Što ste zadnje kupili??

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Ašow

Re: Što ste zadnje kupili??

Post by Ašow » 27 Oct 2010, 15:43

Daj krutenedo, žena koja OTVORENO PRIZNAJE da najmanje love troši na odjeću....
pa boktemazo, odma zavezat u kuhinju.
--------
Last.fm

Asfodel

Post by Asfodel » 27 Oct 2010, 15:50

Istinabog, da imam više love to bi bilo malo drukčije :mrgreen: khm.. al ne sad previše. Mislim da je prvenstveno stvar u osobnosti. Čemu će mi recimo nove cipele, ako imam stare. Kad se te strgaju, kupit ću nove i dobro. Plus postoji toliko jeftinih trgovina na ovom svijetu u kojem ista stvar košta puno manje zato što se nalazi na neatraktivnoj lokaciji pa ne plaćaju mega najam da im cijene moraju biti do neba. Plus bezobrazno povoljna sniženja. Plus second hand odjeća u izvrsnom stanju. Samo se treba snaći :partyman:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Ašow

Post by Ašow » 27 Oct 2010, 16:01

Asfodel wrote:Istinabog, da imam više love to bi bilo malo drukčije :mrgreen: khm.. al ne sad previše. Mislim da je prvenstveno stvar u osobnosti. Čemu će mi recimo nove cipele, ako imam stare. Kad se te strgaju, kupit ću nove i dobro. Plus postoji toliko jeftinih trgovina na ovom svijetu u kojem ista stvar košta puno manje zato što se nalazi na neatraktivnoj lokaciji pa ne plaćaju mega najam da im cijene moraju biti do neba. Plus bezobrazno povoljna sniženja. Plus second hand odjeća u izvrsnom stanju. Samo se treba snaći :partyman:
:)
--------
Last.fm

Bub

Post by Bub » 27 Oct 2010, 16:16

Asfodel wrote:Istinabog, da imam više love to bi bilo malo drukčije :mrgreen:
Eto ipak sam bio u pravu kad sam rekao da ne vjerujem :zubifale:

John_Ryder

Post by John_Ryder » 27 Oct 2010, 16:19

Ja imam 8 tenisica.
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

elrania

Post by elrania » 27 Oct 2010, 18:15

knjigu za emocije i motivaciju, ručak, kavu, rizle

CovjekZeko

Post by CovjekZeko » 27 Oct 2010, 18:15

World Of Warcraft Prepaid Game Card
I opet sam upao u svijet WoW-a. :oops:

metallicat

Post by metallicat » 27 Oct 2010, 18:17

Asfodel wrote:Istinabog, da imam više love to bi bilo malo drukčije :mrgreen: khm.. al ne sad previše. Mislim da je prvenstveno stvar u osobnosti. Čemu će mi recimo nove cipele, ako imam stare. Kad se te strgaju, kupit ću nove i dobro.
ja isto, neznam kad mi se zadnji put ''strgala''majica, tj da je toliko stara da ju ne nosim. evo, prošle god sam jednu majicu kupila, ove još ni jednu. imama hlače stare po 4-5 god koje isto izgledaju ko i tad pa mi ne trebaju nove :D eventualno tene jednom god ili u 2 god.
ot: tablete za psa, bar sam ih za tih 100kn dobila puno :D
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 27 Oct 2010, 18:38

Bub wrote:
Asfodel wrote:Istinabog, da imam više love to bi bilo malo drukčije :mrgreen:
Eto ipak sam bio u pravu kad sam rekao da ne vjerujem :zubifale:
To se ne odnosi na svakodnevne stvari (ni da sam Rockefeller ne bih dala za traperice 500-600kn), nego na one rijetke koje kupiš za 1000 i neš kn i imaš cijeli život (recimo bajkerske čizme kod postolara) - tak da ipak stoji ovo što sam rekla :mrgreen: jer se tako nešto isplati kupiti.
No dosta offtopica, ja kriva, mea culpaa :lol:

Bub

Post by Bub » 27 Oct 2010, 19:06

Žene i odjeća/obuća jer moram govorit što dalje :zubifale: mislim da nije bitna cijena/iznos, nisam na to ni mislio. Nego lijepši spol ne može, a da ne potroši dio novaca na krpice i odmah se osjeća dobro, bolje. Vama je to kao neki lijek protiv stresa/pms-a i ja osobno ne poznajem ni jednu djevojku/ženu koja nije takva, da se razumijemo nije to ništa loše dok je u granicama normale, tako da vjerujem da i u tebi čuči jedan takav mali vrag. :zubifale: Puno pažnje dajete takvim stvarima i to je činjenica koliko god negirale, znate točno koliko imate čega dok se ja iznenadim nekad kad nađem u ormaru majicu na koju sam totalno zaboravio.

Svaka cura mi je imala neki fetiš na odjevni predmet tipa torbice, šalovi, rukavice, šeširi, cipele, tenisice, suknjice etc. :facepalm:

Asfodel

Post by Asfodel » 27 Oct 2010, 19:15

Ovo gore što kažeš je točno za puno žena, ali nije džentlemnski skroz generalizirati. Ima žena koje ne vole šoping (npr. ja) i takvima zbilja smiješno zvuči rečenica da ne možemo a da ne potrošimo na krpice jer se bolje osjećamo :wink: Zapravo me malo to i vrijeđa (iako ti to nije bila namjera)
Bub wrote: Svaka cura mi je imala neki fetiš na odjevni predmet tipa torbice, šalovi, rukavice, šeširi, cipele, tenisice, suknjice etc. :facepalm:
Svakako. Ja imam fetiš na čarape (skupni naziv za sve što spada u tu kategoriju) i imam ih abnormalno puno. I sve su kupljene za izrazito povoljne cijene. Ponekad i smiješno povoljne.
No tako ja mogu reći da svaki muškarac ima fetiš na to to i to. Malo mi je to glupo.

Pandemonium

Post by Pandemonium » 27 Oct 2010, 19:23

Imam poriv uvalit se u raspravu jer se osjećam kao izrod s obziron da mrzim shopping i kupovanje krpica iako sam žensko. Od trošenja na robu samo poživčanim, a stres liječim bocom žestice i cigaretama. Nije pohvalno, al je isplativije. Meni barem.
You say potato, I say Vodka.

Image

Asfodel

Post by Asfodel » 27 Oct 2010, 19:26

Girl power! :lol:

ont: da ne budem skroz off, tiskanicu 2 8)

Bub

Post by Bub » 27 Oct 2010, 19:28

Asfodel wrote:Ovo gore što kažeš je točno za puno žena, ali nije džentlemnski skroz generalizirati. Ima žena koje ne vole šoping (npr. ja) i takvima zbilja smiješno zvuči rečenica da ne možemo a da ne potrošimo na krpice jer se bolje osjećamo :wink: Zapravo me malo to i vrijeđa (iako ti to nije bila namjera)
Nisam ja rekao svaka, normalno da ima iznimaka, kao što ima muških što ne vole nikakav sport, ali to su manjine. Sad moram opet objasnit da ja takvog muškarca ili pak sad tebe da se uhvatim, ne gledam drugim očima zato što ti ili on niste kao "većina", mislim normalno da ne mogu tako generalizirat, ljudi se razlikuju "100 ljudi 100 ćudi". Možda ti je tako zvučalo jer sam pisao kroz šalu.

Ne vidim nigdje u mom post-u di bi se ti mogla uvrijedit, ali dobro :? pa i ja se osjećam bolje kad si nešto priuštim, pa za koji klinac radim. Samo sam rekao da je to kod vas žena izraženije i teško mi je povjerovat da djevojka ne voli šoping i odjeću/obuću, jer dosta su vam važne takve stvari.

elrania

Post by elrania » 27 Oct 2010, 19:35

Bub wrote:šalovi...cipele
tu sam.
doduše, sve što imam nije baš neka kolekcija, ali ovakvo što me privlači više od ostalih odjevnih predmeta i da imam više para nije me sram priznati da bih rado, između ostalog, trošila na stvari za garderobu, jer me fini komadi odjeće vesele, ali izuzev toga, ne volim kupovinu i gužve u dućanima i naperlitane trgovine i čekanje u redovima za garderobe/kase i kupovina mi nije nikakav lijek za nešto, jer budem samo nervozna nakon ovog malo prije nabrojanog.

Post Reply