hi,hi, tebi će sigurno biti s obzirom da nemaš fast travel.Bub wrote:@Cons si vidio ovo, pa to će trajat ajme.
Nemam nikoga, ne znam nekako želim sve sam prijeći, ali izgleda neću moći pa ću morat nekog uzet za partnera.
Za sad se nikome još nisam zamjerio i svi me vole i poštuju, to i želim da bude tako, ali ako dođe do biranja strana jbg morat ću.
Mislio sam da je Dr. House neki dobar, ali na kraju više ne znam tko je, a tko nije, baš se komplicira što daje igri baš pravi štih u kojem uživam.
Koliko dođe sniper ili gdje se nalazi?
Ma meni je sumnjiv Dr. House. Luda ideja to s robotima (ako si vidio prizor u podrumu), ali ne sviđa mi se motiv jer bi to lako mogao zloupotrijebiti. Ako si good, onda ga je najbolje samo ignorirati quest jer ubojstvo ili disable donosi negativnu karmu.
A loš sam samo s bandama i legion, koliko znam. E ako hoćeš nešto zanimljivo, idi gore na sjever desno, gdje su boomersi. Preopako. Čim kročiš na područje, pucaju po tebi raketama kao blesavi.
Sniper rifle, kao i druga oružja, imaš za nabaviti na lokaciji "guns" poslije Freesidea.