a što je nasmiješnije, dobije se vreća od 5kg, a u sendvič se stavlja 3-5 gramaWendigo wrote:taj novi sendvič je kao stvoren za osobe sa gastalnim tegobama. mislim, pohani luk...
dan, baš mi je trul.
a što je nasmiješnije, dobije se vreća od 5kg, a u sendvič se stavlja 3-5 gramaWendigo wrote:taj novi sendvič je kao stvoren za osobe sa gastalnim tegobama. mislim, pohani luk...

Ašow wrote:Je.john_constantine wrote:stalno u filmovima spaljuju rane barutom i slično. Da li je u stvarnosti to "moguće" ili je to samo fikcija?
Bilo kakav zagrijan predmet također pomogne ako se pritisne uz ranu. Spali otvorenu ranu i napravi se krasta, oteklina, nest od tog, samo da krv ne curi.
toliko niti ja neću zaraditi do kolovozafilmofil wrote:jesi zadovoljna plaćom? kolko je posao fizički i psihički naporan? ja bi trebao skupiti nekih 15-20 tisuća kuna do kolovoza, zato me zanima kako plaćaju
imaš neku foru na limit zbog roditeljskog posla i znam da ima neka ženska koja max može godišnje 10 000 kn zaraditi preko studentskog pa ne radi dobar dio vremena, jer joj ne dozvoljava sc.filmofil wrote:jesi zadovoljna plaćom? kolko je posao fizički i psihički naporan? ja bi trebao skupiti nekih 15-20 tisuća kuna do kolovoza, zato me zanima kako plaćaju
ma mislio sam ostaviti faks tak da ne bi radio prek ugovora nego stalni radni odnos pa ovo ne bi bio problemelrania wrote:imaš neku foru na limit zbog roditeljskog posla i znam da ima neka ženska koja max može godišnje 10 000 kn zaraditi preko studentskog pa ne radi dobar dio vremena, jer joj ne dozvoljava sc.filmofil wrote:jesi zadovoljna plaćom? kolko je posao fizički i psihički naporan? ja bi trebao skupiti nekih 15-20 tisuća kuna do kolovoza, zato me zanima kako plaćaju
Misliš prekinuti s faksom i naći stalan posao da bi mogao snimiti taj dokumentarac?filmofil wrote:ma mislio sam ostaviti faks tak da ne bi radio prek ugovora nego stalni radni odnos pa ovo ne bi bio problemelrania wrote:imaš neku foru na limit zbog roditeljskog posla i znam da ima neka ženska koja max može godišnje 10 000 kn zaraditi preko studentskog pa ne radi dobar dio vremena, jer joj ne dozvoljava sc.filmofil wrote:jesi zadovoljna plaćom? kolko je posao fizički i psihički naporan? ja bi trebao skupiti nekih 15-20 tisuća kuna do kolovoza, zato me zanima kako plaćaju