Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
elrania

Re: Ženski kutak

Post by elrania » 11 Nov 2010, 00:36

ja samo tonik koristim i zasad mi sasvim odgovara.
... i onda nakon toga neki gel i/ili jedan eucerinov sapun :lol:

i meni taj avene nije nikako pasao. koristila sam neke preparate za mješovitu/masnu kožu i stalno mi se perutalo i sušilo lice.
roc mi je pak odličan, a probala sam neke testere od nuxea i moram reć WOW, al nemam niš od njih, jer su mi malo preskupi atm.

callac

Post by callac » 11 Nov 2010, 00:47

elrania wrote:ja samo tonik koristim i zasad mi sasvim odgovara.
... i onda nakon toga neki gel i/ili jedan eucerinov sapun :lol:

i meni taj avene nije nikako pasao. koristila sam neke preparate za mješovitu/masnu kožu i stalno mi se perutalo i sušilo lice.
roc mi je pak odličan, a probala sam neke testere od nuxea i moram reć WOW, al nemam niš od njih, jer su mi malo preskupi atm.
avene je u nekom rangu sa vichy kozmetikom, ostalo ide u još skuplje sfere i mislim da ipak nemam tako lošu kožu da bih na nju trošila tolike pare... ono, neću sad mazat lice sa kremom za ruke od pet kuna, al bome ne dam ni 350 kn za malu bočicu kremice! ove avene proizvode sam dobila od vladine mame jer ona radi u oktal pharmi i imaju popust tamo, cijene su one nabavne pa je to sve dosta jeftinije i budući da su mi proizvodi odgovarali, nastavila sam ih koristiti. ja sam imala istu stavr sa vichy kozmetikom kao ti sa avene, jedino mi puder aera teint odgovarao, ali otkako je promjenio ambalažu, čini mi se da je i proizvod izgubio na kvaliteti i teksturi i sad se držim već skoro dvije godine na maybelline affinitone
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 11 Nov 2010, 00:58

pa skroz razumljivo za izbor dobre kozmetike za lice. ja imam toliko problema s kožom u onim nekim ekstremnim godišnjim uvjetima da se ne mogu zamisliti da kupujem bilo što sam da mažem s tim.
probala sam i vichy dosta davno i nije mi pasao. nije isušivao kožu ko avene, nego mi je jednostavno bio ko da nisam ništa ni stavila na lice.
la roche posay mi nije bio loš, al mi je bio preskup da se zadržim na njemu uz neke ne baš posebno zamjetne rezultate.

roc sam počela ovo ljeto koristiti nakon što sam se sjetila da imam neki tester preko pol godine i da ću ga probati konačno u nedostatku tadašnje kreme i pokazao se fantastičnim.
kremica koju koristim dođe 90kn i traje mi oko mj dana što mi je sasvim ok.

o nuxe kozmetici ne bih previše razmišljala zbog cijena, ali imaju toliko opojne mirise svega da ću si morati u bližoj budućnosti bar jednu njihovu stvar priuštiti. :lol:

glede pudera, ne odvajam se od MF lasting performance tekućeg i njihovog miracle touch kremastog u kutijici.

Asfodel

Post by Asfodel » 11 Nov 2010, 01:05

Kod mene mješovita koža, t zona i te spike. Odvratno.
Koristim samo piling.
Prije sam neka specijalizirana sranja koja su mi napravila malo bora na čelu i tako. Naučila se pameti i skužila da je koža najnormalnija kad ništa ne stavljam na nju (tehnički, skoro ništa ni ne smijem :lol: )
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

metallicat

Post by metallicat » 11 Nov 2010, 01:14

neznam, ja ništa ne koristim..eventualno ako tu i tamo po zimi namažem lice običnom niveom.
Image

callac

Post by callac » 11 Nov 2010, 21:48

a kad si ti cat prirodna ljepotica, ono, umiješ se a još uvijek imaš obrve, trepavice, sjajno čisto lice i crvene usne.... ja kad skinem šminku kao da ne postojim, sve mi je blijedo, od kože pune pjegica i flekica, svijetle oči,obrve i trepavice, kosa... i čak i kad se našminkam izgledam si preprozirno, hvala bogu pa jedna frendica više ne živi u zagrebu (da me čuje umrla bi od smijeha) iz razloga što kad smo se spremale za van i ona stane pokraj mene pred ogledalo, ja kao da se nisam ni našminkala :lol: (ona je crnka sa gustim obrvama, crnom kosom i smeđim očima, onako, rasna :lol: )
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 11 Nov 2010, 21:58

metallicat slučaj je divota koju ni sama nisam nikada iskusila :lol:

najveći problem su mi koža i obrve (nesklad s bojom kose, jel), usne tako tako, jer se čak u zadnje vrijeme osjećam ugodno i ak nemam ruž.
trepavice me jedine iskonski spašavaju :lol:

Bub

Post by Bub » 11 Nov 2010, 22:00

Sad bih i ja volio vidjet metallicat uživo :zubifale:

Asfodel

Post by Asfodel » 11 Nov 2010, 23:48

callac wrote:a kad si ti cat prirodna ljepotica, ono, umiješ se a još uvijek imaš obrve, trepavice, sjajno čisto lice i crvene usne.... ja kad skinem šminku kao da ne postojim, sve mi je blijedo, od kože pune pjegica i flekica, svijetle oči,obrve i trepavice, kosa... i čak i kad se našminkam izgledam si preprozirno, hvala bogu pa jedna frendica više ne živi u zagrebu (da me čuje umrla bi od smijeha) iz razloga što kad smo se spremale za van i ona stane pokraj mene pred ogledalo, ja kao da se nisam ni našminkala :lol: (ona je crnka sa gustim obrvama, crnom kosom i smeđim očima, onako, rasna :lol: )
Samo različitost tipova ljepote. Ovo je točni opis onoga što objašnjava moju toliku simpatiju i divljenje spram mediteranskih tipova ljudi i svih drugih sličnih koji su rođeni s maskarom i obrvama i opcrtanim usnama :tonqe: :prayer: S ne znam koje udaljenosti im vidiš jasno sve crte lica. Šminka im tehnički ne treba.
Gadovi.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

metallicat

Post by metallicat » 12 Nov 2010, 00:51

callac wrote:a kad si ti cat prirodna ljepotica, ono, umiješ se a još uvijek imaš obrve, trepavice, sjajno čisto lice i crvene usne.... ja kad skinem šminku kao da ne postojim, sve mi je blijedo, od kože pune pjegica i flekica, svijetle oči,obrve i trepavice, kosa...
nećemo sad pretjerivat :lol: recimo da stoji ovo za lice, usne, obrve, ali npr ja imam podočnjake cijeli život, valjda sam se i rodila s njima :lol: :lol: to je nešto što ama baš uvijek moram pokrit, ali samo korektor ispod očiju, bez pudera. trepave su tako tako, nisu duge ni preguste, tako da ih maskara uljepša.
ali i shvaćam vas blijedopute :D
Bub wrote:Sad bih i ja volio vidjet metallicat uživo :zubifale:
:lol: :mrgreen:
Image

elrania

Post by elrania » 12 Nov 2010, 03:07

metallicat wrote:ali npr ja imam podočnjake cijeli život, valjda sam se i rodila s njima :lol: :lol: to je nešto što ama baš uvijek moram pokrit
khm... plavo :lol:
najjači su mi pod kapom u meku kad se gledam u onoj njihovoj kupaoni s jakim svjetlima :lol:

al volim ih :lol:
nekak se ni ne kuže u normalnim uvjetima, al ima tih nekih situacija kad su grozni.

ovo sad ko da je postalo natjecanje 'tko je ružniji' :lol:

Jane Doe

Post by Jane Doe » 12 Nov 2010, 07:31

eto, pridružujem se takmičenju :zubifale:
ja imam okruglo lice i koliko god da sam znala bit mršava, uvijek je bilo okruglo... e jebga. bljedolikost me ne smeta, dapače ja, makar sam i sama bljedolika, volim skandinavski tip ljudi, mediteranski baš i ne, latino pogotovo ne, al jebga, 100 žena 200 cica :zubifale:
eto, meni su na meni naj oči i sretna sam što, bez obzira na plavu kosu i svijetlu put imam smeđe obrve i skoro ni neznam što su podočnjaci (ajde bar nešto). ni trepke nisu bogznakaj, al zato imamo X*volumen maskare :finga: .
al sve to je lajanje na zvijezde, jer imam bruksizam i to je ono što mi zapravo zbilja i smeta na meni...
Image

callac

Post by callac » 12 Nov 2010, 07:39

Jane Doe wrote:eto, pridružujem se takmičenju :zubifale:
ja imam okruglo lice i koliko god da sam znala bit mršava, uvijek je bilo okruglo... e jebga. bljedolikost me ne smeta, dapače ja, makar sam i sama bljedolika, volim skandinavski tip ljudi, mediteranski baš i ne, latino pogotovo ne, al jebga, 100 žena 200 cica :zubifale:
eto, meni su na meni naj oči i sretna sam što, bez obzira na plavu kosu i svijetlu put imam smeđe obrve i skoro ni neznam što su podočnjaci (ajde bar nešto). ni trepke nisu bogznakaj, al zato imamo X*volumen maskare :finga: .
al sve to je lajanje na zvijezde, jer imam bruksizam i to je ono što mi zapravo zbilja i smeta na meni...
jel nosiš udlage dok spavaš? i ne kužim zaš bi to smetalo nekoj ljepoti, jedio ako ti od njega nisu povećani mišići maseteri(žvakači) i pojedeni istrošeni zubi...
If one of them is dead.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 12 Nov 2010, 07:51

nosim, ali sam svaku do sada uspjela progrist, jebga, kad samo ko štakor
i da, naravno da su poglodani svi gornji, osim jedinica, i očnjaci su ravni, imam zube ko biljojed. :zubifale:
čak sam uspjela 5-icu slomit, pa imam sad taj na šerafe :lol:
ma nije da sad to neznam kolko ljepoti smeta (ne još), nego kad se sjetim, dok sam bila mlađa, te mi ovo nije pasalo na meni, te ono, a sad bi sve dala da imam normalne zube i da ne gledam u zubara ko u spasenje (ajde, bar je čovjek super, pa mi nije bed što stalno visim) i da neka prepotentna ortodontica nije pokušavala i duplo zaradit na meni...
rado bi kad bi ta sranja mogla negdje nabavit bez ortodonta... evo, zadnji puta je kao slomila slučajno gornji otisak (i naravno da bi trebala opet platit izradu novog neznam koliko), pred neko vrijeme bila ista stvar s donjim...
Image

callac

Post by callac » 12 Nov 2010, 07:54

Jane Doe wrote:nosim, ali sam svaku do sada uspjela progrist, jebga, kad samo ko štakor
i da, naravno da su poglodani svi gornji, osim jedinica, i očnjaci su ravni, imam zube ko biljojed. :zubifale:
čak sam uspjela 5-icu slomit, pa imam sad taj na šerafe :lol:
ma nije da sad to neznam kolko ljepoti smeta (ne još), nego kad se sjetim, dok sam bila mlađa, te mi ovo nije pasalo na meni, te ono, a sad bi sve dala da imam normalne zube i da ne gledam u zubara ko u spasenje (ajde, bar je čovjek super, pa mi nije bed što stalno visim) i da neka prepotentna ortodontica nije pokušavala i duplo zaradit na meni...
rado bi kad bi ta sranja mogla negdje nabavit bez ortodonta... evo, zadnji puta je kao slomila slučajno gornji otisak (i naravno da bi trebala opet platit izradu novog neznam koliko), pred neko vrijeme bila ista stvar s donjim...
pa otkad se plaćaju otisci i modeli?? plaća se samo izrada udlage... :? i ne mora se ić ortodontu za to, mi ih radimo svakodnevno...
If one of them is dead.

Post Reply