i ja
Last Post Wins !!!11one
-
Ghrall
Re: Last Post Wins !!!11one
Dobio sam prvu nagradu za masku na halloween party! jeejej. Nagrada mačeta
http://tinypic.com/view.php?pic=263ws1v&s=7
i ja
http://tinypic.com/view.php?pic=2vuzsc7&s=7
i ja
-
filmofil
od kakvog je materijala mačeta? brutala u svakom slučaju
This is the Zodiac speaking.
-
Ghrall
Mačetu je inaće jedan lik sam u svojoj radionici napravio za tu prigodu, moram priznati stvarno ima smisla. Prava željezna mačeta.
- Ašow
nisam dobio platu čiji najveći sam fan
i zato nemam keša da varim ceo dan
i zato nemam keša da varim ceo dan
- Asfodel
Odlična mačeta 
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Scarface
Samo san na piću sluša kako je svima bilo predobro sinoć. Al i meni je, i meni je, gleda san top model i dvi epizode csi miamija na rtl-u. Jupi!
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Sammy
dan
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- metallicat
večer. danas se gleda 13hrs ili the hole + sladoled, zbilja ga dugo nisam jela.

- john_constantine
gledati će se danas ovaj inception.... Konačno mir nakon takve ludnice danas.
Auto je u kurcu i ne isplati se popravljati. I odlučeno je da će preko moje ušteđevine kupiti novi auto. E sada, brat je car frik, odnosno, obožava aute i sve to. I jednostavno ne razumije shvaćanje vrijednosti novca i količine, i em je u svijetu da misli da novac raste na drveću. I još mu stari kaže da ćemo nabaviti novi auto iako sam mu kazao "nemoj, znaš da će te gnjaviti i imati fantazije". Ali ne, kaže da se mora spominjati s njim i sve to. I već par dana mi dođe da se opet bacim na samoozljeđivanje jer mi je pun kufer njegovog deranja "jebem ti bog mater i što sve", jer ga stalno gnjavi s autima. On bi BMW i sve moguće gluposti koje koštaju preko 100 000 kn. Ma svakih pet minuta ga gnjavi i cijeli dan samo kričanje od njega, a brat tako ništa ne razumije što govori. A majka samo kako će si oduzeti život i što sve. I onda malo mira par sati kada izađemo van, i onda opet sve po starome...
Da ne spominjem kako je danas posebno naporan jer ne može dočekati da vidi aute u auto salonu gdje moram isprobati aute. Ah da, po bratu niti ne smijem voziti auto jer sam skoro udario Renaulta (ma glupost na parkiralištu) i zato jer sam izgubio čep od rezervoara benzina... Ah, morao sam prihvatiti da idem s njima u autosalon, ali se bojim kakvu će sramotu i dernjavu napraviti sutra...
Morati ću negdje nabaviti onu papirnatu vrećicu, pa pred njima ju samo stavim na glavi u autosalonu kao sin od mice mace u crtiću.
Ako me tko pita, samo kažem "ne poznajem ih".
Nevjerojatno kako su neki ljudi blesavi i nedokazani.
Auto je u kurcu i ne isplati se popravljati. I odlučeno je da će preko moje ušteđevine kupiti novi auto. E sada, brat je car frik, odnosno, obožava aute i sve to. I jednostavno ne razumije shvaćanje vrijednosti novca i količine, i em je u svijetu da misli da novac raste na drveću. I još mu stari kaže da ćemo nabaviti novi auto iako sam mu kazao "nemoj, znaš da će te gnjaviti i imati fantazije". Ali ne, kaže da se mora spominjati s njim i sve to. I već par dana mi dođe da se opet bacim na samoozljeđivanje jer mi je pun kufer njegovog deranja "jebem ti bog mater i što sve", jer ga stalno gnjavi s autima. On bi BMW i sve moguće gluposti koje koštaju preko 100 000 kn. Ma svakih pet minuta ga gnjavi i cijeli dan samo kričanje od njega, a brat tako ništa ne razumije što govori. A majka samo kako će si oduzeti život i što sve. I onda malo mira par sati kada izađemo van, i onda opet sve po starome...
Da ne spominjem kako je danas posebno naporan jer ne može dočekati da vidi aute u auto salonu gdje moram isprobati aute. Ah da, po bratu niti ne smijem voziti auto jer sam skoro udario Renaulta (ma glupost na parkiralištu) i zato jer sam izgubio čep od rezervoara benzina... Ah, morao sam prihvatiti da idem s njima u autosalon, ali se bojim kakvu će sramotu i dernjavu napraviti sutra...
Morati ću negdje nabaviti onu papirnatu vrećicu, pa pred njima ju samo stavim na glavi u autosalonu kao sin od mice mace u crtiću.
Nevjerojatno kako su neki ljudi blesavi i nedokazani.
Michel puši karu.
- Andrej
Bolje pravi ove "Grapheine indie" filmiće, u tome si nenadjebivjohn_constantine wrote: I već par dana mi dođe da se opet bacim na samoozljeđivanje jer mi je pun kufer.....
De si Bub!!!!!!!!!!!
We're all mad here...
- Bub
Olaaa Andrej, que pasa?

"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Andrej
- callac
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Sammy
jutro
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- John_Ryder
jutro
halovin proveo uz filmove,serije,igrice,tj.cijeli ovaj vikend,to je nenadjebivo 
"Im gonna touch you now."