Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
elrania

Re: Ženski kutak

Post by elrania » 22 Dec 2010, 22:55

ja sumnjam da bih tako skoro puštala šiške. preporodilo me to što sam ih dala napraviti i jedino bih možda kasnije malo puštala na stranu, al ne da bude onako izjednačeno s ostatkom kose. a toliko sam ih se dugo bojala :lol:

možda je onda dobra ideja i skratiti sve na ono preporučeno hm hm :lol:

a i slažem se da bi neutralnija boja više išla uz to što planiraš, mada mi neke žene što sam viđala i s drečavijim nijansama nisu loše izgledale.
ja se zasad držim ove intenzivne, dosta mi je prirodne smeđe koju sam nosila 21 godinu i pretpostavljam da će uslijediti još nekoliko nijansi jarkih boja prije nego se možda opet odlučim na nešto jednostavnije.

i lijepa je frizura na slici

callac

Post by callac » 22 Dec 2010, 23:00

samo ti eksperimentiraj, ja sam uvijek za to, ali meni nekako dolazi do zasićenja, ono, ipak sam ja malo starija od tebe, a i imala sam skoro sve frizure na ovom svijetu, uključujući i boje.
super bi ti stajao kratki bob, pogotovo sa tim u špic šiškicama (sjećaš se da sam ih imala na crnu kosu)
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 22 Dec 2010, 23:12

špic ipak ne bih, sad mi najviše paše što se daju uviti tokom feniranja i dobiju na volumenu, jer mi skroz ravne ne izgledaju baš dobro na meni. vjerujem da bi špic malo nakaradno izgledao da ga stavim pod četku :lol:

i drago mi je zbog razgovora. obično me ovakve stvari natjeraju da si sredim wishlist i upute me u najpoželjnijem smjeru. nadam se da ću sad dok sam doma stić do frizera na malo rezuckanja.

callac

Post by callac » 22 Dec 2010, 23:17

ma, stalno zaboravljam da nemamo istu gustoću kose, meni ispeglane i nauljene šiške izgledaju debelo, a kamoli da ih ostavim samo isfenirane četkom :lol: i da, špic zahtjeva preciznost i uvijek jednako stiliziranje
ajde, i meni je drago što smo se malo izbrbljale o kosi, nismo dugo i jedva čekam da se isfriziraš i baciš sliku :mrgreen:
If one of them is dead.

Ašow

Post by Ašow » 23 Dec 2010, 02:39

Jel bi ikoja cura od vas obrijala glavu?
--------
Last.fm

metallicat

Post by metallicat » 23 Dec 2010, 14:41

ja progonziram da callac bi, elrania bi razmišljala pa bi, a ja i asfy ne :lol: hm, jane neznam..
Image

Ašow

Post by Ašow » 23 Dec 2010, 14:42

zašto misliš da callac bi? :D
--------
Last.fm

metallicat

Post by metallicat » 23 Dec 2010, 14:46

najviše voli experimentirat, a i imala je kratke frizure pa nije to toliko daleko od brijanja. možda se varam al mislim da bi ona prva. ja zadnja :mrgreen:
Image

Ašow

Post by Ašow » 23 Dec 2010, 14:53

mhm
ma, imam frendicu kojoj obrijana glava bolje stoji nego ova kosa koju ima do dupeta skoro.
Nevjerojatno nest. I zanimalo me.
Al kazem ti, šejvana glava je way much better od duge kose.
:)
--------
Last.fm

metallicat

Post by metallicat » 23 Dec 2010, 15:02

ma meni cijeli svijet npr reć da bi mi bilo bolje kraće i opet se nikad ne bi odrekla svoje kose, to je jedino što mi se baš baš sviđa na sebi, pa možda tako i njoj :)
Image

Ašow

Post by Ašow » 23 Dec 2010, 15:08

Kontam, da.
--------
Last.fm

elrania

Post by elrania » 23 Dec 2010, 18:09

metallicat wrote:ja progonziram da callac bi, elrania bi razmišljala pa bi, a ja i asfy ne :lol: hm, jane neznam..
lol :lol:

ja ne bih, jer znam da bi bilo strašno gadno, iako bih možda probala da imam malo okruglije i pravilnije crte lica.
viđala sam neke žene s obrijanom glavom koje su mi izgledale prejebeno i divno mi je koliko takvo što mogu profurati, a da svejedno izgledaju seksipilno, lijepo i privlačno.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 23 Dec 2010, 21:44

ne da bi, nego jesam, i to 3 puta, prejebena frizura.
čak sam i par frajera zbarila takva 8)
Image

callac

Post by callac » 23 Dec 2010, 22:39

Jane Doe wrote:ne da bi, nego jesam, i to 3 puta, prejebena frizura.
čak sam i par frajera zbarila takva 8)
ja sam dva puta i zbarila sam više od par frajera takva :lol:
al više nikad ne bih ponovila, ni brijanje glave ni takvo barenje :lol: , što sam starija, to sam sklonija nekim frizurama, pogotovo kako sam si nakupovala aparatića za mali frizerski salon..
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 23 Dec 2010, 22:59

Ljudi s obrijanom glavom kojima to božanski stoji su mi ljepši za nijansu od svih drugih ljudi na svijetu. :prayer:
Skidam im kapu na tome ako dobro izgledaju. To vrijedi pogotovo za žene.
To i crna kleopatra kaciga - druga po redu frizura po kojoj se mogu diviti nečijoj ljepoti (s naglaskom na crna, jer crnilo pogrubljuje/poružnjuje crte lica)
Većina ljudi bi s tim zurkama bila duplo ružnija - tak da.. :prayer:

Ne bih se brijala ni da mi stoji - iz više razloga, najvažniji su: em bi se brinula kad će mi to sve izrasti, em imam žešći fetiš na nešto u vezi kose i moj bi seksualni život bio tako tužan i čemeran bez nje.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Post Reply