Igre, konzole i slično
- metallicat
Re: Igre, konzole i slično
znate što ovo može bit? vječito mi neki erorri budu kod tih mini igara

SpoilerShow

- john_constantine
Dinner dash and cooking of time. Ne trudi se tražiti tu igru, i meni je svaka verzija pokazivala grešku. Imaš puno bolji cookie dash.
http://en.wikipedia.org/wiki/Diner_Dash
http://en.wikipedia.org/wiki/Diner_Dash
Michel puši karu.
- Ašow
Problem u registryju.metallicat wrote:znate što ovo može bit? vječito mi neki erorri budu kod tih mini igara
SpoilerShow
Trebaš neki repair tool i sve ce biti ok
- DeadDispatcher90
Kako ja i inače kasnim... Upravo sam skinuo Fallout New Vegas i sada ga instaliram.
Revenge solves everything
- Bub
Odlična igra, samo što sam stao, nisam ju igrao duže vrijeme sad, jednostavno nemam vremena. Cons ju je prešao i jako nahvalio, ali i ja se pridružujem pohvalama jer je igra stvarno odlična.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
-
John_Ryder
prešao mass effect 2,sad s nestrpljenjem čekam trojku,ah...poginuli mi dvoje sa posade,baš mi je žao bilo
inače igra definitivno konkurira za igru 2010.godine
- john_constantine
znači da si loše složio redoslijed likova tijekom završne akcije ili nisi imao dobru lojalnost kod tih dva likova... Recimo, Garris će uvijek poginuti kod tech misije...John_Ryder wrote:prešao mass effect 2,sad s nestrpljenjem čekam trojku,ah...poginuli mi dvoje sa posade,baš mi je žao biloinače igra definitivno konkurira za igru 2010.godine
Michel puši karu.
-
John_Ryder
john_constantine wrote:znači da si loše složio redoslijed likova tijekom završne akcije ili nisi imao dobru lojalnost kod tih dva likova... Recimo, Garris će uvijek poginuti kod tech misije...John_Ryder wrote:prešao mass effect 2,sad s nestrpljenjem čekam trojku,ah...poginuli mi dvoje sa posade,baš mi je žao biloinače igra definitivno konkurira za igru 2010.godine
poginuli su mi legion i jacob,oboje su bili lojalni,legion je bio za tech
- john_constantine
Za tech ti je najbolja Tali, ona je ipak najveći ekspert od Legiona ili Garrisa. A za Jacoba, znam da ga nisam nigdje birao. Za napadačku ekipu je bolje uzeti Garrisa.John_Ryder wrote:john_constantine wrote:znači da si loše složio redoslijed likova tijekom završne akcije ili nisi imao dobru lojalnost kod tih dva likova... Recimo, Garris će uvijek poginuti kod tech misije...John_Ryder wrote:prešao mass effect 2,sad s nestrpljenjem čekam trojku,ah...poginuli mi dvoje sa posade,baš mi je žao biloinače igra definitivno konkurira za igru 2010.godine
poginuli su mi legion i jacob,oboje su bili lojalni,legion je bio za tech
Michel puši karu.
-
John_Ryder
a dobro,meni je ionako bitno da mi je miranda preživjela 
- john_constantine
najseksi komad u igri ikad.John_Ryder wrote:a dobro,meni je ionako bitno da mi je miranda preživjela
Michel puši karu.
- DeadDispatcher90
Miranda? Ne bi se složio... Najsexy virtualni lik je definitivno Triss iz Witchera ili Ada iz RE4. Što se tiće New Vegasa, danas sam dosta odigrao, složio si najjebenijeg lika ikada... Izgleda ko neki wild west, šerifovski, Kurt Russel sa 80s cviksama i beretkom.
Revenge solves everything
- john_constantine
Iz Witchera mi je više seksi Shani nego Triss... Od seksepilne odjeće koju ima na sebi, do toga da me privlače ženske s kratko ošišanom kosom.DeadDispatcher90 wrote:Miranda? Ne bi se složio... Najsexy virtualni lik je definitivno Triss iz Witchera ili Ada iz RE4. Što se tiće New Vegasa, danas sam dosta odigrao, složio si najjebenijeg lika ikada... Izgleda ko neki wild west, šerifovski, Kurt Russel sa 80s cviksama i beretkom.

Michel puši karu.
- Bub
Smiješni ste. 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- DeadDispatcher90