kod pitanj kakva sam, jesam li debela itd.. Odgovor je "onakva si kakva misliš da jesi, nemoj me pitati takva pitanja jer na njih odbijam odgovoriti"Sammy wrote:vecer
sto rec kad te ružna ženska pita: jesam ja ružna?
Last Post Wins !!!11one
- maddjuro
Re: Last Post Wins !!!11one
I may be an idiot, but i am no fool.
- Bub
NisiSammy wrote:sto rec kad te ružna ženska pita: jesam ja ružna?
SpoilerShow
Možda ti se posreći, još ako je ružna i zgodna 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- boyko
zajebano pitanjeSammy wrote:vecer
sto rec kad te ružna ženska pita: jesam ja ružna?
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Decadentor
Pa kad je vec ruzna nemas sta izgubit kako god odgovorio
Ali uvjek mozes rec kako je bitno ono u srcu i glavi
Ali uvjek mozes rec kako je bitno ono u srcu i glavi

- callac
a i ta ženska ko da je s marsa pala...to se ne pita osim ako nije sigurna da će odgovor biti u njenu korist
ako joj baš treba potvrda, nek si mamu pita, mamama su njihova djeca uvijek najljepša 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
Kažeš joj da nije. Kao što je već rečeno, možda ti se posreći (naravno ako ti to želiš
)
Što gadnije - to lakše..
Što gadnije - to lakše..
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Scarface
To san pitanje i ja dobija par puta od različitih cura, i svaki put san za inat reka da su ružne, iako su neke bile ultra lipe. Mislin ono, s kim ti misliš da pričaš...
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- maddjuro
Malo švrljam po bonellievim službenim stranicama, i začudilo me kada vidim koliko je nekih stripova naših mladih dana prestalo izlaziti; kao Mr.No(koji je izgleda potpuno završen, koliko vidim postoji i zadnji broj kao finale), lazarus ledd, koji je odavno prestao izlaziti,a i od martin mystere-a, koliko vidim, ona mjesečna izdanja su pred koju godinu prestala izlaziti sad još tu i tamo izađe još koji reprint, neka extra izdanja, i još razni speciali. Šteta kada vidim koliko dobrih naslova je prestalo izlaziti (istina ja samo čitam i skupljam nathane i dylane). Još je jedna generacija ostala bes svoje omiljene zabave, istina u nas ce ta izdanja,ako ih ikada odluče izdavat, dolaziti dugo vremena. Npr, ako libellus i dalje ustraje u izdavanju NAthana, i da bonelli odluči ukinuti serijal, u nas bi taj strip ovim tempom , izlazio još barem 10 godina.Ali nadajmo se da nece , a ako su baš i prisiljeni ugasiti neki naslov da nam bar daju neko solidno finale (iako to je s nathanom relativno teško za napraviti uzevši u obzir prirodu toga serijala).
http://www.youtube.com/watch?v=4-L6rEm0rnY
http://www.youtube.com/watch?v=4-L6rEm0rnY
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
Hm, nisam znao da je Mister no završio. A počeo sam čitati ona izdanja od lunov magnus strip, i baš uživam u tom liku. Sjajan strip, makar ovi noviji, kada se cijeli Manaus promijenio, strip je postao sve ozbiljniji i mračniji, tako da više nema onih pustolovina u kakvim sam uživao. A i sam glavni lik se više ne može prilagoditi u takvom svijetu od kojega je stalno bježao. Samo se pitam što je s njegovim prijateljem Krugerom? Dalje nisam kupovao, ali doći će već te epizode na red...
Michel puši karu.
- Sammy
dan
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- John_Ryder
"Im gonna touch you now." 
- metallicat
nema te, ali bokićAryx wrote:to je trebalo ici u topic sto mi je izmamilo smijesak danas ilicallac wrote:Aryx?
Jbt kolko postova od kada me nije bilo, fino se spamalo
@asfy, zašto se trudiš njemu i ashu govorit govorit dobordošli natrag kad odu prije nego dođu
@dingo, ma treba to sve istrijebit

- Dragonrage
Svi koji ste jučer u jutro od mene možda dobili mail sa spamom , znajte da to nisam poslao ja, jer sam i sam dobio mail sa istim sadržajem poslan kak ti od mene samoga (!?). !Ili mi je nekakav virus napravio dar mar u mailu i poslao to sranje svima u adresaru ili je netko hakirao mail...u svakom slučaju, dogodila se pizdarija!
Isprike svima.
Isprike svima.
Last edited by Dragonrage on 12 Jan 2011, 14:00, edited 1 time in total.
- metallicat
virus je sigurno. meni se tako davno prikačio na msn i nikako ga se rješit..

- boyko
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''