelaženje s fizičke na emotivnu razinu i predivno je kad se potrefi zadovoljstvo u svakom pogledu.
jedino glede tog fizičkog nivoa - malo ljudi mi je toliko dobro da me privuku. dosta sam sterilna što se tiče "izbora" i ne bih voljela nečije ruke itd. na sebi, ma koliko ta osoba bila objektivno zgodna i jebozovna, ako je ne doživim na pravilan način.
Last edited by elrania on 30 Jan 2011, 17:48, edited 1 time in total.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 30 Jan 2011, 17:41

ja neznam, nekak mi je najbitnija emotivna strana, naravno, ne isključivo to jer i fizička strana igra ulogu, ali onak, nebi mogla bit s nekim koga ne volim i još bitnije, s nekim ko mene nevoli.
Image

Bub

Post by Bub » 30 Jan 2011, 17:53

elrania wrote:
i jako bezvezno pitanje za postaviti i čuditi se tome kako netko drugi percipira sebe i svoje tijelo i kako se zbog toga osjeća.
Ne kužim što je tu bezvezno i ne kužim uopće što si htjela s time reći? Da bezvezno je ako joj seksualni život trpi zbog njenog lošeg mišljenja o sebi, jer o sebi treba imati najbolje mišljenje i čim ima takvo mišljenje ne može se opustiti do kraja i uživati u seksu.

Bez ljutnje za Cat, ali ja s takvom osobom ne bih mogao biti, a imao sam par takvih koje kad mi počnu fantazirati tokom seksa zamračim i to bude jako loš seks, a znalo se desit i da se prekine prije kraja. Opusti se i uživaj, nek ide sve svojim tokom kako i treba biti, a ne kad ju okrenem u neku pozu, pa da mi počne fantazirat kako joj se to ne sviđa jer ne znam karikiram vidi joj se celulit, pa jebe mi se za takve stvari.
callac wrote:seksualni život mi je otkako ga praktciram uvijek bio bogat i raznolik. Inicijativu preuzimam često, s tijelom sam čak najzadovoljnija dok se seksam jer me partner gleda kao da sam najzgodnija cura na svijetu pa se i sama takvom vidim tijekom ljubavnog čina :lol:
Dodatke ponekad koristmo (odjeća, igračkice), poze su raznolike, a pričali smo o omiljenima sad da se ne ponavljam, mjesta također, oskvrnuti su svi dijelovi stanova u kojima sam ikad boravila.
Sveukupno, zadovoljna sam tim aspektom svog života i nadam se da će tako uvijek i ostati!
Yeah :supz: :zubifale: i jako mi smeta kad su cure zatvorene i ne žele pričati o seksu pr. ležite u krevetu i pričate što volite što ne, što bi mogli novo ubaciti etc.

metallicat

Post by metallicat » 30 Jan 2011, 18:01

Bub wrote:Bez ljutnje za Cat, ali ja s takvom osobom ne bih mogao biti, a imao sam par takvih koje kad mi počnu fantazirati tokom seksa zamračim i to bude jako loš seks, a znalo se desit i da se prekine prije kraja. Opusti se i uživaj, nek ide sve svojim tokom kako i treba biti, a ne kad ju okrenem u neku pozu, pa da mi počne fantazirat kako joj se to ne sviđa jer ne znam karikiram vidi joj se celulit, pa jebe mi se za takve stvari..
ma baš ću se ljutit :lol: nemoj me ipak tako striktno shvatit, jer npr nemora bit soba zamračena, da me se okrene u tom momentu pustila bi, i nikad ništa ne bi rekla u tom stilu, mislim ni to ni niš slično (ovo boldano). i normalno da se mogu opustit, pa da uopće ne mogu, ne bi ga ni prakticirala jer čemu onda to :? jednostavno u, ajmo to reć ovako, sitnica se ne osjećam dobro, sve ostalo super.
znači za nas definitvno nema šanse? :lol:
Image

elrania

Post by elrania » 30 Jan 2011, 18:05

Bub wrote:
elrania wrote:
Ne kužim što je tu bezvezno i ne kužim uopće što si htjela s time reći? Da bezvezno je ako joj seksualni život trpi zbog njenog lošeg mišljenja o sebi, jer o sebi treba imati najbolje mišljenje i čim ima takvo mišljenje ne može se opustiti do kraja i uživati u seksu.
htjela sam reć da mi je blesav ovaj tvoj stav i nerazumijevanje da postoje i takvi i da imaju probleme (a ne hirove) i nose se s mnogo čega i onda dođeš jedan ti i kažeš da ti je to bezveze.
meni je bilo jako bezveze vidjeti taj tvoj komentar i takvo komentiranje njene situacije.
nije sve takvo da se da riješiti ovim savjetom 'opusti se i uživaj' i stvari su malo dublje prirode.

Post Reply