uf, stvarno ne znam. u ormaru mi je već dost dugo i fakat se ne sjećam. poslat ću ti pa kak hoćeš. dobila sam ga za rođendan pa pretpostavljam da je neka dobra marka, ne neki s placa
Ženski kutak
- alecto
Re: Ženski kutak
za neki tečaj. tj starci će mi posudit lovu pa njima vraćam. al i za život će dobro doć
uf, stvarno ne znam. u ormaru mi je već dost dugo i fakat se ne sjećam. poslat ću ti pa kak hoćeš. dobila sam ga za rođendan pa pretpostavljam da je neka dobra marka, ne neki s placa
pogledam pa javim.
we are such stuff as dreams are made on
- elrania
da nije tečaj za tarot stručnjake?
woho, aj što prije doma to poslikati!
woho, aj što prije doma to poslikati!
- alecto
- metallicat
- elrania
- alecto
pa zapravo, ima milijun oglasa di se traže djelatnice za rad na tarot linijama.
i za phone sex, doduše.
i za phone sex, doduše.
- elrania
- metallicat
- alecto
kak se uopće kvalificirat za tarot linije? moraš imat urođeni dar ili postoji tečaj?

- Asfodel
Elrania, kupi od Alecto!
Budi sretna kao ja, za istu cijenu
Prvi zametak emptio venditio na topicu
btw, uglavnom za rad na tarot linijama se traži istovremeno za phone sex. To je često ista ponuda za posao.
Budi sretna kao ja, za istu cijenu
Prvi zametak emptio venditio na topicu
btw, uglavnom za rad na tarot linijama se traži istovremeno za phone sex. To je često ista ponuda za posao.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- metallicat
- elrania
@alecto: preko tečaja! ti poslovi koji se nude baš traže tu završenu edukaciju. vidjela i po oglasima i na samoj ponudi tečaja.
- Jane Doe
sad će Mile tarot dobit konkurenciju
sad ću ja opet malo o farbanju kose...
bila sam jučer na šišanju i pitala sam svog frizera u farbanju kose dal škodi ak se malo smoči jer me kosa baš nikako ne sluša i mučim se rakit pravilne razdjeljke kad se farbam. lik mi je rekao da nije bed da mogu ili cijelu kosu malo naprskat lakom ili proč mokrim češljom čisto da lakše manipulram s njom da neće ništa smetat kod bojanja. jer se kao i samo tjeme znoji, nekim ljudima manje nekima više i onda ti kojima se tjeme jače znoji po tome se nebi mogli uopće farbat, a to nije tako.
pa eto, ako majstor frizer kaže da nema razlike kod rezultat bojanja dal je kosa baš potpuno suha ili malko vlažna, ja sretna
sad ću ja opet malo o farbanju kose...
bila sam jučer na šišanju i pitala sam svog frizera u farbanju kose dal škodi ak se malo smoči jer me kosa baš nikako ne sluša i mučim se rakit pravilne razdjeljke kad se farbam. lik mi je rekao da nije bed da mogu ili cijelu kosu malo naprskat lakom ili proč mokrim češljom čisto da lakše manipulram s njom da neće ništa smetat kod bojanja. jer se kao i samo tjeme znoji, nekim ljudima manje nekima više i onda ti kojima se tjeme jače znoji po tome se nebi mogli uopće farbat, a to nije tako.
pa eto, ako majstor frizer kaže da nema razlike kod rezultat bojanja dal je kosa baš potpuno suha ili malko vlažna, ja sretna

- metallicat
elri, kad si već tu, ako ne pobjegneš
imaš koji savjet da mi se pletenice bolje uhvate, tj da se bolje nakovrča? narpavit će mi mama 3 riblje. mislim da je bolje posušit kosu pa onda ih radit, nego vlažnu.?

- elrania
malo smočiti, splest, prije toga možda malo proć s pjenom. ja si obično kad brzinski frčem prođem s fenom, al ja pak koristim viklere koji su metalni pa kak se zagriju bude veći efekt.
nego, da, dobro si rekla, smočiti malo
ALI!
da se kosa baš jako nakovrča najbolje su tkanene krpice omotane oko pramena kose.
za svaki slučaj, ak ne znaš na što mislim, uzmeš komad krpice npr. 1x10cm i kreneš od vrhova motat pramen i kad dođeš do kraja sam napraviš čvor. moš i sa zavojem, bilo što.
da se spavat s tim i ujutro imaš afro
naravno, ak je kraća kosa. tebi bi moglo normalnije izgledati 
osobno to ne prakticiram zbog tog mega pufastog efekta na kraćoj kosi.
nego, da, dobro si rekla, smočiti malo
ALI!
da se kosa baš jako nakovrča najbolje su tkanene krpice omotane oko pramena kose.
za svaki slučaj, ak ne znaš na što mislim, uzmeš komad krpice npr. 1x10cm i kreneš od vrhova motat pramen i kad dođeš do kraja sam napraviš čvor. moš i sa zavojem, bilo što.
da se spavat s tim i ujutro imaš afro
osobno to ne prakticiram zbog tog mega pufastog efekta na kraćoj kosi.