Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
filmofil

Re: Ženski kutak

Post by filmofil » 20 Jan 2011, 21:59

ma krivo ste shvatile moje 'kritike', samo ne znam šta tolko dižete prašinu oko izgleda i bedirate se...posebno ono kad se callac zbedirala jer ju je netko usporedio s FOTOMODELOM :lol:
This is the Zodiac speaking.

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Jan 2011, 22:02

filmofil wrote:ma krivo ste shvatile moje 'kritike', samo ne znam šta tolko dižete prašinu oko izgleda i bedirate se...posebno ono kad se callac zbedirala jer ju je netko usporedio s FOTOMODELOM :lol:
ma kako bi ono moje kolege na poslu rekle za to, onako seljački, "nije važan izgled, kod svake ti je toplo kada joj ga staviš unutra". :zubifale: :facepalm:
Michel puši karu.

callac

Post by callac » 20 Jan 2011, 22:14

filmofil wrote:ma krivo ste shvatile moje 'kritike', samo ne znam šta tolko dižete prašinu oko izgleda i bedirate se...posebno ono kad se callac zbedirala jer ju je netko usporedio s FOTOMODELOM :lol:
lol, pa nije stavila sliku victorijinog anđela i rekla gle ova ista ti, ženskica je neki kvazi fotomodel, po tom principu netko može stavit i moju sliku s fejsa (ko me ne zna) i usporedit sa nekom drugom curom i da joj se ne svidi, a neko joj kaže pa ona ti je fotomodel.. mislim, lupetam, al kužiš šta hoću reći, ako si fotomodel, ne znači nužno da si lijep i da si svakome lijep. I prašina se nije digla dok nismo opomenute da se previše uzbuđujemo oko toga.
@elri, doći ćeš do tog stadija kada se konačno pomiriš da neke stvari na sebi ne možeš promjeniti i naučiš živjeti sa njima (to mislim da ako ti se nešto ne sviđa na sebi, da me krivo ne shvatiš, ja ti nedostatak nisam našla :wink: ) Dugo sam se nadala da će mi možda narast veće sise, da ću ako budem vježbala imat isprčenu guzu, da ako napravim neš sa zubima ću imat ljepši osmjeh, itd,itd... Jedino mi ostaje kosa koja je najveći pokazatelj moje dosade izgledom i stalnom potragom za nečim boljim, drugačijim...a krajnji rezultat je uvijek isti jer to sam svaki put, ipak samo, još uvijek -JA
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 20 Jan 2011, 22:27

ah, i dolazim i guess, no jako polagano :lol:
sad me u zadnje vrijeme dosta razveselilo koliko si bolje i 'sigurnije' izgledam zbog nekih promjena frizure i drago mi je što sam posegnula za farbanjem i šišanjem te pomogla samoj sebi.
+ danas je vaga pokazala 55, topi se mekdonalds, pa me i to uveseljava :lol: (dogurala sam do 58 :shock: i to me malčice bediralo neko vrijeme).
i hvala za komentar!

btw, od sveg navedenog dosad, tvoji zubi su mi najveći misterij. točnije, što s njima ne valja? :lol:

Asfodel

Post by Asfodel » 20 Jan 2011, 22:32

elrania wrote:nije mi baš drago što nemam poput tebe il asf zreliji doživljaj toga.
Hvala što si me spomenula u tom kontekstu :mrgreen:
Nisam znala da sam takav dojam ostavljala, ali uistinu točno je da sam odrasla u tom smislu. Stvarno me ne dotiču više ničiji komentari, niti mi mogu imalo promijeniti mišljenje o sebi.
Shvatila sam kako je to baš kuul, za razliku od onog kad si mali i nesiguran.

A sad na modele :lol: ne znam jeste znali da Josipa ima umjetni nos hihi (i nimalo mi ne sliči Elri, btw). Blake mi je nelijepa osoba, nešto a la Anna Paquin - simpatična cura za koju ne možeš vjerovati da ima glavnu ulogu u nečemu, jer nije dovoljno lijepa za istu. Florence moožda ima mrvicu nešto elranijasto, no ne mogu odlučiti jel to samo kosa (a to se ne računa) tak da niš. Ona mi je ultra simpa i taj njen stil pjevanja, čula sam par njenih stvari.. no rado bih da se drži svog stila, jer mi je bilo smiješno kad je obradila Beyoncinu Halo, jednostavno je to preteško za njezine dosege talenta.
O bože, fino se ja raspričala o nebitnim stvarima :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

callac

Post by callac » 20 Jan 2011, 22:36

Ma nisu više sami zubi u pitanju već općenito usta/osmjeh, a zube sam odavno sredila, nešto krunica, plombi i sve je sad kako treba biti. No i dalje nisam zadovoljna jer sam položaj zuba, veličinu usana i vidljivost zuba i zubnog mesa u osmjehu ne možeš popraviti konzervativom već su u pitanju brojne estetske operacije. Meni kao osobi od te struke to jako teško pada jer svakodnevno mjenjam ljudima život na bolje, ali sebi nikako ne mogu pomoći da se od srca nasmijem i budem zadovoljna tim osmjehom.
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 20 Jan 2011, 22:38

callac wrote:Ma nisu više sami zubi u pitanju već općenito usta/osmjeh, a zube sam odavno sredila, nešto krunica, plombi i sve je sad kako treba biti. No i dalje nisam zadovoljna jer sam položaj zuba, veličinu usana i vidljivost zuba i zubnog mesa u osmjehu ne možeš popraviti konzervativom već su u pitanju brojne estetske operacije. Meni kao osobi od te struke to jako teško pada jer svakodnevno mjenjam ljudima život na bolje, ali sebi nikako ne mogu pomoći da se od srca nasmijem i budem zadovoljna tim osmjehom.
Same here, ako ti išta pomaže.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

callac

Post by callac » 20 Jan 2011, 22:46

Ghost-ne pomaže, sami mi krivo dođe i zbog tebe jer stvarno uživam u svom poslu i dobro ga radim i da si mi pacijent voljela bih ti pomoći :wink: Al napominjem, u mom slučaju je druga problematika već u pitanju, ne samo zubi kao zubi da su ružni ili žuti, pokvareni-to ne, sve je savršeno, samo sveukupni dojam mi je grozan-zato se rijetko kad smijem na slikama, ovako u životu ljudi niti ne zamjete, al kad se uhvati i zamrzne u trenutku na fotografiji-teži užas!
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 20 Jan 2011, 22:49

callac wrote:ali sebi nikako ne mogu pomoći da se od srca nasmijem i budem zadovoljna tim osmjehom.
ah, samoprocjene, samoprocjene.
moje je mišljenje da imaš jedna od najzdravijih i ugodnijih osmjeha što sam vidjela.
ni ne sjećam se da sam ti ikada vidjela zubno meso :lol:

meni je pak nekoliko zuba van idealnog niza, al srećom nije niš specijalno jako uočljivo i imam mala usta :lol:
al bar su zdravi, sam dve plombe, sve ostalo moje prirodno :lol:

@asf: mislim da i sam pogled na nos i da se ne zna odaje da je tu neš čudno.
no kad smo kod toga, ja ne bih imala niš protiv da je moj malo ravniji :lol:

Asfodel

Post by Asfodel » 20 Jan 2011, 22:50

Hmm, aj dobro...
Ja imam osmijeh od uha do uha (doslovno) i zato sam se prestala smijati na fotkama (kad znam da me netko fotka)...samo sa zatvorenim usnama ili nešto decentno iz pristojnosti.
U osnovnoj i srednjoj sam poludjela više od smiješnih komentara upućenih od prijatelja, njihovih roditelja i profesora vezanih za to što mi sve stane u usta kolika su, ista Julia Roberts, Josipa Lisac itd..
Srećom pa je tako široko samo kad je uhvaćeno fotkom, u stvarnosti se ne primjeti, jes! :lol:

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Jan 2011, 22:52

hm, sada baš mene interesira kako izgleda tvoj smiješak. :kokicarenje:

ma kod mene je pun kufer "negativnih" stvari kada je riječ o izgledu, ali prošla me prošle godine ta faza "opterećenja oko izgleda". Smijem se, smiješim se, pokazujem trbuh, ne smeta mi što ćelavim i slično. Nikada mi nitko u životu nije rekao da sam lijep, krasan, zgodan ili da se nekoj sviđam, ali bar sam puno puta čuo da sam sladak. :mrgreen: Tješi me to da mi muškarci dostojanstveno starimo. :lol:

a komentari na izgled... ma bar nemam problema s šalama na vlastiti izgled, naročito ako znaš vratiti. Braća po ćelavosti i slično. :zubifale:
Last edited by john_constantine on 20 Jan 2011, 22:54, edited 1 time in total.
Michel puši karu.

Asfodel

Post by Asfodel » 20 Jan 2011, 22:53

Ali ja to s širinom osmjeha ne smatram negativnim kod sebe, to mi je nebitno. Jedino drugi to smatraju jako smiješnim i božesačuvaj :lol:

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Jan 2011, 22:54

Asfodel wrote:Ali ja to s širinom osmjeha ne smatram negativnim kod sebe, to mi je nebitno. Jedino drugi to smatraju jako smiješnim i božesačuvaj :lol:
ma baš se smislim kako mi je ipak jedna govorila kako se lijepo smiješim. :kokicarenje:
Michel puši karu.

callac

Post by callac » 20 Jan 2011, 22:59

elrania wrote:
callac wrote:ali sebi nikako ne mogu pomoći da se od srca nasmijem i budem zadovoljna tim osmjehom.
ah, samoprocjene, samoprocjene.
moje je mišljenje da imaš jedna od najzdravijih i ugodnijih osmjeha što sam vidjela.
ni ne sjećam se da sam ti ikada vidjela zubno meso :lol:

meni je pak nekoliko zuba van idealnog niza, al srećom nije niš specijalno jako uočljivo i imam mala usta :lol:
al bar su zdravi, sam dve plombe, sve ostalo moje prirodno :lol:

@asf: mislim da i sam pogled na nos i da se ne zna odaje da je tu neš čudno.
no kad smo kod toga, ja ne bih imala niš protiv da je moj malo ravniji :lol:
to je zbog očiju, iskreni osmjeh se u očima prepoznaje :D
ma ne vidi se meni ružno onako zubno meso, ali mi je na desnoj strani zubnog niza vidljivije, odnosno vidi se, a na lijevoj strani ne..pa izgleda kao da mi "pada" ta strana...previše tehnikalija, al globalno nezadovoljstvo. To i naravno kao u tvom slučaju-mala usta, ali ni ti ni ja nemamo tanke usne nego baš manja usta. Nisam baš ljubitelj ni Severina Kreveljina usana, ali bar da su za polovicu veća - :partyman:
Zubi su ti savršeni! :mrgreen:
O nosu bih mogla bibliju napisati, o koščatom licu također.. nema osobe koja mi nije rekla da imam pre grube crte lica za ženu..
Al umjetni nos se pozna na kilometar i uvjerena sam da to više ne bi sličilo na mena da je imalo drugačiji. A sasvim je u redu da postoji i netko kao ja.
A Asfi, već sam puno puta komentirala da imaš onu klasičnu ljepotu- i nemoj ni pomišljati vaditi se na nos jer u proporcijama tvog lica on taman paše!
I samo da se zna, ne srackam i ovo sad nije da se malo "tješimo komplimentima"
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 21 Jan 2011, 00:10

callac wrote:To i naravno kao u tvom slučaju-mala usta, ali ni ti ni ja nemamo tanke usne nego baš manja usta. Nisam baš ljubitelj ni Severina Kreveljina usana, ali bar da su za polovicu veća - :partyman:
ma meni mogu ostat manja (idu mi uz uzak nos :lol: ), al bi mi bilo drago da ih manje vidim iskrivljenima po slikama za koje sam vjerovala da budu ispale normalno i nevijugasto :lol:
Zubi su ti savršeni! :mrgreen:
ja bih da budu bijeli :lol:

i da malo obrnem temu na preparate... ne znam jel si to umišljam il mi je kosa zbilja u boljem stanju nakon sad skoro mj dana korištenja guhlova za kosu (šampon za crvenu boju i regenerator za farbanu).
izrast je tu, boja nije jarka ko prvi tjedan, ali izgleda mi puno zdravije neg inače.
šampona sam potrošila možda 2/5, jer je koncentriran i nakapam ga sam malo, natrljam po dlanovima i tap tap po kosi dok se skroz ne zapjeni.
i regenerator je također super!
perut nastala nakon elvitala je nestala i perem kosu svaka 2, a mogla bih čak i 3 dana. :D
Last edited by elrania on 21 Jan 2011, 00:40, edited 1 time in total.

Post Reply