Last Post Wins !!!11one
- Decadentor
- John_Ryder
- Scarface
Re: Last Post Wins !!!11one
Ovo je posljedica dosade na godišnjem. 
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- metallicat
večer. usisala i namirisala cijelu kuću, sad čekam jest pa tuš, pa film il dva

- Scarface
Ništa, pozdrav svima.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
he, kako kome.Scarface wrote:Ovo je posljedica dosade na godišnjem.
Michel puši karu.
- Ašow
Jedino za što nisam čuo s ovog popisa je anal osaka i anal panzerfaust 
http://www.last.fm/group/We+Love+Anal+B ... onnections
http://www.last.fm/group/We+Love+Anal+B ... onnections
- Sammy
vecer
ovaj Death Note je nesto prezarazno, jucer sam pogledao 15 epizoda samo prije spavanja, ak sad krenem gledat bojim se da mi za sutra nece nista ostat..
ovaj Death Note je nesto prezarazno, jucer sam pogledao 15 epizoda samo prije spavanja, ak sad krenem gledat bojim se da mi za sutra nece nista ostat..
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- John_Ryder
ipak sam kupio mass effect 2 za 14,99 eura i sad se to skida,još 11 sati samo,a do tad kao što je scar rekao....dosada na godišnjem 
"Im gonna touch you now." 
- john_constantine
odličan nastavak.John_Ryder wrote:ipak sam kupio mass effect 2 za 14,99 eura i sad se to skida,još 11 sati samo,a do tad kao što je scar rekao....dosada na godišnjem
Michel puši karu.
- John_Ryder
john_constantine wrote:odličan nastavak.John_Ryder wrote:ipak sam kupio mass effect 2 za 14,99 eura i sad se to skida,još 11 sati samo,a do tad kao što je scar rekao....dosada na godišnjemZnam da sam prvi dio isto jeftino platio, ali drugi dio nisam mogao dočekati, pa sam platio punu cijenu. Tako ću i treći kada dođe...
prvi dio nisam igrao,ali sam skužio ukratko o čemu se radilo u jedinici,mislim da je priča veliki plus u ovom serijalu,baš kao što je to bilo i u kotoru
ot:odoh gledat Jacobs Ladder
"Im gonna touch you now." 
- john_constantine
A ps3 verzija će čak sadržavati objašnjenje u stripovskoj varijanti, jer nema verzije za ps3, a drugi dio će tek iduće godine doći za ps3, lol.John_Ryder wrote:john_constantine wrote:odličan nastavak.John_Ryder wrote:ipak sam kupio mass effect 2 za 14,99 eura i sad se to skida,još 11 sati samo,a do tad kao što je scar rekao....dosada na godišnjemZnam da sam prvi dio isto jeftino platio, ali drugi dio nisam mogao dočekati, pa sam platio punu cijenu. Tako ću i treći kada dođe...
prvi dio nisam igrao,ali sam skužio ukratko o čemu se radilo u jedinici,mislim da je priča veliki plus u ovom serijalu,baš kao što je to bilo i u kotoru![]()
ot:odoh gledat Jacobs Ladder
Michel puši karu.
- john_constantine
he, kako je ovo jedan od trenutaka kada bi volio imati vlastiti stan ili nešto... Mislim, najbolja frendica će doći u Zagorje na nekoliko dana. I naravno, provod po gradu, upoznavanje s mojima i naravno, bratom. I posjet još nekoliko mjesta u okolini i slično. Samo me jedna stvar jebe. Mislim, smještaj... Ponudio sam joj svoj krevet, a ja bi spavao na podu ili na klupi u kuhinji. Samo što nisam vlasnik stana, pa ne znam kako će moji reagirati na to, jer već 23 godine nije bilo toga da je netko prespavao kod nas jedan dan.

Michel puši karu.
- metallicat
šta imaju reagirat, tvoja frendica dolazi i bok. jeidno si skombiniraj nešto udobno na podu

- Sammy
jednostavno spavaj snjom u krevetu 
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.