Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
alecto

Re: Ženski kutak

Post by alecto » 08 Nov 2010, 00:41

manhattan no end, bourjois liner effect, i trenutni favorit essence false lashes mascara - dođe 20ak kn i baš me iznenadila kolko mi je dobra.

a imam i ljubičastu, mislim da je isto essence. nije mi u zgu pa nisam ziher.
we are such stuff as dreams are made on

elrania

Post by elrania » 08 Nov 2010, 00:46

probala sve marke od onih u dmu i uglavnom su mi katastrofa. sve mi se il mrvi il se zalijepe trepavice il bude mrljasto i topi se nakon nekog vremena, a kak imam dosta velike trepavice, to kao da se još više kuži pa sam skroz odustala od toga i imam zadnje 2 godine od diora diorshow iconic crnu maskaru.
gumena je četkica u pitanju, nanošenje je divno, niš ne lijepi, čak i ak zaspim s njom, ne probudim se ko strašilo sljedeće jutro i tak.
dugo sam se nećkala dal da je uzmem, jer dođe 230kn (po novom, prije je bila za 200), al s obzirom da mi jedna traje skoro pa god dana, smatram da se isplati kad jedino trepavice i obrve sređujem što se oči tiče.

od maskara u boji sam jednom isprobala plavu i nije mi se baš svidjelo tak da se držim crne i samo crne.

metallicat

Post by metallicat » 08 Nov 2010, 00:51

jbt, 230kn, nisam ni znala da tako skupo postoji :lol: ali naravno, kad toliko traje je skroz isplativo.
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 08 Nov 2010, 08:26

ja sam jednom imala ljubičastu, ali ona se ne vidi baš neznam kako. treba se baš dobro zagledat onak iz bliza da se skuži da je ljubičasto. mislim da je bila od Deborah, al oni su mi baš teži škart od šminke, jedino kaj im sjenila valjaju.
a kaj se plavih tiće, što kričavije izgleda ovako na četkici, to će trepavice bi izražajnije plave.
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 08 Nov 2010, 16:17

Ne koristim maskare pa ne mogu pomoći osobnim iskustvom, ali vidjela sam od sestre jednu s briljantno lijepim učinkom (ne znam za trajnost) i sad, jel to do njezinih abnormalno dugih travica, hm, al ako ona kaže da je ta najbolja do sad, onda ok.. i četkica je neka neobična, u tome je i fora valjda. Morat ću saznat koja je, al ostalo mi je u sjećanju da ju reklamira Eva Longoria :lol: valjda..i vjerojatno je iz dm-a.

Zar vama nikad ne ispadaju malo trepavice? Ja ih zato ne diram... i radila sam dosta sranja kad sam bila mala eksperimentiranjem s maminom šminkom (stavim maskaru pa tek onda uvijač za trepavice pa ih to onda dosta potrga (nekad i u pramenu :o ) ..s vremenom sam skužila da one ne rastu ponovno i sad se bojim svega toga :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

metallicat

Post by metallicat » 08 Nov 2010, 17:22

ne radim ništa s njima osim maskare. ali da, one ne rastu, to i mene brine za budućnost. svejedno ne planiram ne stavljat šminku na oči :D
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 08 Nov 2010, 17:33

kak ne rastu ?!
meni se masovno linjaju, makar se rijetko šminkam. eto, meni kosa ne pada, al mi zato padaju trepavice. znala sam imat rupu među trepavicama i naravno da se sve popunilo nazad. jer da ne rastu, ja svojih više nebi ni imala koliko mi znaju padat. vidim male kako rastu, nema greške :zubifale:
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 08 Nov 2010, 17:37

Ja sad išla gledat i imam par rupa. I kad sam nekad znala šminkat frendice znala sam vidjet tak te rupe.
A sad vezano ne za ispadanje iz korjena, nego rezanje..ima anegdota moje sestre :lol: ona si je na početku osnovne malo ošišala/skratila trepavice, jer su joj smetale :lol: :prayer: To je normalno sve naraslo.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 08 Nov 2010, 17:40

ma meni znaju ispast, ne režem ih, još da to malo odrežem, pa da nemam niš :zubifale:
znala sam rupe imat, pogotovo na donjima, ono imam trepavice do pol kapka, od pol nemam, i sad su opet sve na broju.
čitala sam da one mogu s godinama počet slabije rast i slabije se obnavljat....
jebiga, ako je i tako, onda ću s godinama očelavit po očima, pa ću si kupit umjetne i opet fino :zubifale: 8)
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 08 Nov 2010, 17:44

Jane Doe wrote:ma meni znaju ispast, ne režem ih, još da to malo odrežem, pa da nemam niš :zubifale:
znala sam rupe imat, pogotovo na donjima, ono imam trepavice do pol kapka, od pol nemam, i sad su opet sve na broju.
čitala sam da one mogu s godinama počet slabije rast i slabije se obnavljat....
jebiga, ako je i tako, onda ću s godinama očelavit po očima, pa ću si kupit umjetne i opet fino :zubifale: 8)
Hmm..onda sam i ja taj tip sa slabim trepavicama. I obrve su mi slabe, kad sam bila manja i eksperimentirala - kad sam nekih par dlaka iščupala više nikad nisu narasle. I inače su rijetke i skoro bezbojne, zato ih i ne čupam, ne bi mi ništa ostalo :o

Jane Doe

Post by Jane Doe » 08 Nov 2010, 17:50

ja sam prije htjela očupat obrve ko neneormalna i sjećam se da mi je stara znala govorit kao neka si samo čupam toliko, da mi neće narast više. srećom jesu i sad imam neki normalni oblik, ali moram čupat svako tolko, jer za sada sve što sam počupala naraslo je natrag ...
eh, kad barem nebi po nogama rasle, ono , počupaš jednom i amen, a trepavice neka bujaju :mrgreen: to bi bilo divno
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 08 Nov 2010, 17:51

E daa :mrgreen: :lol:

metallicat

Post by metallicat » 08 Nov 2010, 18:44

u miline :mrgreen: :lol:
ja nemam s obrvama problema. rodila se s super oblikom i jedva da ispod njih svakih mj dana moram počupat dlake :D
Image

elrania

Post by elrania » 08 Nov 2010, 21:56

lol za trepavice koje ne rastu :lol:

ja si svakih dan-dva prstima počupam bar 10ak trepavica. ostala je navika dok sam nosila leće, jer sam to počela raditi da izbjegnem njihovo otpadanje i upadanje u oči.
po teoriji neobnavljanja trepavica ne bih imala niti jednu već nekoliko godina :lol:

callac

Post by callac » 08 Nov 2010, 22:00

kao klinka sam odrezala trepavice sa kirurškom preciznošću i narasle normalno...sa gustoćom nemam problema, dost su guste iako ne predugačke i rado ih mažem maskarama svih boja! Najbolja crna mi je 2000 calorie od max factor, a ove u bojama sam uvijek kupovala bourjoise, imam ljubičastu, kričavo plavu i maslinasto zelenu, a nedavno sam ubola max factor duplu-jedna strana smeđa, druga zlatna. od ovih jako skupih imam od chanela crnu maskaru i mogu ju bacit u smeće jer je masna, gruda se i kao da je preblijedo crna, gotovo siva...užas! jedino je chanelov crni tuš prezakon, traje mi već god. dana a mažem ga svaki dan, ostalo još više od pola :lol: i kist je odličan!!!
i moram se pohvaliti da sam konačno pronašla boju i teksturu ruža koji mi stoji, sad ga mažem stalno i super sam zadovoljna!!! I okus je neutralan, hvalim te bože...
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Post Reply