Last Post Wins !!!11one
-
GreenHornet
Re: Last Post Wins !!!11one
Totalno sam smetnuo s uma lez frendice s faxa...

Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- metallicat
jednostavno, egzorcizam preskoči, ozbiljno, i rađe nešto od ovog dodatno odi pogledat. egzo. možeš i doma.DrugsBunny wrote:Također bi sve pogledao, ali kada se nadoda još na to The Last Exorcism (koji možda danas idem gledat) i The Social Network stvarno se nema novaca![]()
Razmišljao sam stvarno o Daybreakersima jer se čini najbolje od svega.

- Josef K
Netko je te kupone razbacao po mom ulazu u zgradu ima ih 50 po podumetallicat wrote:ja gledam tako da je najbolje pogledat nešto što ima bar malo akcije i horrora radi efekata boljih, jer ovo ostalo možeš i doma. prvi nisam gledala ali izgleda kao neki film za kinoa i daybreakers isto je dobar, stalno se neš događa
jutro, evo me na šljaci, za promjenu. došli neki novi kuponi, čak njih 23 (24-ti drive), i mogu reć da će bit korisni![]()
- boyko
John_Ryder wrote:ajde petak požuri
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- DrugsBunny
Sad je već kasno, rješio sam sa kolegom da me pokupi danas pa idemo.metallicat wrote:jednostavno, egzorcizam preskoči, ozbiljno, i rađe nešto od ovog dodatno odi pogledat. egzo. možeš i doma.DrugsBunny wrote:Također bi sve pogledao, ali kada se nadoda još na to The Last Exorcism (koji možda danas idem gledat) i The Social Network stvarno se nema novaca![]()
Razmišljao sam stvarno o Daybreakersima jer se čini najbolje od svega.
Ako ništa drugo, priznat ću ti da si bila u pravu i ubuduće pomnije slušati tvoje savjete
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- Andrej
De si Bub, legendo HorrorHr foruma!!!!!!
Šta ima novo brate? Teraš li ženske motkama i braniš li se od mladih domaćica u seksualnim pohodima na tebe?
Ako je odgovor - "DA" - nemoj to da radiš. Te su najbolje

Šta ima novo brate? Teraš li ženske motkama i braniš li se od mladih domaćica u seksualnim pohodima na tebe?
Ako je odgovor - "DA" - nemoj to da radiš. Te su najbolje
We're all mad here...
- Scarface
Drugs, fakofiraj Isolation.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Scarface
Inače, jedva čekan da se uskoro otvori Cineplexx u Splitu, ovaj Broadway je smeće ljuto, nema ni Saw-a ni Town-a, stoka neorganizirana ne može ni site održavat kako triba. A ka triba bi i Cinestar doć uskoro, konačno više, jebote.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Bub
Eeeeeej pa de si drug, hahaha da bar...više mi se čini da ti jurcaš tetice po Beogradu pošto te nema na forumu. Kako je ruka, jel napokon možeš odradit koji trening il' si još frustriran?Andrej wrote:De si Bub, legendo HorrorHr foruma!!!!!!
Ako je odgovor - "DA" - nemoj to da radiš. Te su najbolje![]()
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Andrej
Juce sam malo tukao po vreći, ali čisto lagano, da ne obnovim povredu. Mnogo je zeznuto kad se navikneš na trening, pa se povrediš i onda ne znaš šta ćeš sa sobom. Meni je problem, jer kad ne treniram postajem agresivan i neraspoložen, pa je najbolje rešenje da se isključim od okoline, da ne bi lupetao ili uradio nešto zbog čega ću se kasnije kajati.Bub wrote: Eeeeeej pa de si drug, hahaha da bar...više mi se čini da ti jurcaš tetice po Beogradu pošto te nema na forumu. Kako je ruka, jel napokon možeš odradit koji trening il' si još frustriran?
We're all mad here...
- Bub
Seksom protiv agresivnosti i neraspoloženostiAndrej wrote:Meni je problem, jer kad ne treniram postajem agresivan i neraspoložen, pa je najbolje rešenje da se isključim od okoline, da ne bi lupetao ili uradio nešto zbog čega ću se kasnije kajati.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Andrej
Hahahahahaha, sva pozitivna svojstva seksa padnu u vodu kad ona otvori usta posle njegaBub wrote:Andrej wrote: Seksom protiv agresivnosti i neraspoloženosti![]()
We're all mad here...
- Bub
Care
A jebiga sve ima svoje prednosti i nedostatke
A jebiga sve ima svoje prednosti i nedostatke
- Andrej
Hahahaha, ali dobro, imam i za to trik. Okrenem prema njoj levo uvo na koje sam skoro gluv i samo klimam glavom 
We're all mad here...
- Bub
Ja bi na tvome mjestu pazio da ne bi bilo "Ujutro ću se ranije dići pa ću uzet Mastericu i otić kupit one cipele od 100€ što smo gledali zajedno, uredu dragi?", a ti fino klimneš glavom i kažeš da draga.Andrej wrote:Hahahaha, ali dobro, imam i za to trik. Okrenem prema njoj levo uvo na koje sam skoro gluv i samo klimam glavom