Bub wrote:Pa kad je izašao Fallout New Vegas jebemu, šta nitko ne priča?!
Hehe
Pa ima 4dana otkako mi je instaliran.
Moram nac lovu pa da si narucim collectors pack !
Bub wrote:Pa kad je izašao Fallout New Vegas jebemu, šta nitko ne priča?!
Naručio si ga već?John_Ryder wrote:čekam kontroler
Bub wrote:Naručio si ga već?John_Ryder wrote:čekam kontroler

definitivno.john_constantine wrote:Završio alien vs predator (2010) - jako dobra igra.
Baš sam tražio prije jedno 10ak dana i nisam našao. Zašt nisi mogao pokrenut, šta kaže?john_constantine wrote:izašao Shank, ali nisam ga uspio pokrenuti niti na jednom kompu. Ma nije niti bitno...
neku CY verziju...Samo tu sam i našao. Ma čekati ću neku bolju verziju, skidrow ili reloaded.Bub wrote:Baš sam tražio prije jedno 10ak dana i nisam našao. Zašt nisi mogao pokrenut, šta kaže?john_constantine wrote:izašao Shank, ali nisam ga uspio pokrenuti niti na jednom kompu. Ma nije niti bitno...
EDIT: Koji si skinuo "Shank pc game No FAKE" ili "Shank PC Game - TheRipper (Full-Rip)"? Ovaj TheRipper ima neki GameFix.
Izašao je RELOADED na kickasstorrents. Sad nema još nikakvih komentara, a i ima još jedan novi BiTPQ kažu da taj valja, ali kad izađeš iz igre i nanovo uđeš ne možeš nastavit di si stao...hmmm valjd će jedan valjat, skidam RLD.john_constantine wrote:neku CY verziju...Samo tu sam i našao. Ma čekati ću neku bolju verziju, skidrow ili reloaded.Bub wrote:Baš sam tražio prije jedno 10ak dana i nisam našao. Zašt nisi mogao pokrenut, šta kaže?john_constantine wrote:izašao Shank, ali nisam ga uspio pokrenuti niti na jednom kompu. Ma nije niti bitno...
EDIT: Koji si skinuo "Shank pc game No FAKE" ili "Shank PC Game - TheRipper (Full-Rip)"? Ovaj TheRipper ima neki GameFix.