Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
John_Ryder

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by John_Ryder » 29 Jan 2011, 13:11

hvala met ali to mi samo tako stavi za onaj folder u kojem sam trenutno :)

bub,ha moram nekako iskoristit tih 60 cm prostora :tonqe:
"Im gonna touch you now." :P

Bub

Post by Bub » 29 Jan 2011, 13:27

:zubifale: :supz:

Ovako namjestiš u jednom folderu bilo gdje na large, te stisneš alt da ti se otvori menu, odeš na tools > folder options > view i stisneš apply to folders.

filmofil

Post by filmofil » 29 Jan 2011, 16:02

Bub wrote:Vidi se da si emotivac i sanjar, što je u jednu ruku dobro, ali baš bih te volio vidjet za 5, 10 god, hoćeš li imati takvo mišljenje, pa čak i ako uspiješ u svome naumu, što ti želim od svega srca, ali nekad treba izaći iz oblaka. Kao što sam već rekao opet ćeš biti kotačić i ako budeš radio taj posao jer ćeš uvijek raditi za neku producentsku kuću ili nešto takvo i imati ćeš limite, radno vrijeme i sve što ide uz, možda malo drukčije od drugih poslova, ali slično. Razlika, samo što ćeš raditi ono što voliš i mislim da tebe to jebe više nego nešto drugo. Shvatio si da si pogriješio s faksom i da ti se ne sviđa, što je normalna stvar, ljudi pre mladi odabiru svoj poziv u životu, pa se kasnije znaju predomislit, tako sam i ja. Svi su kotačići, pa čak i nogometni treneri, nogometaši, šefovi, direktori, doktori...svi rade po nekoj špagi i po smjernicam koje im netko da. Znam da nisi mislio tako, ali uvredljivo i superiorno zvuči to što si prije napisao i mogu ti reći da sam te sekunde kad sam to pročitao osjetio jaku nelagodu.

Boldano, tebi treba iskustva što u toj profesiji što u životu.
previše si se uhvatio kotačića, krivo ste shvatili to značenje...pa ja ću pojest govno ako treba samo da se bavim tim cijeli život...svako je kotačić u društvu i tako funkcionira čovječanstvo otkad je ljudi, ja govorim o životnim izborima koji su danas tako suženi da ljudi misle da je faks jedini pravi put...ti se meni obraćaš ko klincu i neda mi se u tom tonu nastavljat ovu raspravu kad me nećeš nikada dovoljno ozbiljno shvatiti, a neću ni ja tebe dok si tako uptight...ne volim takve ljude koji uopće mogu pojmiti sebi u glavi misao 'izađi iz oblaka'...kakvih oblaka? slijedim ono što sam oduvijek htio i jedina razlika između mene i većine ljudi je što si ne postavljam granice i psihičke prepreke, zato ja ne 'moram' završit faks, a oni moraju...

i btw, ja sam bio zadovoljan ovim faksom u pogledu samog faksa, ali nisam zadovoljan sustavom u kojem moram trošit svoje vrijeme na nešto što nikada ne bi primio u ruke svojevoljno...škola za ono što ja želim ne postoji :wink: da želim biti filozof vjerojatno bi nastavio s ovim faksom
This is the Zodiac speaking.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 29 Jan 2011, 16:06

Vratio se s Jahorine nakon 7 dana...Moram spomenut 3 stvari na pocetku koje su bile pljunute kao iz nekog horrora/slashera... :zubifale: U lights izoliranu kolibicu islo nas 4 uz hektolitre alkohole (jedan par i 2 frenda)...Pri dolasku se zakacili s lokalnim redneckom koji je rekao "ne mozete se sakriti,naci cu vas" :shock: :zubifale: Kad smo dosli u kolibu shvatili smo da je sa nama dijeli baka od 70+ godina koja se brine za odrzavanje... :zubifale:
Srecom,gazda je rijesio stvar s redneckom a baka je ispala kraljica apsolutna.
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Bub

Post by Bub » 29 Jan 2011, 16:33

filmofil wrote:ti se meni obraćaš ko klincu i neda mi se u tom tonu nastavljat ovu raspravu kad me nećeš nikada dovoljno ozbiljno shvatiti
Ja tebe shvaćam ozbiljno i već sam naveo da ja nisam završio faks i ja imam dosta slično mišljenje tebi što se tiče faksa. Nažalost kod nas u državi jako puno ljudi ne radi u svojoj struci i radi ispod svojih sposobnosti čisto da se prehrane i obitelj ako imaju. Sad ne bih htio biti bezobrazan i uvrijediti ljude koji idu na faks, ali u današnje vrijeme svaka budala može studirati bio on pametan ili glup i što je nažalost što takvi ljudi ga završe na neznam na koju foru i dobiju posao preko veze, a oni što su se trudili i mučili skupljaju boce, karikiram.

Ja sam isto takav, promjenio sam više poslova i svaki je bio drukčiji, ali sam uvjek težio ka boljem i nije mi bilo problem odustati od nečega jer znam da sam snalažljiv, vjerojatno bih završio faks da sam imao adekvatne životne uvijete, danas garant ne bih radio to što bih završio jer me zanimaju totalno druge stvar. Kao što sam već rekao ljudi pre mladi biraju svoj životni put.

Ne obraćam ti se kao klicu jer to s 20god nisi, ali izjava ti je bila kao da imaš 12god, tako bar zvuči. Budi sretan što možeš ići na faks, koliko ti je ostalo još dvije, tri godine, završi to dok imaš skuhano i oprano u slobodno vrijeme se amaterski bavi filmom imaj dobar SHOWREEL i kasnije će ti biti puno lakše, imaš vremena nećeš ostarit preko noći. Možeš ti biti talent, tko će ti financirati, naveo si da imaš ljude, sorry što te moram razočarat, ali s vremenom ćeš vidjet kako ljudi samo nestaju iz tvog života i počinju sa svojim, obitelj, posao i rijeđe ćete se viđat, nisam ni ja vjerovao. Dosta mojih frendova imaju već djete ili dvoje i viđamo se jako rijetko, ali to je normala. Ja ti nisam želio ništa loše, nego ti samo objasnit da možeš jako pogriješit kad tako banalno odlučuješ, ali očito i to nisi shvatio, tako da imaš pravo daljna diskusija je bezvezna i moje utrošeno vrijeme u čitanje i odgovaranje također. Stvarno ti želim da uspiješ u svome naumu. :wink:
filmofil wrote:slijedim ono što sam oduvijek htio i jedina razlika između mene i većine ljudi je što si ne postavljam granice i psihičke prepreke, zato ja ne 'moram' završit faks, a oni moraju...
Ovo uopće ne želim komentirat.

john_constantine

Post by john_constantine » 29 Jan 2011, 17:00

da, slažem se s bubom i znam iz vlastitog iskustva kako to ide... Jedina je razlika između tih "realnih" ljudi koji cendraju da nemaju vremena jer vrijeme poslije posla provode spavajući i onda kada imaju, onda im ništa ne paše, i od drugih koji imaju obitelj, poljoprivredu i opet imaju vremena za svoje hobije. Ali samo ako to žele, ili će ostati takvi da će pljuvati i omaložavati druge koji čitaju knjige ili slično...
Michel puši karu.

callac

Post by callac » 29 Jan 2011, 18:47

'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Info

Post by Info » 29 Jan 2011, 19:05

Ne sviđa mi se članak. Ne volim ljude koji tako pišu i dozvoljavaju si da kažu, citiram "najprofitabilnija i najpopularnija franšiza strave i užasa svih vremena snimljena u novom mileniju, kao 'Slagalica strave"

Nek mi da dokaz neki :lol: osim što je uistinu najpopularnija u prošlom desetljeću, ali svih vremena :roll:

Ja bih ga zbog takvih izjava ubio. Možda izgleda kao sitnica, ali takve stvari me užasno živciraju kada si ljudi dopuštaju da takvo nešto govore, i to još kao novinar, me nek se jebe
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

john_constantine

Post by john_constantine » 29 Jan 2011, 19:14

ionako saw niti nije horor... :toimonster: :mrgreen:
Michel puši karu.

Decadentor

Post by Decadentor » 29 Jan 2011, 19:17

Info wrote:
Ne sviđa mi se članak. Ne volim ljude koji tako pišu i dozvoljavaju si da kažu, citiram "najprofitabilnija i najpopularnija franšiza strave i užasa svih vremena snimljena u novom mileniju, kao 'Slagalica strave"

Nek mi da dokaz neki :lol: osim što je uistinu najpopularnija u prošlom desetljeću, ali svih vremena :roll:

Ja bih ga zbog takvih izjava ubio. Možda izgleda kao sitnica, ali takve stvari me užasno živciraju kada si ljudi dopuštaju da takvo nešto govore, i to još kao novinar, me nek se jebe
dojde ti na isto ali ovako zvuci mocnije
Image

Josef K

Post by Josef K » 29 Jan 2011, 19:34

Stavio sliku iz američkog kruga :facepalm:

Info

Post by Info » 29 Jan 2011, 20:57

john_constantine wrote:ionako saw niti nije horor... :toimonster: :mrgreen:
Kako kome... Kad smo već kod toga, dosta ljudi kažu ovo nije horor, a zbilja spada u horore. Mene zanima onda što je po njima horor jer budimo realni, svako valjda ima 5, 10, 15 horora koji nas zbilja mogu preplašiti, ali sumnjam da ih ima više. Onda mi se čini da oni po toj logici idu, ako ga ne preplaši, to horor nije što je po meni glupo jer bi taj Naš omiljeni žanr propao, to jest ne bi ga bilo, zar ne? Kakvi su onda kriteriji za horor?

Poznata atmosfera, maštovitost, glazba, krv, crijeva? :)

@Dec, evo mi jedan :facepalm: kada ne čitam pažljivo, ali svejedno, bilo je dosta slučajeva gdje si novinari dosta toga dozvole.

Scarface

Post by Scarface » 29 Jan 2011, 21:07

john_constantine wrote:ionako saw niti nije horor... :toimonster: :mrgreen:
Aj nećemo opet o tome...
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Scarface

Post by Scarface » 29 Jan 2011, 21:08

Info wrote:

Mislin stvarno...
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Info

Post by Info » 29 Jan 2011, 21:10

Scarface wrote:
Info wrote:

Mislin stvarno...
A što da ti kažem :D jednostavno me takve stvari užasno naživciraju. Uostalom, kao i svakoga nešto. Naravno da ga ne bi ubio, to se tak kaže... :wink:

Locked