Mene je jebalo, zamrzne se i ne mo'š ništa, al' dobro sad radi. Čak su i popravili neke bug-ove. Kakvi su dojmovi kad si završio, jel dosta scary?John_Ryder wrote:meni je sve ok radilo,baš prešao igru prije par danaBub wrote:Ako netko ima problema s "Amnesia The Dark Descent" zbog ATI kartica, napravili su patch i radi sve normalno...napokon radi.
Igre, konzole i slično
- Bub
Re: Igre, konzole i slično
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
-
John_Ryder
ma daj,nije bilo horor filma nit neke igrice koja me tolko strašila kao ovo,kraj mi je jedino bzvz,al prelaženje igre je jedno posebno iskustvo,i da ako imaš slušalice stavi njih i igraj u mraku 
- Bub
Ovu ću garant napravitJohn_Ryder wrote:ako imaš slušalice stavi njih i igraj u mraku
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
-
John_Ryder
javi kolko ćeš izdržatBub wrote:Ovu ću garant napravitJohn_Ryder wrote:ako imaš slušalice stavi njih i igraj u mraku
- maddjuro
konačno sam završio s ar tonelico 2-kom. Od jedinice se razlikuje po sasvim drugačijim sistemom borbe, i samom postvom likoa s kojim igrate. Priča je osrednja, animacija nema previše, sistem dobivanja novih spelova i haljina za ženske likove ostaje isti kao u jedinici. Meni je osobno jedinica bolja; bolja priča, interesantniji i više bossova, a koliko s sjećam i nešto je jedinica teža.
I moram naglasiti da dvojka ima jedan bug zbog kojga se u američkin verzijama igre zamrzne na pret-predzadnjem bossu ako ga se ne porazi unutar 3 ili 4 turna. To se desi jer navodno ta borba zauzme više rama nego što ga PS2 ima ali stavivši to na stranu igra se solidno igra, glazba je kao i prethodnom nastavku dobra, a i dijalozi isto imaju sugestivne tonove.
Sada kada se večeras vratim s meetnga jednoga planiram započeti s "shadow hearts 2" (ovo navodim ponajviše zbog constantina, jer uvjek pita što iduće planiram igrati.)
I moram naglasiti da dvojka ima jedan bug zbog kojga se u američkin verzijama igre zamrzne na pret-predzadnjem bossu ako ga se ne porazi unutar 3 ili 4 turna. To se desi jer navodno ta borba zauzme više rama nego što ga PS2 ima ali stavivši to na stranu igra se solidno igra, glazba je kao i prethodnom nastavku dobra, a i dijalozi isto imaju sugestivne tonove.
Sada kada se večeras vratim s meetnga jednoga planiram započeti s "shadow hearts 2" (ovo navodim ponajviše zbog constantina, jer uvjek pita što iduće planiram igrati.)
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
a i gušt mi je čitati tvoje kritike za igre.
A kakav ti je način borbe? Ako zanemarimo onu pozadinu za attack i defense, meni se čak čini puno bržom i nabijenom akcijom, naročito kasnija specijalna mogućnost za stvaranje zborova.
E samo jedan hint - u igri ima sidequestova, ali tek pri kraj igre. Odnosno, prije borbe protiv završnog bossa. Onda ćeš moći raditi sidequestove koji nisu naglašeni, ali nisu baš niti skriveni tako da je potrebno samo zapamtiti neke lokacije. I vrijedi ih završiti radi odlične opreme i oružja.
E samo jedan hint - u igri ima sidequestova, ali tek pri kraj igre. Odnosno, prije borbe protiv završnog bossa. Onda ćeš moći raditi sidequestove koji nisu naglašeni, ali nisu baš niti skriveni tako da je potrebno samo zapamtiti neke lokacije. I vrijedi ih završiti radi odlične opreme i oružja.
Michel puši karu.
- maddjuro
nema potrebe za sidequeovima, borio sam se s onim rouge raiventelima, ali bossevi su mi u ovoj igri bili laki, mislim da nisam niti jedan puta u cjeloj igri poginuo, a nisam niti išao grindati, nego samo sam se borio kada sam moraojohn_constantine wrote:a i gušt mi je čitati tvoje kritike za igre.A kakav ti je način borbe? Ako zanemarimo onu pozadinu za attack i defense, meni se čak čini puno bržom i nabijenom akcijom, naročito kasnija specijalna mogućnost za stvaranje zborova.
a što se tiče borbi, išlo mi je na živce da kada sam morao pritisuti x ili kvadrat za obranu o potrebnom trenutku, a kada se ekran sumanuto drmao pa nisam stizao to pritisnuti u pravo vrjeme
- john_constantine
pardon. Mislio sam na shadow hearts 2.maddjuro wrote:nema potrebe za sidequeovima, borio sam se s onim rouge raiventelima, ali bossevi su mi u ovoj igri bili laki, mislim da nisam niti jedan puta u cjeloj igri poginuo, a nisam niti išao grindati, nego samo sam se borio kada sam moraojohn_constantine wrote:a i gušt mi je čitati tvoje kritike za igre.A kakav ti je način borbe? Ako zanemarimo onu pozadinu za attack i defense, meni se čak čini puno bržom i nabijenom akcijom, naročito kasnija specijalna mogućnost za stvaranje zborova.
a što se tiče borbi, išlo mi je na živce da kada sam morao pritisuti x ili kvadrat za obranu o potrebnom trenutku, a kada se ekran sumanuto drmao pa nisam stizao to pritisnuti u pravo vrjeme
Ali jedino što, kako se već zove ono gdje ulaziš u um cura, nije doživjelo previše promjena. I dalje se svodi na klikanje gumba X uz povremene mogućnosti biranja opcija. Od istih tvoraca ima još par trilogija kao alteleir iris, tako da ih imam u kompletu, ali čekati će još...
E si možda gledao da li ima ovaj put kakve razlike u "putovima" kada biraš koju ćeš curu zaštiti? Bar se to puno ranije događa u igri, ali vjerojatno su isto minimalne razlike...
Michel puši karu.
- maddjuro
navodno su krajevi malo drugačiji,i cura koju udabereš, s njom možeš sve kostime otključat, ali mislim da nema nekih razlika vrjednih spomena, imaš 4 moguća endinga osim s one dvije glavne cure ima jedan s coronom i sa Jakuri, to je ona neka treća koju koristiš.john_constantine wrote:pardon. Mislio sam na shadow hearts 2.maddjuro wrote:nema potrebe za sidequeovima, borio sam se s onim rouge raiventelima, ali bossevi su mi u ovoj igri bili laki, mislim da nisam niti jedan puta u cjeloj igri poginuo, a nisam niti išao grindati, nego samo sam se borio kada sam moraojohn_constantine wrote:a i gušt mi je čitati tvoje kritike za igre.A kakav ti je način borbe? Ako zanemarimo onu pozadinu za attack i defense, meni se čak čini puno bržom i nabijenom akcijom, naročito kasnija specijalna mogućnost za stvaranje zborova.
Ali jedino što, kako se već zove ono gdje ulaziš u um cura, nije doživjelo previše promjena. I dalje se svodi na klikanje gumba X uz povremene mogućnosti biranja opcija. Od istih tvoraca ima još par trilogija kao alteleir iris, tako da ih imam u kompletu, ali čekati će još...
E si možda gledao da li ima ovaj put kakve razlike u "putovima" kada biraš koju ćeš curu zaštiti? Bar se to puno ranije događa u igri, ali vjerojatno su isto minimalne razlike...
Samo da još nadodam da su engleski glasovi loši, i bolje igrat igru s japanskim audiom
-
John_Ryder
black ops je super igra,odlične animacije,grafika,ne previše bugova,AI je preloš na regular težini,odlično je napravljeno vrijeme,pada kiša,grmi,sijeva,vidi se po zgradama one sjene od sijevanja,to me posebno oduševilo,kao i eksplozije
- Bub
To 'ćem sljedeći mjesec pošto stiže nova grafička.
-
John_Ryder
koju ćeš kupit?Bub wrote:To 'ćem sljedeći mjesec pošto stiže nova grafička.
- Bub
Zasad je ova u igri, još ću vidjet do sljedećeg mjeseca.
-
John_Ryder
dobra je,nije high end,a može dić sve igre na high postavkeBub wrote:Zasad je ova u igri, još ću vidjet do sljedećeg mjeseca.
- Bub
Za tu cijenu i koliko meni treba, mislim ne patim od tolikog savršenstva za igre, ne mora biti sve na high, a i alati mi svi rade + još kad oduzmem pdv, di ćeš bolje. Imaš možda kakvu preporuku??