hahahaha, nisam ni skužila da je oglas, al svejedno nije 50 kn već 80+... ništ od toga onda, il 50 il nikakoAsfodel wrote:Ne znam, samo sam naišla na oglas, a ono kad smo pričali smo se šalili da sad svakome moramo nać neki za 50kn
Ženski kutak
- callac
Re: Ženski kutak
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
Znam da nije 50, ali je svejedno dobar ulov! 
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- metallicat
a di piše koga i gdje kontaktirat? ja čak i bi uzela. ovaj mjesec sam masu para zaradila, recimo.

- elrania
jel zna netko gdje ima ovoga za nabaviti, al u crnoj boji?
- metallicat
malo sam guglala, i našla ti http://www.positive-vibrations.hr/sex-s ... a-boa.html i čak je jeftinijeelrania wrote:jel zna netko gdje ima ovoga za nabaviti, al u crnoj boji?

- Asfodel
Baš sam ja to mislila predložit
.. MM je najskuplji..
- metallicat
metallicat wrote:a di piše koga i gdje kontaktirat? ja čak i bi uzela. ovaj mjesec sam masu para zaradila, recimo.

- Asfodel
Napiši ispod slike anonimni koment da želiš kupiti tek toliko da se rezervira i da drugi kad vide to otpišu
I sad ću ti na pm ostatak
I sad ću ti na pm ostatak
- elrania
hvala cat!!
budem probala otić do njih sutra/preksutra. nadam se da imaju!
budem probala otić do njih sutra/preksutra. nadam se da imaju!
jes i sad su mi se zamjerili, jer su mi upravo pukli (na boku, do kraja) lateks halteri što sam kod njih uzela prošle godine.Asfodel wrote:Baš sam ja to mislila predložit.. MM je najskuplji..
- Asfodel
Kod nas nema više lateksa normalnog otkad je Demask došao i otišao za 5 min iz RH
Ove kolekcije iz MM su ljudi dosta popljuvali zbog nekvalitete (ovi iskusni, jel)
Bilo bi zanimljivo kupiti i lijepiti to sam
Ili ne
Ove kolekcije iz MM su ljudi dosta popljuvali zbog nekvalitete (ovi iskusni, jel)
Bilo bi zanimljivo kupiti i lijepiti to sam
Ili ne
- elrania
ma znam da je kvaliteta loša. nisam neki maher, al vidim i sama na što to liči i kakvo je pod rukama.
uzimala sam to na popustu, pa reko ajde kad se već može, da probam i to kod njih.
rukavice su mi ok i dobro se drže, šos isto, al topić loše stoji, halteri ošli u pm, a čarape su mi tak tak...
to je sve što sam dosad uzela tamo i sumnjam da budem više nabavljala to u nas.
uzimala sam to na popustu, pa reko ajde kad se već može, da probam i to kod njih.
rukavice su mi ok i dobro se drže, šos isto, al topić loše stoji, halteri ošli u pm, a čarape su mi tak tak...
to je sve što sam dosad uzela tamo i sumnjam da budem više nabavljala to u nas.
- Ašow
- Jane Doe
neznam, ja sam gledala i te braun-ove, kad sam sebi kupovala i radije sam uzela philips-ov.
frendica je imala braun pa je rekla da se znao pregrijat i da onda sam stane dok se ne ohladi
, nemam pojma kakve to ona dlakave noge ima
tak da me i to možda malo odbilo. a i sama glava mi kod philipsa izgleda bolje, nekako mi se čini da ima više tih rotirajućih diskova s kojima čupa dlačice pa se ne mora 16 puta po istom mjestu.
moj je ovakav isti, samo bijelo-rozi http://www.lelong.com.my/sold-philips-f ... Sale-P.htm glava se skida i može se oprati.
imam ga od 2007, od kad sam se preselila i mami ostavila isto philipsa koji joj i dan danas radi, pa sam sebi morala nabavit drugi.
jel ima ko brauna ili koju drugu marku, baš me zanima koliko ste zadovoljne
frendica je imala braun pa je rekla da se znao pregrijat i da onda sam stane dok se ne ohladi
tak da me i to možda malo odbilo. a i sama glava mi kod philipsa izgleda bolje, nekako mi se čini da ima više tih rotirajućih diskova s kojima čupa dlačice pa se ne mora 16 puta po istom mjestu.
moj je ovakav isti, samo bijelo-rozi http://www.lelong.com.my/sold-philips-f ... Sale-P.htm glava se skida i može se oprati.
imam ga od 2007, od kad sam se preselila i mami ostavila isto philipsa koji joj i dan danas radi, pa sam sebi morala nabavit drugi.
jel ima ko brauna ili koju drugu marku, baš me zanima koliko ste zadovoljne

- Asfodel
Ja sam već pisala o tome, pročitala sam sve moguće rivjuove na netu i ekipa najviše hvali te dvije marke.
E sad, ima njih više tipova, s ovim dodatkom, s onim dodatkom i sl. ...a ima i više tipova ljudi (recimo popljuju neki Phillips zato što njima urastaju dlake, uvjereni da im je to samo od tog uređaja, a inače kao imaju super kožu i sve, lol
)
E sad, ima njih više tipova, s ovim dodatkom, s onim dodatkom i sl. ...a ima i više tipova ljudi (recimo popljuju neki Phillips zato što njima urastaju dlake, uvjereni da im je to samo od tog uređaja, a inače kao imaju super kožu i sve, lol
- metallicat
ja neznam niš o tome, pa čak ni kako se koristi, osim ako nije da samo upališ i điraš po nozi