Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
callac

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by callac » 26 Jan 2011, 22:42

Zaključak dana je zapravo da bi najbolje bilo kada bi mogli biti neopterećeni novcima, odnosno imati toliko novaca da te ne mora opterećivati činjenica da se bliži prvi u mjesecu i treba platit stan, da te ne strefi srčani kada ti dođe obračun za struju u iznosu 876kn (iako su ti rate već 120kn pa ispada da si u šest mjeseci potrošio više od 2.000 kn struje :shock: ) i onda bi se čovjek mogao u potpunostiprepustiti vlastitim ambicijama i razvijati svoje sposobnosti... a moja sposobnost u zadnje vrijeme je zaista magična, jer ni sama ne znam odakle smognem toliko novaca za platiti sve šta treba..glupo mi se žaliti jer znam da ima ljudi i u gorim stuacijama od mene na ovom forumu. e da mi netko plati onolko kolko ja mogu kukati ovako bezveze u srijedu navečer, bila bi bogata žena :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 26 Jan 2011, 22:48

eh, radujem se danu kada ću konačno završiti s faksom i ovim stresovima oko ispita i predavanja i seminara i svega i svačega, a onda me s druge strane uvijek opali ovakvo nešto i sve se pitam među kakve stilove kontrole nad novcem ću ja zapasti i hoću li imati dovoljno za sve potrebe.
uf, čeka me magična i tajanstvena budućnost :lol:

callac

Post by callac » 26 Jan 2011, 23:04

:D koji feeling kad dobiješ prvi malo veći novac :prayer: i to si još zaradila :mrgreen: :rock: al onda si kupiš nešto što oduvijek želiš pa ti onda dođe na isto, financijski :lol:
bila je madonna u pravu: živimo u materijalnom svijetu i koliko god se trudila ne biti toliko površna-i ja sam materijalna djevojka, volim potrošiti, volim krpice, parfemčiće i fino pojesti i popiti... al ono što ghost priča je živa istina-imamo jedan život i treba ga iskoristiti sad odmah sve što ti pruža... većina to prekasno shvati pa žali nad prolivenim mlijekom..
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

metallicat

Post by metallicat » 26 Jan 2011, 23:51

ajme, načitala sam se :lol:
ma jebeš ti onog ko kaže da novac nije sreća. pa kako nije? mislim naravno da treba bit zdrav, sretan itd ali i zdravlje ponekad treba platit, a od kud? kako ćeš bit sretan ako si nikad nemožeš kupit neku sitnicu koja tebi nešto znači? nikako.
ja svak idan razmišljam kako bi sad ovo radila, pa ono, naučila ovo..ali jednostavno ne stignem. i tako godine prolaze. je da imam za sad malo god, i zato se samo nadam da ću jednom uspijet bar pola toga od zamišljenog učinit/naučit.
@filmofil - ja te 99% podržavam :rock: što se meka tiče, kao student nema nikakve teorije da toliko tamo zaradiš (mada ja gledam iz riječke perspektive). ja sam prošle god sa 2 posla (tj 6 mj 2 posla) zaradila 30 000. za stalno neznam kako i kad primaju, npr kod mene ne uopće za sad, i početna plaća je 3500. sad ono psihički vjerovatno ovisi kakva si osoba i kakvi te šefovi/ljudi zapadnu. meni je kako kad, nekad nemogu izdržat i najrađe bi pukla. mi imamo tu jednu kuju od šefice uz koja ja ne funkcioniram, jednostavno se osjećam kao da ću explodirat, ili sebe ili nju zakucat. došlo je do tog da uzmem raspored od stalno zaposlenih i gledam kako ona radi, pa se ja stavim suprotno. fizički mi je teže po ljeti jer se ubijem od posla, ali bar zaradim.
mislim da sam još neš htjela reć, al već samo se izgubila ovdje.
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 27 Jan 2011, 00:14

Khm.. :mrgreen:

Image
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Ašow

Post by Ašow » 27 Jan 2011, 00:45

jednog dana
cu pokupiti gitaru sa sobom
stati na glavnu cestu
i pruziti palac
nestati cu u gomili nicega
otici daleko od svega sto znam
rijesiti se okova modernog drustva
i zivjeti iz dana u dan
--------
Last.fm

filmofil

Post by filmofil » 27 Jan 2011, 00:53

ili ćeš završiti faks, raditi i pisati eskapističke stihove cijeli svoj život :D
This is the Zodiac speaking.

Decadentor

Post by Decadentor » 27 Jan 2011, 00:56

Talent ne postoji, postoji samo mastovitost/inovativnost/drukciji pogled stvari/kreativnost + rad/ulaganje/treniranje/ponavljanje/volja-zelja

I svako moze postici sto god zeli.
No u ljudsko je prirodi osustajati, pogotovo ako smo u pocetku losiji od prosjeka, ili zbog gubljenja volje, tidjih misljenja.....

I da bi se probio dovoljan ti je samo drugi faktor jer je logicno da ces uspjet ako si dobar u necemu.
A ako uz to imas i prvi faktor vjerovatno ce ti sve bit lakse i prije ces se probit i bit pokretac "neceg novog"

Ali prvi faktor bez drugog je NULA

I naravno potrbno je vjerovati u sebe jer nam se automatski povecava drugi faktor.

Ako ste sad skuzili sta pokusavam rec :lol: jer pisem ovo vec treci put tako sam sam izgubio volju
Image

Ašow

Post by Ašow » 27 Jan 2011, 00:58

time will tell.
jednostavno me dotukao pad.
malo.
unistavam se sad bezveze, treba me proci.
--------
Last.fm

Decadentor

Post by Decadentor » 27 Jan 2011, 01:01

Da si imo dovoljan drugi faktor proso bi ispit :mrgreen: ajde spirit up :partyman: :lol:
Image

Ašow

Post by Ašow » 27 Jan 2011, 01:21

a evo, polako se vracam u normalu

salo or 120 days of sodom sam pogledao
sad je u igri itchi the killer
malo mira u klasicima da se smirim.
taman je prva scena rejpa u itchiju

:kokicarenje:
--------
Last.fm

elrania

Post by elrania » 27 Jan 2011, 01:37

Decadentor wrote:Talent ne postoji, postoji samo mastovitost/inovativnost/drukciji pogled stvari/kreativnost + rad/ulaganje/treniranje/ponavljanje/volja-zelja
pa ovo prvo što si naveo ti je talent u više riječi :lol:
a zbog drugog bi te obožavali bihevioristi :lol:

Decadentor

Post by Decadentor » 27 Jan 2011, 14:52

Ne nego taloent ne postoji :zubifale:
A ovo drugo me plasi :shock: :lol:
elrania wrote:
Decadentor wrote:Talent ne postoji, postoji samo mastovitost/inovativnost/drukciji pogled stvari/kreativnost + rad/ulaganje/treniranje/ponavljanje/volja-zelja
pa ovo prvo što si naveo ti je talent u više riječi :lol:
a zbog drugog bi te obožavali bihevioristi :lol:
Ne nego taloent ne postoji :zubifale:
A ovo drugo me plasi :shock: :lol:
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 27 Jan 2011, 15:06

ja sam upisala jedno i nakon 2 godine muke nisam bila sretna s tim i odustala sam. stara je poludila, ali me stari podržao, upisala sam nešto drugo, dosta slično ali nešt meni zanimljivo i to je išlo bez beda i završilo se u roku.
ja sam takva osoba da i onak nemam pojma kaj mi se da, onako, radit da mi to bude život. meni je posao=izvor novac. idealan posao=manje muke+veća plaća :zubifale: jebiga, ja sam nametnik :zubifale:
i nebi rekla, zato što radim u uredu 8 h, da vodim neki prosjećan život. možda ga većina tako vidi, ja ne. mislim da je kod mene stvar o kutu gledanja s kakvim sam se izgleda rodila, jebiga. ja jednostavno ne vidim svoj život kroz posao, ali možda će mi i to svanut jednog dana, ko zna, pa ću naučit tetovirat ili pirsat ljude, otvorit cvjećaru ili šivat kosime za kazališet (eto kako zbori jedan ekonomista :zubifale: ), ali mislim da ni takvi poslovi nisu neko životno ostvarnje nego samo nešto drugo zanimljivo za raditi
ja sam odlučila živit kak hoću i tako i živim. želim jednog dana, ak doživim da budem stara, da pogledam na sebe i rečem kako za ničim ne žalim jer sam radila kako hoću i što hoću u životu i meni je bolje da nešto i napravim pa da i ne ispadne najbolja odluka, nego da ne napravim iz straha da ću pogriješit, to je za mene pogreška u životu: ne da ću napravit neš krivo, nego se ne usudit uopće.
tako da, @filmofil, ja ti želim svu sreću, pogrešno je ostat u nečem što te nikako ne zadovoljava. bitno da ti osjećaš da je tvoja odluka za tebe ispravna, onda zbilja i je
Image

Ašow

Post by Ašow » 27 Jan 2011, 18:29

upravo to kak kazes jane.
Ista stvar je kod mene, nakon 2 godine muke, prebacio sam se na drugi smjer i sad laganini.

@filmofil

Samo naprijed. Nema te stvari koja se ne može riješiti niti postoji itko kome ne mozes picku namjestit.
Vrtoglavo idi u svom smjeru, mada ne znas kuda bi reko jedan lik.
--------
Last.fm

Locked