Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
john_constantine

Re: Igre, konzole i slično

Post by john_constantine » 05 Dec 2010, 17:35

Bub wrote:@Cons si vidio ovo, pa to će trajat ajme.

Nemam nikoga, ne znam nekako želim sve sam prijeći, ali izgleda neću moći pa ću morat nekog uzet za partnera.
Za sad se nikome još nisam zamjerio i svi me vole i poštuju, to i želim da bude tako, ali ako dođe do biranja strana jbg morat ću.
Mislio sam da je Dr. House neki dobar, ali na kraju više ne znam tko je, a tko nije, baš se komplicira što daje igri baš pravi štih u kojem uživam.

Koliko dođe sniper ili gdje se nalazi?
hi,hi, tebi će sigurno biti s obzirom da nemaš fast travel. :mrgreen: A ako ti se bude dalo istražiti sve, imaš perk explorer koji će ti otkriti sve lokacije u igri. To ću kasnije iskoristiti.

Ma meni je sumnjiv Dr. House. Luda ideja to s robotima (ako si vidio prizor u podrumu), ali ne sviđa mi se motiv jer bi to lako mogao zloupotrijebiti. Ako si good, onda ga je najbolje samo ignorirati quest jer ubojstvo ili disable donosi negativnu karmu.

A loš sam samo s bandama i legion, koliko znam. E ako hoćeš nešto zanimljivo, idi gore na sjever desno, gdje su boomersi. Preopako. Čim kročiš na područje, pucaju po tebi raketama kao blesavi. :prayer: Kockar na lijevoj cesti će ti dati savjet kako doći do njih... Isto ti imaju odlične questove.

Sniper rifle, kao i druga oružja, imaš za nabaviti na lokaciji "guns" poslije Freesidea.
Michel puši karu.

Bub

Post by Bub » 05 Dec 2010, 20:49

Aha hvala za sniper, pogledat ću, nego sve si mislim da će fasovat i dr. House i Benny, ipak sam zbog obojice dobio metak u glavu...vendeta :zubifale:

Nego evo sad sam level 15 i uzeo sam perk "Purifier", nadam se da će mi pomoć protiv živina (As a purifier of the wasteland, you do plus 50 percent damage with melee and unarmed weapons against abominations.)

Fiends-i su budale i isto su odvratno jaki i ne mogu im ništa pogotovo ako ih ima više od jednog, ali sad kad sam popravio neke pljuce bit će bolje, samo da se dočepam sniper-a i uzmem perk sniper, koliko metaka imaš i jesu skupi? Jel koristiš koje energy/laser pljuce (ja ne)?

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Dec 2010, 20:59

he, ja sam uzeo hunter (daje 70 % critical damage nad živinama). Ne koristim uopće unarmed, odustao sam od toga kada sam prvi put igrao. Dođem u Primm, udarim par njih i oborim ih radi heavy handed, ali onda ih tučem do besvijesti, a malo damagea...

Eh, kako sam se zajebao u Brotherhoods of steel (Hidden canyon)... A borba oko prevlasti, jedan hoće van, a jedan da ostane u tajnosti. I naravno, izborio sam se za Harlana i sjebao quest. Sada ću ih morati uništiti radi NCR - a... :facepalm:

Uzmi Boonesa u Novacu, on ti se pojavljuje noću na ustima dinosaura. I riješi njegov quest, pa će ti biti lakše s njim igrati. Opak je zbog svog hunter riflea, i odličan je borac s noževima. Makar da, moraš i paziti. U HC tvoji partneri mogu i umrijeti...

Eh, u HC metak ima težinu dok kod mene nema, tako da nisu previše skupi za nošenje. Ali za oružje ne bi trebalo biti. Mislim da je municija .308. Nope. Nikada mi se nisu dopadala ta energetska oružja...

Za perk "sniper" ti treba visoki perception, ne znam koliko točno, 7 ili 8.

Ma trebao si uzeti survival kao tag. Bar bi mogao sam raditi recepte na campfire i liječiti se preko toga jer su ti stimpakovi sigurno skupi. A osim toga, ima jedan perk (treba imati visoki survival), da te životinje neće dirati dok ih sam ne napadneš.

I perk "ladykiller" je praktički beskoristan. Ok to što daje 20 - 30 % više štete na ženskim protivnicima, ali nema pretjeranog smisla za razliku od fallouta 3. Samo jedanput sam koristio tu opciju...
Michel puši karu.

Bub

Post by Bub » 05 Dec 2010, 23:44

john_constantine wrote:Za perk "sniper" ti treba visoki perception, ne znam koliko točno, 7 ili 8.

Ma trebao si uzeti survival kao tag. Bar bi mogao sam raditi recepte na campfire i liječiti se preko toga jer su ti stimpakovi sigurno skupi. A osim toga, ima jedan perk (treba imati visoki survival), da te životinje neće dirati dok ih sam ne napadneš.
Perception mi je 7, pošto onaj quest s onim rancherom i ženom što ga čuva izvan kasina u NV mi treba 8, a i mogao sam uzeti sniper perk, ali nisam pošto nemam sniper.

Survival uopće nisam nabrijavao, a vidiš nisam ni znao da me životinje neće dirat...ehh...ček to vrijedi za sve i za kukcolike?

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Dec 2010, 05:53

Bub wrote:
john_constantine wrote:Za perk "sniper" ti treba visoki perception, ne znam koliko točno, 7 ili 8.

Perception mi je 7, pošto onaj quest s onim rancherom i ženom što ga čuva izvan kasina u NV mi treba 8, a i mogao sam uzeti sniper perk, ali nisam pošto nemam sniper.

Survival uopće nisam nabrijavao, a vidiš nisam ni znao da me životinje neće dirat...ehh...ček to vrijedi za sve i za kukcolike?
trebalo bi.
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 06 Dec 2010, 11:28

spiderman shattered dimensions je baš jebačka igra sa jebačkom grafikom
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Dec 2010, 19:58

Završio fallout: new vegas. Sada, ili ću čekati da dođe DLC i onda tek igrati kao evil ili bi mogao odigrati Stalkera što dugo odgađam...
Michel puši karu.

Bub

Post by Bub » 06 Dec 2010, 20:53

john_constantine wrote:Završio fallout: new vegas. Sada, ili ću čekati da dođe DLC i onda tek igrati kao evil ili bi mogao odigrati Stalkera što dugo odgađam...
Sve questove??

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Dec 2010, 21:48

Bub wrote:
john_constantine wrote:Završio fallout: new vegas. Sada, ili ću čekati da dođe DLC i onda tek igrati kao evil ili bi mogao odigrati Stalkera što dugo odgađam...
Sve questove??
ne. Tek manje od 60 od mogućih 160 questova. Ali ionako se igra mora više puta igrati radi više frakcija za koje možeš igrati što znači više završetaka, naravno. A tek utjecaj na svijet i lokacije i posljedice kasnije. A i nisam otkrio sve lokacije koje ima čak 350...

Previše sam se zaletio za NCR glavnim questom, a nisam imao baš što raditi... pa jbg. Ali sam se zato na kraju izvukao od borbe protiv glavnog bossa. :mrgreen: Hvala kurcu na visokom speechu.
Michel puši karu.

Bub

Post by Bub » 06 Dec 2010, 21:52

Pa dobro kako god bilo opet ćeš igrat iz početka, tako da dođe na isto.

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Dec 2010, 22:32

Bub wrote:Pa dobro kako god bilo opet ćeš igrat iz početka, tako da dođe na isto.
da, ovaj put kao evil, i to na strani Legiona. Ili bi mogao raditi za Yes Man? Mislim, pitam se da li je moguće zavladati Las Vegasom u vlastitu korist?
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 06 Dec 2010, 22:34

Taj čas prjeđoh Armed and dangerous. Igra je solidna, animacije, dizajn i glasovi likova i humor su odlični, još se uvjek smijem kada se sjetim nekih stvari, ali sama igra je malo prejednolična, kao i sami nivoi. N ema neke strategije, nego samo trči i pucaj po svemu što se kreće. te oni nivoi di branite bazu od stotina napadača. Igra nije ni pretjerano duga. Ako ste fan 3rd person shootera, odigrajte ovu igru, a ako ne samo pogledajte na youtubeo sve animacije iz igre, nećete požaliti.
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Dec 2010, 23:03

maddjuro wrote:Taj čas prjeđoh Armed and dangerous. Igra je solidna, animacije, dizajn i glasovi likova i humor su odlični, još se uvjek smijem kada se sjetim nekih stvari, ali sama igra je malo prejednolična, kao i sami nivoi. N ema neke strategije, nego samo trči i pucaj po svemu što se kreće. te oni nivoi di branite bazu od stotina napadača. Igra nije ni pretjerano duga. Ako ste fan 3rd person shootera, odigrajte ovu igru, a ako ne samo pogledajte na youtubeo sve animacije iz igre, nećete požaliti.
igrao sam to već nekoliko puta. Preluda igra. Najjače mi je ono kada su došli u onaj grad gubavaca. I glavni lik šutne loptu prema klincima. :prayer: :prayer: :mrgreen: A tek ono oružje s morskim psom. :rock: Šteta što nikada nije izašao nastavak iako se nešto govorilo o tome...
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 07 Dec 2010, 12:10

totalno me svrbi da kupim PSP, vjerojatno i budem ako sjedne neka lova...

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 07 Dec 2010, 20:28

Taj čas prjeđoh Armed and dangerous. Igra je solidna, animacije, dizajn i glasovi likova i humor su odlični, još se uvjek smijem kada se sjetim nekih stvari, ali sama igra je malo prejednolična, kao i sami nivoi. N ema neke strategije, nego samo trči i pucaj po svemu što se kreće. te oni nivoi di branite bazu od stotina napadača. Igra nije ni pretjerano duga. Ako ste fan 3rd person shootera, odigrajte ovu igru, a ako ne samo pogledajte na youtubeo sve animacije iz igre, nećete požaliti.
DEATH TO THE SALAD EATERS!!!
Revenge solves everything

Post Reply