Igre, konzole i slično
- Decadentor
- Josef K
Re: Igre, konzole i slično
Jesam. Presavršeno!!Scarface wrote:Jesi pogleda teaser?!!! Eno ti ga tamo gore. Zmajevi, jebote, zmajevi!!!!!!!!!!!Zadro wrote:Jel ja to sanjam?!?!?Scarface wrote:ELDER SCROLLS 5: SKYRIM![]()
![]()
NAPOKON!![]()
Kad to dođe nema van iz sobe 2 mjeseca najmanje
Muzika i sve AAAA
- Decadentor
- maddjuro
ovo ce biti super
http://www.youtube.com/watch?v=wbwALe_q ... re=channel
http://www.youtube.com/watch?v=wbwALe_q ... re=channel
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
yes, našao konačno preko Gog games The nations.
Imaju i amazons and aliens - prvi nastavak te slabo poznate igre nalik na settlers, s tri rase. Ali s obzirom na sličnosti i vjerojatno malih razlika (ono, u prvom dijelu su imali mogućnost kioska za novine), ne propuštam previše, ali vidjeti ću.
Ma iako je dobila dobre ocjene, slabo je prošla. Radi se o settlers strategiji gdje imate tri rase. Jedna plava majmunolika bića koja vole jesti, amazonke i kukcoliki. S dosta velikom kampanjom razdvojenu na ekonomsku i ratnu kampanju, s zabavnim crtežima. A igra je baš ugodna, naročito za ljubitelje settlersa.
Ma iako je dobila dobre ocjene, slabo je prošla. Radi se o settlers strategiji gdje imate tri rase. Jedna plava majmunolika bića koja vole jesti, amazonke i kukcoliki. S dosta velikom kampanjom razdvojenu na ekonomsku i ratnu kampanju, s zabavnim crtežima. A igra je baš ugodna, naročito za ljubitelje settlersa.
Michel puši karu.
-
John_Ryder
čak je i ok ovaj mirrors edge,ali sumnjam da ću igrat do kraja pošto će me uskoro okupirati dead space 2
-
olio
Obozavam mirrors edge
Mozeš ga proć jer je kratak, toliko kratak da sam ga jedanput proša nekoliko puta u danu
Mozeš ga proć jer je kratak, toliko kratak da sam ga jedanput proša nekoliko puta u danu
-
John_Ryder
na kojoj težini si prošao? ja igram na normalolio wrote:Obozavam mirrors edge
- Aryx
igram trenutno na xbox live-u SSF4 i nis me drugo ne zanima ( osim mozda sc2 kojeg cu zaigrati kroz kojih mj. dana kada kupim novi komp) 
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
-
olio
prvo na normal, zatim težeJohn_Ryder wrote:na kojoj težini si prošao? ja igram na normalolio wrote:Obozavam mirrors edge
ako se dobro sjećam trebalo mi je oko 6 sati prvi put, ali uhoda sam se brzo i sve je išlo glatko
- DeadDispatcher90
- john_constantine
odlična i brutalna iako repetitivna akcija. Samo je dosta starija igra, ali se može normalno igrati. Postoji i censure patch, ali nije nešto. Naročito dobra fora s mučenjima, i raznim dodacima i extras, i više razina težina i bodovanja. A i dobra radnja...DeadDispatcher90 wrote:Je li tko igrao Punishera za PC?
Michel puši karu.
-
John_Ryder
olio wrote:prvo na normal, zatim težeJohn_Ryder wrote:na kojoj težini si prošao? ja igram na normalolio wrote:Obozavam mirrors edge
ako se dobro sjećam trebalo mi je oko 6 sati prvi put, ali uhoda sam se brzo i sve je išlo glatko
počinje me živcirati onaj helić,ko komarac zamnom ide
- DeadDispatcher90
Potpuno dijelim tvoje mišljenje.odlična i brutalna iako repetitivna akcija. Samo je dosta starija igra, ali se može normalno igrati. Postoji i censure patch, ali nije nešto. Naročito dobra fora s mučenjima, i raznim dodacima i extras, i više razina težina i bodovanja. A i dobra radnja...
Revenge solves everything
- Wendigo
meni je punisher bio ok za ubiti vrijeme, niš posebno..