Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
Jane Doe

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by Jane Doe » 24 Dec 2010, 10:03

Bub wrote:a
kaj je tebi, kaj slova učiš :zubifale:
Image

Bub

Post by Bub » 24 Dec 2010, 12:55

Jane Doe wrote:
:zubifale: :zubifale: :facepalm:

Strašno, nema bolje nego otić na papak i cigane, ali se baš previše popilo nisam ni radit otišao danas. :facepalm: Ni sam ne znam što sam pisao, pa sam brisao i ostala su slova a. Zabranit ću sam sebi net kad dođem cuga kući i usput se ispričavam ako sam se neprimjereno ponašao. Nuz trenutne probleme koje imam, ovo opuštanje je baš dobro došlo, cigići su bili pre odlični, ja zadovoljan.

Decadentor

Post by Decadentor » 24 Dec 2010, 14:15

Bub wrote:
Jane Doe wrote:
:zubifale: :zubifale: :facepalm:

Strašno, nema bolje nego otić na papak i cigane, ali se baš previše popilo nisam ni radit otišao danas. :facepalm: Ni sam ne znam što sam pisao, pa sam brisao i ostala su slova a. Zabranit ću sam sebi net kad dođem cuga kući i usput se ispričavam ako sam se neprimjereno ponašao. Nuz trenutne probleme koje imam, ovo opuštanje je baš dobro došlo, cigići su bili pre odlični, ja zadovoljan.
nisi :D :lol:
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 24 Dec 2010, 15:14

Svako dobro ljudovi :partyman:
SpoilerShow
Image
:lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Scarface

Post by Scarface » 24 Dec 2010, 17:32

sram te bilo...
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

metallicat

Post by metallicat » 24 Dec 2010, 17:35

:lol: :lol:
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 24 Dec 2010, 17:36

:lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Dec 2010, 21:08

Baš razmišljam nakon kratkog razgovora od manje od minute - kako s godinama naučimo cijeniti to što imamo. Od roditelja do najbolje frendice/prijatelja, i druge stvari, od ukusa prema igrama (odnosno, ako ne voliš RTS, sigurno nećeš nabaviti originalnu verziju) i slično. I ugodan kvalitetan forum, s naglaskom na filmove i ugođajem u kojem se dobro osjećaš. Samo mi je trebalo vremena da shvatim to...

Ma još je rano, ali neka...

Sretan Božić svima i sve najbolje svima na forumu i vašim obiteljima. :rock:
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 24 Dec 2010, 21:55

john_constantine wrote:Baš razmišljam nakon kratkog razgovora od manje od minute - kako s godinama naučimo cijeniti to što imamo. Od roditelja do najbolje frendice/prijatelja, i druge stvari, od ukusa prema igrama (odnosno, ako ne voliš RTS, sigurno nećeš nabaviti originalnu verziju) i slično. I ugodan kvalitetan forum, s naglaskom na filmove i ugođajem u kojem se dobro osjećaš. Samo mi je trebalo vremena da shvatim to...

Ma još je rano, ali neka...

Sretan Božić svima i sve najbolje svima na forumu i vašim obiteljima. :rock:

:prayer:

Čestitke i od mene. Nek uživaju svi, pogotovo oni koji radije stoje doma i gledaju filmove. :mrgreen:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 24 Dec 2010, 21:58

hej ljudi, sretan vam Božić i svako dobro vama i vašim obiteljima :seksualische:
naša jelka je službeno deformirana :lol: ali neka, barem nam je priuštila sat smijeha gledajući sve to kako se odvija :zubifale:
Image

callac

Post by callac » 24 Dec 2010, 22:00

e, također svima sve naj bla, bla, bla , kod mene sestra i mama pakiraju neke poklone, baba i životinjsko carstvo(dva psa i dve mačke) na krevetu gledaju tv, brat ošo kod cure, tata na cugi vani, a moj momak šljaka :lol: dok, ja, evo, piskaram po forumima :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 24 Dec 2010, 22:09

Jane Doe wrote:naša jelka je službeno deformirana :lol:
živo me zanima hoće li sutra biti kakvog veselog divljanja po njoj :lol:

Ašow

Post by Ašow » 24 Dec 2010, 22:34

isključujem se iz želja, al ono, pozdravit mogu e. :)

Svima sve najbolje i sve što ide s tim.
Asf, ne skidaj taj struk, callac ženo obrij glavu, elrania, ljepša si sa cvikama, jane doe, popićemo pivčugu.
captain awesome, nemoj zamjerit na ničemu, drugs bunny, pdisi jeate, bub, samo nastavi sa vicevima i random slovima, metallicat, samo glava gore i jebanje majke svima odreda. Nemogu rogonje biti toliko gadni, jebi im mater, vjeruj u bolje sutra, andrej, prati moj blog i dalje hh, john_constantine, legendo, popit ćemo pivčugu opet kad se vratim u vž, decadentor, skini te dreadove, i naravno, šefe... ništ drugo neg keep up the good work.
greenhornet, utrpaj jos par kg u bicepse, remike2, jebla te ta dvojka na kraju, gonzo, nastavi sa blogom i limom, dragonrage, naći ces vec 5k negdje, nadam se da ce se dogoditi neki povrat, sammy, našice su fail od grada, wendigo, ostani mi taki kaki jesi, john_ryder, krutenedo boktejebo sandi, legendico, nema mi dvd-a?, Zadro, jadro keksi i horrori ftw, filmofil, đes jeate? bueš prošo srednju?

Ono, svima sve ono što ne želite, a jač naravno umrt do idućeg božića.

Preživite danas, sutra je rođendan malog isusa, zapitajte se što bi on učinio da je na vašem mjestu, a jač se zapitat zašto ljudi u to vjeruju.

aeee :partyman:
--------
Last.fm

callac

Post by callac » 24 Dec 2010, 22:41

Ašow wrote:isključujem se iz želja, al ono, pozdravit mogu e. :)

Svima sve najbolje i sve što ide s tim.
Asf, ne skidaj taj struk, callac ženo obrij glavu, elrania, ljepša si sa cvikama, jane doe, popićemo pivčugu.
captain awesome, nemoj zamjerit na ničemu, drugs bunny, pdisi jeate, bub, samo nastavi sa vicevima i random slovima, metallicat, samo glava gore i jebanje majke svima odreda. Nemogu rogonje biti toliko gadni, jebi im mater, vjeruj u bolje sutra, andrej, prati moj blog i dalje hh, john_constantine, legendo, popit ćemo pivčugu opet kad se vratim u vž, decadentor, skini te dreadove, i naravno, šefe... ništ drugo neg keep up the good work.
greenhornet, utrpaj jos par kg u bicepse, remike2, jebla te ta dvojka na kraju, gonzo, nastavi sa blogom i limom, dragonrage, naći ces vec 5k negdje, nadam se da ce se dogoditi neki povrat, sammy, našice su fail od grada, wendigo, ostani mi taki kaki jesi, john_ryder, krutenedo boktejebo sandi, legendico, nema mi dvd-a?, Zadro, jadro keksi i horrori ftw, filmofil, đes jeate? bueš prošo srednju?

Ono, svima sve ono što ne želite, a jač naravno umrt do idućeg božića.

Preživite danas, sutra je rođendan malog isusa, zapitajte se što bi on učinio da je na vašem mjestu, a jač se zapitat zašto ljudi u to vjeruju.

aeee :partyman:
:partyman:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

filmofil

Post by filmofil » 24 Dec 2010, 23:01

:lol: :lol: :lol: em si me stavio na zadnje mjesto em me pitaš oću završit srednju, a na faksu sam :o :)

btw, ja ću se isto pridružit čestitkama...nije da mi božić nešto previše znači, ali uvijek sam sretan kad dođe ovo blagdansko raspoloženje i atmosfera pa zato svima od srca sve najbolje :mrgreen: naravno, kod mene se za božić gledaju filmovi i to je to :)
This is the Zodiac speaking.

Locked