Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
elrania

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by elrania » 28 Oct 2010, 20:21

Zadro wrote:
metallicat wrote:ja gledam tako da je najbolje pogledat nešto što ima bar malo akcije i horrora radi efekata boljih, jer ovo ostalo možeš i doma. prvi nisam gledala ali izgleda kao neki film za kino :mrgreen: a i daybreakers isto je dobar, stalno se neš događa :D
jutro, evo me na šljaci, za promjenu. došli neki novi kuponi, čak njih 23 (24-ti drive), i mogu reć da će bit korisni :mrgreen:
Netko je te kupone razbacao po mom ulazu u zgradu ima ih 50 po podu :lol:
je, dijele ih po sandučićima, kak sam načula.
nisam niti jedan ugrabila na poslu, al glavno da smo danas rintali ko pičke, jer je bila ogromna gužva zbog tih kupona. a još kad dođe interliber, bude bilo veselije.

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Oct 2010, 20:32

DrugsBunny wrote:Također bi sve pogledao, ali kada se nadoda još na to The Last Exorcism (koji možda danas idem gledat) i The Social Network stvarno se nema novaca :(
Razmišljao sam stvarno o Daybreakersima jer se čini najbolje od svega.
vjerujem da ti daybreakers ne budu sjeli. :zubifale:
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Oct 2010, 20:34

Scarface wrote:Inače, jedva čekan da se uskoro otvori Cineplexx u Splitu, ovaj Broadway je smeće ljuto, nema ni Saw-a ni Town-a, stoka neorganizirana ne može ni site održavat kako triba. A ka triba bi i Cinestar doć uskoro, konačno više, jebote.
Hm, mislim da se nešto govorilo i za Varaždin da će otvoriti kino, vjerojatno to. Makar se više ništa ne piše o tome. A kult je zatvoren (jedino solidno kino), a Gaj je preloš. Samo ne može propasti jer je riječ o gradskom kinu, a to što vikendom ima jedva pet šest ljudi, to je druga priča... Da ne govorimo o lošim titlovima i neudobnim sjedalima.
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Oct 2010, 21:01

da li ima tko iskustva s psihijatrima? :kokicarenje:
Michel puši karu.

Andrej

Post by Andrej » 28 Oct 2010, 21:09

john_constantine wrote:da li ima tko iskustva s psihijatrima? :kokicarenje:
Moji roditelji su psihijatri i psiholozi. Što?
We're all mad here...

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Oct 2010, 21:10

Osjećam sarkazam...

ma zanima me da li se isplati ići kod njih na terapije s obzirom na "cijene"? :kokicarenje: I kako to pacijenti idu? Jedanput na mjesec ili što?
Michel puši karu.

callac

Post by callac » 28 Oct 2010, 21:12

john_constantine wrote:Osjećam sarkazam...

ma zanima me da li se isplati ići kod njih na terapije s obzirom na "cijene"? :kokicarenje: I kako to pacijenti idu? Jedanput na mjesec ili što?
moja frendica je psiholog, mogu pitat koje su joj cijene usluga čisto da znaš o kojoj se cifri radi
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Andrej

Post by Andrej » 28 Oct 2010, 21:12

john_constantine wrote:ma zanima me da li se isplati ići kod njih na terapije? :kokicarenje:
Zavisi od problema i od psihijatra, ali ako imaš potrebu i želju, onda DA.
Bolje to nego da eksperimentišeš sam sa sobom. Takve stvari su normalne i da nema potrbe za tim oni ne bi postojali.
We're all mad here...

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Oct 2010, 21:15

callac wrote:
john_constantine wrote:Osjećam sarkazam...

moja frendica je psiholog, mogu pitat koje su joj cijene usluga čisto da znaš o kojoj se cifri radi
ma kod ovih rijetkih u vž, vidim da naplaćuju 300 kn po satu. A sada, kako to uopće ide? Pacijent je par sati u mjesecu ili tjednu kod psihijatra?

I nešto čitam da ima i preko HZZO psihijatri, samo se ide preko liječničke uputnice. Ali na drugim foruma kažu da većinom takvi preko HZZO samo daju recepte s lijekovima i to je sve...
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 28 Oct 2010, 21:17

evo, primjer cijena iz mog grada je nešto malo iznad 200kn/h.
jedan član familije ide psihologu pa znam iz prve ruke.
doduše, ide tamo preko godinu dana i nije baš ispalo da je bilo od velike koristi, al tu opet ljudi valjda zaboravljaju da nema magične terapije i lijeka bez ogromnog osobnog sudjelovanja i napora.

i da, ideš valjda onoliko koliko si možeš priuštiti :lol:
mislim da je ova osoba išla jednom u 2 tjedna po sat vremena.

callac

Post by callac » 28 Oct 2010, 21:21

druga ti je alternativa da sa nama podjeliš kao do sad svoj problem, a mi ćemo zbiti pametne glavice i iznaći rješenje problemu :mrgreen:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Oct 2010, 21:27

callac wrote:druga ti je alternativa da sa nama podjeliš kao do sad svoj problem, a mi ćemo zbiti pametne glavice i iznaći rješenje problemu :mrgreen:
ma najbesplatnija varijanta, he. :mrgreen:

Ma sve što želim je pogledati već jednom taj Scott Pilgrim vs world... :(
Michel puši karu.

Asfodel

Post by Asfodel » 28 Oct 2010, 21:31

Prvo probaj besplatnu soluciju, psihijatra, prek uputnice. Pa onda kreni dalje ako ne bude zadovoljavajuće.
Mi na fucksu imamo psihologa (na to su ih inspirirali suicidalni studenti) i brijem da možda moraš pokazat indeks ili nešto, ne znam jel se možeš provuć da probaš i na to besplatno :lol: ..a i nije ti blizu.
Mislili smo ić ja i još dvije frendice tamo, al smo zaboravile. Budemo valjda jednom.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

filmofil

Post by filmofil » 28 Oct 2010, 23:59

psihijatri i psiholozi su precjenjeni, ko njima daje za pravo proglašavati sebe stručnima za savjete ljudima...to su mi zadnje osobe kojima bi se obratio za neki problem jer ono što oni imaju u glavi je puka teorija, uvijek je bolje tražit nekog ko je prošao nešto slično i savjetovati se, iskustvo jednog čovjeka može biti neprocjenjivo i bez problema nadmašuje sve te njihove fakultete, štrebanja, prividnu empatiju, eksperimentalne terapije, itd
This is the Zodiac speaking.

elrania

Post by elrania » 29 Oct 2010, 00:01

očito nisi nikada čuo za ono da takve struke upisuju ljudi koji imaju psih. problema na bacanje i traže način kako prvo sebi pomoći :lol:

Locked