Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
elrania

Re: Ženski kutak

Post by elrania » 31 Oct 2010, 22:19

drago mi je što nisam muško da se ne moram s tim nekim ženskim karakteristikama petljati :lol:
znam da i sama imam svoje mušice i psihotične trenutke, al baš sam osjetljiva na stvari poput ove njegove. grozne su mi šutnje u bilo kakvim odnosima i bila bih nekome za vratom dok god se neš ne sredi i razjasni kak se spada :lol: fuj za čekanja i izmotavanja i prešućivanja i izbjegavanja i sve slično.

Ašow

Post by Ašow » 01 Nov 2010, 14:34

A ono, kuis, šta jednostavno ne kaže odjebi ak ne zeli nist neg šuti?
Jebem ti šutnju.
--------
Last.fm

Jane Doe

Post by Jane Doe » 02 Nov 2010, 08:11

Ašow wrote:A ono, kuis, šta jednostavno ne kaže odjebi ak ne zeli nist neg šuti?
Jebem ti šutnju.
zato kaj nemaju muda. većina je tak comljava kao: joooj, netreba im neko u životu, ali ipak ga drže tu negdje samo u rezervi. može bit da ona čeka da ti nju odje kad ti dovoljno dopizdi ovo izluđivanje. eto, kad već ideš k njoj pa lijepo popričajte o tim njenim igricama i mušicama, kaj god to bilo.
neki ljudi zbog nesigurnosti, bilo u sebe bilo u svoje odluke, gaze tuđe osjećaje.... mogu mislit kako ti je. sama sam teški emotivac, mada se trudim ne pokazivat da to svi vide, ali znala sam bit u grču cijeli dan zbog takvih ljudi i takvog ponašanja.

znam jednu curu koja je prekinula s likom zbog drugog, da bi onda skužila da joj je taj drugi ipak više kao frend i da voli dečka kojeg je ostavila i onda se opet vratila prvom, ali s tim drugim je bila ko frend i on nikad nije znao di je on točno a bio je zaljubljen u nju. i to je trajalo i trajalo, dosta dugo, dok nije otišla s nekim trećim. e, tek onda su njih obojica živnuli, ovaj prvi našao neku normalnu žensku, na njemu se iz aviona vidi da da je konačno sretan, ovog drugog baš ne srećem, ne živi blizu. pa jebemti sve i sebičnost i klimave noge i nesigurnost, pa pusti ljude da žive, netreba ih vuć za sobom kad ti i onako nije do njih stalo nego, ono, sve je bolje od samoće, pa ono nek se nađu (ko roba u ormaru koju nismo obukli godinu i više, a nikako da ju maknemo).
ok ko poslje prekida može ostat frend i da je sve 5, al ak te to kopa i smeta i kaj ti ja znam kaj, bolje i to prekinut, nego cimat ljude.

kad ti nešto nije to, odreži i piči dalje, učini sebi i drugom uslugo i skrati torturu.
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 02 Nov 2010, 09:14

jane, potpuno se slažem s tobom.

zadnje dvije godine sam imao problema jer sam naletavao na totalno krive cure (za mene) s kojima nikada nisam znao na ćemu sam i to sve skupa me je podosta emotivno sjebalo.. :? jebeš to kada si joj super i onda te otkanta onako.. "preko noći" iz razloga koje ni ona sama ne zna ili ti ne želi reći... i da, moram napomenuti da su sve bile mlađe od mene i mislim da je i tu bio dobar dio problema. moj problem je ziher bio to što sam kao "dobar" i "normalan" i pažljiv, i nisam "frajer" kojeg takve očito traže.
mogu ja biti to, bez problema, ali to je onda glumatanje, a to mi se lagano gadi.
sada imam curu koja je 4 godine starija od mene, tek smo mjesec i nešto sitno dana zajedno i super nam je (da pokucam) i napokon sam happy jer nema muljanja, neodgovornosti, "igrica", obrnute psihologije i sl. pizdarija. :D

Jane Doe

Post by Jane Doe » 02 Nov 2010, 09:52

ajde super, baš mi je drago. valjda ima nešto u tim vezama di su žene starije :D
i sama sam starija 2 godine od svog muža i slažemo se genijalno. zajedno smo od 5. mj. 2006. (što hodanja što braka)
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 02 Nov 2010, 10:07

i ja mislim da ima nešto u takvim vezama (valjda nas žene na neki način opamete) :P evo, počevši od primjera u najbližoj obitelji (mama je malo starija od tate), pa da do frendova - jedan ubrzo ženi curu stariju 5 godna, a drugi je već preko godinu dana sa 10 godina starijom. :)

John_Ryder

Post by John_Ryder » 02 Nov 2010, 11:52

jebeš starije,što mlađe to slađe, http://img35.picoodle.com/img/img35/8/7 ... d39750.jpg

:lol:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 02 Nov 2010, 12:41

3 :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Jane Doe

Post by Jane Doe » 02 Nov 2010, 12:57

John_Ryder wrote:jebeš starije,što mlađe to slađe, http://img35.picoodle.com/img/img35/8/7 ... d39750.jpg

slažem se u potpunosti, ja isto volim mlađe :zubifale:
Image

metallicat

Post by metallicat » 02 Nov 2010, 18:16

John_Ryder wrote:jebeš starije,što mlađe to slađe, http://img35.picoodle.com/img/img35/8/7 ... d39750.jpg

:lol: :lol:
ja sam mlađa 5, mada prije su se većinom nalazili mlađi :lol:
Image

Ašow

Post by Ašow » 02 Nov 2010, 19:12

Jane Doe wrote:

slažem se u potpunosti, ja isto volim mlađe :zubifale:
Meni je iskreno pun kurac mlađeg.
Sad samo odjebem od toga u startu.
Bla bla, idem u srednju, ovo ono, bjezala sam s nastave. Ciao. Marš. Kuč.
--------
Last.fm

boyko

Post by boyko » 02 Nov 2010, 19:42

Andrej wrote:Jel ovo kviz Ašowe?
Koliko kontejnera vidite na slici? :lol:
ahaha :prayer:
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Asfodel

Post by Asfodel » 02 Nov 2010, 21:25

metallicat wrote:

:lol: :lol:
ja sam mlađa 5, mada prije su se većinom nalazili mlađi :lol:
Sve žene su nam Pedo nastrojene :lol: :mrgreen: :oops: :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

metallicat

Post by metallicat » 02 Nov 2010, 22:40

bila, više ne :lol:
Image

metallicat

Post by metallicat » 08 Nov 2010, 00:31

pobojala sam danas samo tjeme jednom farbom. kako je nedjelja, kupila sam ju u plodinama i tamo naravno nema hidrogena za birat. tako da sam iskoristila onaj koji se nudi već u paketu i ispalo bolje nego s jačim :lol: stavit ću sliku samo toga kad ju dobijem.

nego, koja vam je maskara najbolja, a koje vam ne valjaju? i koja marka ima za kupit maskare u boji, npr ljubičastu? plava i smeđe viđam često. smeđa me ne zanima, a plavu imam od maybelline i četkica je grozna pa niš ne uspijem stavit.. u biti i plavu bi ali da je bolja od ove.
obične su mi dobre maybelline, deborah, max factor ali za sad samo ona 2000 nešto, i od l'oreala sam probala onu prvu koja je izašla s gumenom četkicom i super je, ali malo mi je preskupa.
Image

Post Reply