Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
Asfodel

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by Asfodel » 21 Dec 2010, 15:44

Meni su novogodišnja noć i Halovin dva najvažnija događanja u godini kojima se zbilja veselim.
Otkad sam na fucksu nemam više mogućnosti izlaziti do sitnih sati kao prije i malo se osjećam umirovljenički kad se vratim petkom/subotom u 2...al jbg treba se ujutro probudit i učiti, šta se može. Tako da uvijek jedva čekam neko događanje/rođendan da se mogu opustiti, žešće feštati, napiti se i ne brinuti šta ću sljedeće jutro..To mi zbilja fali. A i inače volim partijati :mrgreen: A privatni tulumi su kao rođeni za to, tako da ću ovu god provesti u nekoj kući u vinogradu, u moslavačkim bespućima :lol: ..već smo prije tamo radili tulume pa znam da će biti uber kul :)
Malo ćemo se raštrkati, potkoženiji dio ekipe ide couchsurfat po Budimu i Pešti :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Ašow

Post by Ašow » 21 Dec 2010, 15:52

Ja kontam opet kao prošle u Osijek.
AKo ne, randomisanje po Đakovu će biti.
--------
Last.fm

John_Ryder

Post by John_Ryder » 21 Dec 2010, 16:13

bit ću solo u kući s curom i uživat :kokicarenje: potpis na sve ono što je wendigo napisao u drugom dijelu rečenice :lol:
"Im gonna touch you now." :P

callac

Post by callac » 21 Dec 2010, 16:18

Meni najbolja varijanta su privatni tulumi! Jedina dobra NG vani mi je bila davne 2003. u klubu Masters, privatna fešta za pedesetak ljudi, jebeni DJ, hrane u izobilju (i to sve neke tjesteninice, morski plodovi, salatice, onak, fensi, al količinski i previše) cuga-otvoren šank, ali ne na način da se najskuplja cuga sakrije, bilo je nekog alkohola za koji nikad nisam ni čula, al ja sam bila na gin toniku i redbull vodki :lol: , još kad si u društvu dvije omiljene osobe (sestra i naj frendica) i kad sve tri upoznate frajere to veče, diš bolje :mrgreen:
Ove godine, nadam se, opet ista situacija kao i prošle- ekipa iz benda i naši groopies :lol: :rock:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 21 Dec 2010, 16:33

To je to :partyman: Već sam mislila da sam ja jedna od rijetkih nezrelih :lol: al ja to zamišljam ovako: intimna atmosfera, televizor, seks i sl. mogu kad god hoću, a ovo je jednom godišnje :rock:

Ne znam koji mi je bila najbolji doček dosad, svi su podjednako odlični, možda onaj u lovačkoj kući u Lonjskom polju, na početku srednje. Al tad je to skroz drukčije bilo, sastav ekipe je bio maalo drukčiji, poslije smo se masovno posvađali, otimali si dečke, rastali se i naposljetku prepolovili. Aww good old times :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Wendigo

Post by Wendigo » 21 Dec 2010, 16:45

meni se društvo više manje raspalo i ne tulumarimo zajedno kao prije. zadnja dobra nova godina mi je bila mislim 2007. na 2008. kad smo bili kod frenda na mrežnici u vikendici (jest da je bio pederbal, but who cares uz brdo hrane, alkohola i pušike...), a što se tiče dočeka na javnim mjestima, 99. na 00. je bila dost dobra i sve nakon toga fail, i od onda ne doživljam dočeke i ne veselim im se kao dok sam bio mlad i open minded prema dosta toga. :lol:

neš´ti dana... to mogu raditi svaki vikend ako mi se pije i divlja do zore.

Bub

Post by Bub » 21 Dec 2010, 16:57

Asfodel wrote:a to zamišljam ovako: intimna atmosfera, televizor, seks i sl. mogu kad god hoću, a ovo je jednom godišnje :rock:
Ljudi koji se bubaju u novoj godini rade to da ne budu suhi cijelu godinu :zubifale: šalim se naravno, ne znam ja sam se nekako zaželio da idem negdje van, mada se isto ne sjećam zadnje koja mi je bila bar dobra, a da je bila vani. Uvijek dođem prljav, izgažen, isprskan...jer uvijek ima budala koja će te zaliti, politi, nagazit ili šta ti ja znam.
Wendigo wrote:meni se društvo više manje raspalo i ne tulumarimo zajedno kao prije.
Mislim da je to postala svima normala, tako je i kod mene, svi rade imaju djecu, pa je sve manje nekih akcija mada i nemam nešto volje za vikende, ali opet za novu se većinom okupimo.

john_constantine

Post by john_constantine » 21 Dec 2010, 17:16

Bub wrote:Ljudi gdje ćete za novu?!
ma uvijek ih provodim doma. :rock: Makar sam uvijek svake godine nekako žalio što više doma provodim, ali nakon prvog doživljaja ove godine u garaži s glasnom muzikom i nepoznatom ekipom, shvatio sam da to nije za mene. Ja ne kužim što oni govore niti oni mene. A svi samo nešto dijele pivo i cigarete i slično, a jedina zabava je promatrati pijane djevojke koje hodaju na sve četiri... Uz povremena ludovanja. :zubifale: I od tada više nemam želju s time, he. :partyman: Nekoliko osoba, pijanka, žderanje i slično, to je bolje nego te "masovke".
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 21 Dec 2010, 17:27

ha u biti kad se sjetim,svaku novu sam bio doma :lol: i cijelu srednju i poslije,a sad kad imam curu,rađe ju dočekam s njom nego u nekom klubu s hrpom pijanih debila,ekipu i nemam više tak da mi nema smisla ić negdje,ja sam tu novu godinu shvaćao kao i svaki drugi izlazak,jebote pa izađem bilo kad tokom godine van,nacugam se bla bla i isti vrag ko i ovo na šta se vi nabrijavate,tako da mi ide na kurac kad neko diže strku oko toga,joj gdje ću s kim ću :roll: no nvm,uživajte :partyman:
"Im gonna touch you now." :P

Ašow

Post by Ašow » 21 Dec 2010, 17:41

Hah, a kod mene je situacija da se sve događa na random.
Odemo koji sat prije zatvaranja ubosti cuge i onda tokom večeri vidimo gdje će nas put odvest.
Prošlu godinu smo ošli kupit cugu i mislili smo otić van pit na random mjesta po gradu i nekako je frend došo na ideju da bi mogli do Osijeka, pa smo tamo turneju po stanovima od ekipe imali.

Ove godine gdje pukne pukne.
Ne bi me čudilo da se probudim u zoološkom.
--------
Last.fm

boyko

Post by boyko » 21 Dec 2010, 18:16

mi si iznajmimo jedan društveni dom.zadnje 3 godine sam ja zadužen za organizaciju fešte.mnogo cuge,hrane,golih ljudi i još kojekakvih stvari :D
skipi se kojih 70-80 ljudi i tulumari se :D
tak bu i ove godine.
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Sammy

Post by Sammy » 21 Dec 2010, 18:31

s ekipom, imamo iznajmljen prostor, i tak..inace mi je medu najvaznijim eventima u godini :partyman:
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

nihil

Post by nihil » 21 Dec 2010, 18:40

:finga:
dolor nil finis

Scarface

Post by Scarface » 21 Dec 2010, 19:28

Ovisi- svake godine me zove 5-6 različitih ekipa na tulume u nečijoj kući il u iznajmljeni kafić, tako da izbora definitivno iman, ali kako san kućni tip za sve pa tako i za dočeke (samo na 2 san dosad iša vani), odjebat ću svih i ostat doma. Pogotovo ako buden loše volje taj dan, onda je pogotovo bolje svima da se miču od mene.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 21 Dec 2010, 20:52

ne kužim te ljude koji su dosadni, toliko da te ispituju za svaku sitnicu svaki čas...
Michel puši karu.

Locked