Anime
- Skabenga
Re: Anime
Code Geass: Lelouch of the rebellion Brutalan anime, mecha nema se šta drugo reći nego odlično. Ima 2 sezone
Predobra radnja.
Jel itko pogledao Darker than Black ako nisi preporučujem ga, ima dobru radnju i dosta šore.
Predobra radnja.
Jel itko pogledao Darker than Black ako nisi preporučujem ga, ima dobru radnju i dosta šore.
Fly like a butterfly sting like a bee.
- maddjuro
mecha anime.e nevolim, ali zato je darker then black odličan, bar prva sezona, druga mi je osrednjaSkabenga wrote:Code Geass: Lelouch of the rebellion Brutalan anime, mecha nema se šta drugo reći nego odlično. Ima 2 sezone
Predobra radnja.
I may be an idiot, but i am no fool.
- Skabenga
maddjuro wrote:mecha anime.e nevolim, ali zato je darker then black odličan, bar prva sezona, druga mi je osrednjaSkabenga wrote:Code Geass: Lelouch of the rebellion Brutalan anime, mecha nema se šta drugo reći nego odlično. Ima 2 sezone
Predobra radnja.
Dobro mi je to u Code Geass što neznaš šta če se desiti i nakraju kad lik namjesti da ga ubiju to mi je bilo nešto genijalno, nisam to očekivao.
Darker than Black prva sezona je dobra a druga nije loša dobro mi je to što lik nema moči a još ubija sve živo.
- Scarface
Počeli novi animei, među njima su mi zasad super Wolverine i Level E.
I Skabenga, pazi malo na spoilere. Iako mene nije briga jer san to sve odgleda, ima ode i par početnika koji nisu gledali konkrento Code Geass.
I Skabenga, pazi malo na spoilere. Iako mene nije briga jer san to sve odgleda, ima ode i par početnika koji nisu gledali konkrento Code Geass.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Skabenga
Sorry, Jbga nisam pazio šta pišemScarface wrote:Počeli novi animei, među njima su mi zasad super Wolverine i Level E.
- john_constantine
Da li je anime Basilisk kompletan u vezi mange ili je nedovršen kao berserk ili blade of immortal?
Michel puši karu.
- maddjuro
Fate Stay Night - Unlimited Blade Works; odličan animirni film snimljen po drugoj verziji priče za istoieni visual novel.PFilm je pun borbi, krvi, čak i jednoj klinki srce bude iščupano i to necenzurirao) Ukratko fate/stay night je jedan odličan i jako popularn visualnovel u japanu tj bar je bio kada je izašao i još uvjek vjerojatno je; koliko čuh nekoliko se najboljih ljudi skupilo i i napisalo tri "sage". Jednostavnije rečeno, u toj igri imate tri priče, svaka ima iste likove, ali tkođer sasvim drugačiju, i orginalnu radnju/priču. Prva priča je odrađena u Fate/stay anime seriji, Moram napomenuti da je ova " Fate Stay Night - Unlimited Blade Works" film s ključnim elementima druge priče, i praktički morate odgledati anime seriju u kojoj je opširnije opisano tko se to i zašto bori, inače sam film vam neće imati previše smisla. Moram napomenuti da je navodno treća priča u toj igri daleko najolja i najbrutalnija, tako mi barem rekoše. Imam PC verziju tog visual novela pa bih mogao to i pročitati. Jedini minus kod toga visualnovela(osim što ga čiate s ekrana) je da se te "priče" nemogu birati nego kad odradite prvu, možete čitati drugu i ista stvar za treću, ali može se to žačas sve prelistati.
Za kraj, ako ste pogledali Fate/stay anime i svidio vam se svakako odvojite 2 sata i pogledajte ovaj film.
Za kraj, ako ste pogledali Fate/stay anime i svidio vam se svakako odvojite 2 sata i pogledajte ovaj film.
- maddjuro
Zato se preporuča da se prva epizoda svakako preskočiSkabenga wrote:Gungrave - dobar anime , sci - fi, supernatural i mafia jebena kombinacija.
Prva epizoda je zbunjujuča jer se dešava u budučnosti a od druge epiz prikazuju kako je došlo do toga.
- maddjuro
malo prije sam završio sa serijom "Code Geass", i jako mi se serija dopala, mislio sam da je to još jedan od mecha animea, ali tu i nije toliki fokus na njih. Priča je super, interesantna mi je politika, a i raznorazne taktike i strategije koje glavni lik osmišlja, kao vođa malog pokreta otpora, koji se bori protiv jedne od tri , i najjače globalne slile; britanskog carstva (druge dvije su kineska unija i EU). Da sada neidem previše u detalje; super priča, dobra animacija, neočekivan twist na kraju, ima krvi i mrtvih. Anime ima 2 sezone po 25 nastavaka, i moram svakako napomenuti da je ovaj anime orginalna ideja, tj. nije sniman po nikakvoj mangi.