Last Post Wins !!!11one
- Ašow
Re: Last Post Wins !!!11one
zadovoljan naučenim/proučenim/pročitanim, jos 2 tjedna imam za rad.
- Decadentor
http://www.youtube.com/watch?v=a3m4vBo00xg jel ko ovo gledo, cini mi se savresno ali nemam titlove
pa me zanima
@edit jos bolje http://www.youtube.com/watch?v=ojLia2AX ... re=related
@edit jos bolje http://www.youtube.com/watch?v=ojLia2AX ... re=related

- elrania
izgleda dosta teatralno, što je super, ali previše prazno uz lijep vizualni dio.
podsjetilo me na viy odmah zbog nekih scena
podsjetilo me na viy odmah zbog nekih scena
- Decadentor
- john_constantine
ja niti ne kužim baš koja je razlika između dragon ball i dragon ball DBZ i onih drugih dragon ball... Znam samo da imam originalni dvd star ballz.maddjuro wrote:sve me svrbe dlanovi da krenem čitati dragon ball z mange, iako sam si mislio prvo, kada nabavim dragon ball mange i njih pročitam, krenuti na DBZ, ali pošto cu to tko zna kada kupovat..... dileme dileme.
Michel puši karu.
- Scarface
U Z se pojavljuju Saiyanci i borbe se fokusiraju na izvanzemaljske protivnike.john_constantine wrote:ja niti ne kužim baš koja je razlika između dragon ball i dragon ball DBZ i onih drugih dragon ball... Znam samo da imam originalni dvd star ballz.maddjuro wrote:sve me svrbe dlanovi da krenem čitati dragon ball z mange, iako sam si mislio prvo, kada nabavim dragon ball mange i njih pročitam, krenuti na DBZ, ali pošto cu to tko zna kada kupovat..... dileme dileme.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Wendigo
netko mi je preko vikenda ušao u dvorište i izgrebao mi cijelu lijevu stranu auta...
žao mi je što ne znam tko je to napravio, a možda i bolje jer bih vjerojatno završio u zatvoru na kojih 10tak godina.
dali da odem to prijaviti na policiju?
pitam jer mi je netko sličnu stvar napravio prije 2-3 godine.
žao mi je što ne znam tko je to napravio, a možda i bolje jer bih vjerojatno završio u zatvoru na kojih 10tak godina.
dali da odem to prijaviti na policiju?
- nihil
policija ti tu slabo moze pomoci,bolje saznaj tko je to i 
dolor nil finis
- Ašow
Odi prijavit.Wendigo wrote:dali da odem to prijaviti na policiju?
- john_constantine
+ 1.Ašow wrote:Odi prijavit.Wendigo wrote:dali da odem to prijaviti na policiju?
A osiguranje ne pokriva to?
Michel puši karu.
- Bub
Može prijavit, ali što će mu policija napravit...ništa?
Legi se to desilo autu starom 4mj, doduše parkirao je auto na parkiralište koje se plaća pored jedne državne ustanove, kad se vratio vidio crtu povučenu duž auta. Došao do osobe koja naplaćuje parking i frajer kaže a što da ja napravim, ne mogu ja pazit na svaki auto na cijelom parkingu, zovite policiju. Naravno da nije zvao jer što bi policija napravila, pogledala u auto, napravili zapisnik (ako bi uopće došli) i nikad nebi ništa pokrenuli. Jer ne mo'š znati tko je bio, ako nije bilo nekih kamera ili očevidaca koji su vidjeli, a da je bilo takvih već bi prijavili netkome. A što se tiče tih ljudi/djece što to rade, ja bi im polomio svih 206 +/- kostiju, jer to su za mene gamad, jer ne razmišljaju (nemaju mozga) da to nije cool i da nisi frajer bio među klapom dok si to radio i da ti se to može desit kad budeš imao svoj auto i da ćeš onda plakat i kukat.
Samo kad čujem ovako šta kosa mi se digne.
Legi se to desilo autu starom 4mj, doduše parkirao je auto na parkiralište koje se plaća pored jedne državne ustanove, kad se vratio vidio crtu povučenu duž auta. Došao do osobe koja naplaćuje parking i frajer kaže a što da ja napravim, ne mogu ja pazit na svaki auto na cijelom parkingu, zovite policiju. Naravno da nije zvao jer što bi policija napravila, pogledala u auto, napravili zapisnik (ako bi uopće došli) i nikad nebi ništa pokrenuli. Jer ne mo'š znati tko je bio, ako nije bilo nekih kamera ili očevidaca koji su vidjeli, a da je bilo takvih već bi prijavili netkome. A što se tiče tih ljudi/djece što to rade, ja bi im polomio svih 206 +/- kostiju, jer to su za mene gamad, jer ne razmišljaju (nemaju mozga) da to nije cool i da nisi frajer bio među klapom dok si to radio i da ti se to može desit kad budeš imao svoj auto i da ćeš onda plakat i kukat.
Samo kad čujem ovako šta kosa mi se digne.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Ašow
Jedna po jedna prijava paš vidit.
Pocinitelj tako odgovara za više istih kaznenih djela ako ga se uhvati.
Bolje to nego nista.
Pocinitelj tako odgovara za više istih kaznenih djela ako ga se uhvati.
Bolje to nego nista.
- Wendigo
da sam vidio nekoga kako mi grebe auto, zabio bih mu taj čavao ili kljuć, što već, ravno u čelo.
takve ljude treba potamaniti kao kukce.
ako već nekome ne "smetam" ili koji već kurac, što mi ne dođe doma i ne kaže mi to u facu?
takve ljude treba potamaniti kao kukce.
ako već nekome ne "smetam" ili koji već kurac, što mi ne dođe doma i ne kaže mi to u facu?
- Ašow
stari, odi ti to prijavi na policiju, rekao si da ti se vec dogodilo.
Dogoditi ce ti se i treci put, samo odi.
Dogoditi ce ti se i treci put, samo odi.
- nihil
i kad se dogodit i 500-ti put,sta onda ?bas kako kolega bub kaze,bez ocevidaca nista..mislim da policija ima pametnijeg posla..
dolor nil finis