Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Asfodel

Re: Ženski kutak

Post by Asfodel » 24 Jan 2011, 16:05

Da, i ja kad sam prije koristila tuš s kistićem je išao super na golu kožu. Zato gledam kakve su ovo sheme bez gole kože.
I nažalost to je bilo na kraju osnovne (počeci šminkanja) pa se ne sjećam koji tuš :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

elrania

Post by elrania » 24 Jan 2011, 16:22

evo, danas sam prvo natrpala sjenila u boji kože pa tuš pa sjenilo preko toga pa opet tuš i opet sjenilo i tad je počelo držati :lol:
i pozitivna stvar je što se brzo povukla ta nijansa sjenila i nije ostala neka blijeda boja ispod, već dosta ok crna.
nije baš ko ona ugljen crna, no meni je ok.

@cat: budem vidjela. baš sad gledam neki osvrt gdje ženska nije toliko zadovoljna time i preporuča neke druge proizvode :lol:

Jane Doe

Post by Jane Doe » 24 Jan 2011, 19:42

ja, eto, s kojom god sam ženskom pričala o tim tuševima u flomiću, svaka je rekla da se za brzo kao malo posuše i nije crno crno već ide na tamno sivo i, u mom slučaju, na crno-zeleno :roll: , a jebeni max factor
ti @cat si jedina do sada s pozitivnim dojmom o tuševima u flomiću
gledala sam u dm-u, al miš baš zanimljivoga nema, onog od deborah nema, barem ne ovdje kod nas, ali sad se malo i dvoumim od kad ga je @elri probala...
ja sam se dosta ispraksirala s olovkama i čak su mi jumbo postale draže od običnih, nekako su mekše i crnije. samo ju dobro zašiljim i mogu s njim sve. imam je još malo, pa dok potrošim budem ili našla neki dobar tuš ili opet takvu kupim i opet dobro
Image

callac

Post by callac » 24 Jan 2011, 19:47

elrania wrote:evo, danas sam prvo natrpala sjenila u boji kože pa tuš pa sjenilo preko toga pa opet tuš i opet sjenilo i tad je počelo držati :lol:
i pozitivna stvar je što se brzo povukla ta nijansa sjenila i nije ostala neka blijeda boja ispod, već dosta ok crna.
nije baš ko ona ugljen crna, no meni je ok.

@cat: budem vidjela. baš sad gledam neki osvrt gdje ženska nije toliko zadovoljna time i preporuča neke druge proizvode :lol:
evo, namjerno sam čekala da slikam kad dođem doma- stavila sam sjenilo i tuš jutros u 9h, ovo je slikano prije dvije minute, bez popravljanja, fotošopiranja i stoji super!
Image
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 24 Jan 2011, 20:02

wow, ovo je super. niš, morat ću potražit u mileru i probat na ruci
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 24 Jan 2011, 20:06

Možda je razlika u koži kapka? :lol: Zvuči debilno, ali ne znam što drugo...Nečiji kapak ima drukčiji položaj pa se brže zamasti?
Haha
Last edited by Asfodel on 24 Jan 2011, 20:15, edited 1 time in total.

callac

Post by callac » 24 Jan 2011, 20:15

Asfodel wrote:Možda je razlika u koži kapka drukčija? :lol: Zvuči debilno, ali ne znam što drugo...Nečiji kapak ima drukčiji položaj pa se brže zamasti?
Haha
u tome ima dosta istine, moja sestra ima uvučenije oči i odmah joj se preslika kad stavi tuš.
stvarno me sad muči to što sam nešto preporučila pa ispalo sranje, a ja sam prezadovoljna proizvodom. nije stvar ukusa jer se ne radi o parfemu ili kremi pa ovisi o tipu kože, faking tuš i opet ne možeš pogoditi da je svima isti :lol:
If one of them is dead.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 24 Jan 2011, 20:19

a čuj, ja znam par stvari da su generalno svima dobre, isto tako neke stvari koje su generalno loše, ovo ostalo (čega je i najviše) je kako kome. nekom je neka maskara zakom, ja ju nebi i mrtva :lol:
nekak je sve to individualno i on kože i od oblika očiju, usana, trepavica, čegaveć i od načina šminkanja.... tak da, ja mislim da večina toga... dok ne probaš nemreš znat 100%
meni su recimo essence lakovi savršeni, ono, jedan premaz, boja zakon, drži skoro tjedan dana uz pranje suđa i sve ostalo, vjerujem da su nekom zadnje smeće
isto tako ja nemrem stavti ni ruž ni sjajilo bez malo labela prije toga, neko nemre bez olovke, bježi s usana i ta sranja, ja neznam kaj je olovka za usne i niš mi nikad nije pobjeglo... tako da, rado bi znala neke tajne, ali ostaju mi misterija
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 24 Jan 2011, 20:43

Čak nisam mislila na to s preslikavanjem, jer je to normalno kod određenih tipova očiju.. ne da mi se sad opisivati, al primjetila sam kod sebe nekoliko puta vlažno područje koje se ne može preslikati. Masna mi je koža na čelu, možda povezano. The point is, očito da nas ima različitih, jbg... čak i za te stvari koje ni ne znamo tipa tuš i sl..

callac

Post by callac » 24 Jan 2011, 20:48

Moguće, ja nemam ni T-zonu niti mi se išta masti na meni, čak ni kosa :lol: A kapke redovito moram "zamastiti" prije bilo kakvog sjenila da se ono primi jer se u suprotnom samo izmrvi ispod očiju. A šta se ruža za usne tiče, to mi je boljka... ne stoje mi, sjajila ni u ludilu ne koristim i općenito bilo šta što se sjaji, samo matirani ruževi i to ih razmuljam da se ne vidi jasni obris oko usana jer em su male, em nisu lijepog oblika, prešpicasta mi gornja usna, oni rubovi..
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 24 Jan 2011, 20:49

kad malo jače rastvorim kapke, skroz mi dotiče taj dio onaj gore gdje se preslikava pa pretpostavljam da je sigurno u tome dijelom stvar.
ali s druge strane, sam tuš mi je dosta mastan - danas je pak ok zbog ova 3 sloja sjenila, al jučer bi mi pak ostavljao packe ko lud.

i callac - ovo je super. meni se sad dobro drži, stavljeno je oko 11h i na desnom se oku mrrrvicu preslikalo, al gotovo nezamjetno.

Asfodel

Post by Asfodel » 25 Jan 2011, 17:46

Na trgu tamo više ne drže boje uopće i ne znaju gdje bih točno takvih moglo još biti.
Ah, ništ, poslat nekog u wg, ima vremena, ionako još mjesec dana do farbanja..

alecto

Post by alecto » 26 Jan 2011, 16:03

cure jel imate celulita? kolko, di, jel se borite? :skrujufakju: :zubifale:
we are such stuff as dreams are made on

metallicat

Post by metallicat » 26 Jan 2011, 17:13

naravno :lol: na bedrima, al mislim da nije nešto prestrašno. ne borim se, jer mi je to normalno i uopće se ne zamaram time.
Image

alecto

Post by alecto » 26 Jan 2011, 17:31

znači nikakav magični savjet? :D
ja sam smršavila tolko da sam si sad skoro pa zadovoljna, al celulit je ostao. na guzi, nogama i nešto malo po listovima. mada, samo na guzi se vidi golim okom a ovo treba pritisnut da bi se vidio.
valjda će i to nestat kad tad :?
we are such stuff as dreams are made on

Post Reply