a što si pronašla ko zamjenu?
@callac: ajde jedno brijanje irokeze i farbanje u zeleno
Vrati onu kratku plavu zurkucallac wrote:to ti se zove selektivna memorijaelrania wrote:aha, sad pamćenje ne služi baš ko inače![]()
ja sam si postala baš dosadna...duuugo nisam nikakvu promjenu napravila, čak su ljudi počeli primjećivati ovi koji me svakodnevno viđaju se iščuđavaju mojoj smirenosti. Sa dal je to pozitivno ili ne, nisam pametna
Pa tad nisam znala kako izgledaš s onom koja je meni naj, la la lacallac wrote:Asf, šta nisi ti meni stalno prije govorila da hoćeš vidjet onu kleopatru u plavoj boji? I sad kad ju (skoro) imam, nisi zadovoljna![]()
Postoje prave. Sad samo da nađem, ako u Estetic imaju samo preljeve onda idem u W.G (tj. ne idem ja uopće nikud, nego naguzim nekoga da mi ide pitat/kupovat)A šta si to našla u Estetic Uvemi? Color šampone ili one dodatke za farbu? jer baš prave farbe u tim bojama ne postoje
zato sam i napisala skoroAsfodel wrote:Pa tad nisam znala kako izgledaš s onom koja je meni naj, la la lacallac wrote:Asf, šta nisi ti meni stalno prije govorila da hoćeš vidjet onu kleopatru u plavoj boji? I sad kad ju (skoro) imam, nisi zadovoljna![]()
![]()
+ čini mi se da je ovo mrvicu kraće od one kleopatre?
ahkmhmh! već si neko vrijeme gledam ovu sliku i sve mi se više sviđaju boje, jedino bih stavila nešto što nije rozo.callac wrote: a za farbe držim fige, i sama se nadam da je istina ako me ulovi baciti neke pramenove, onako sa strane kao okvir oko lica (pada mi na pamet drečavo orange ili baš ta ružičasta)
fujelrania wrote:ahkmhmh! već si neko vrijeme gledam ovu sliku i sve mi se više sviđaju boje, jedino bih stavila nešto što nije rozo.callac wrote: a za farbe držim fige, i sama se nadam da je istina ako me ulovi baciti neke pramenove, onako sa strane kao okvir oko lica (pada mi na pamet drečavo orange ili baš ta ružičasta)
al eto, kad se već spominju pramenovi uz lice