Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
borntodie

Re: Igre, konzole i slično

Post by borntodie » 21 Oct 2010, 22:27

Bub wrote:Pa kad je izašao Fallout New Vegas jebemu, šta nitko ne priča?!

Hehe
Pa ima 4dana otkako mi je instaliran.
Moram nac lovu pa da si narucim collectors pack !
Sometimes i wanna kill, sometimes i wanna cry , sometimes i wanna destroy , sometimes i wanna die.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 22 Oct 2010, 11:21

evo isprobao lost planet 2,grafika je vrh,ostalo upitno,čekam kontroler pa ću igrat u co-op
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Bub

Post by Bub » 22 Oct 2010, 11:32

John_Ryder wrote:čekam kontroler
Naručio si ga već?

John_Ryder

Post by John_Ryder » 22 Oct 2010, 12:07

Bub wrote:
John_Ryder wrote:čekam kontroler
Naručio si ga već?

jep,http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... K:MEWNX:IT
danas bi ga trebali poslat,a trebao bi doći: "Estimated delivery: November 01 - November 05"
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 22 Oct 2010, 19:38

igram ovaj novi alien vs predator, dobra igra iako podsjeća na onu originalnu i ultratešku verziju...

Usput imam i singularity, mafia 2 i neku novu mech igru. A i Wolfenstein treba dovršiti... :rock:
Michel puši karu.

Terry Tate

Post by Terry Tate » 23 Oct 2010, 15:30

Jel ima netko da ihra League Of Legends možda ? Odlična igra tipa DOTA samo mnogo mnogo bolje , ako nise isprobali preporučujem! Besplatan download i besplatno igranje online :wink:
Wen its game time , its pain time !!!

Josef K

Post by Josef K » 23 Oct 2010, 16:32

Slučajno sam našo ovu sliku pa me zanima dal postoji igrica ili je ovo nešto random. :lol:

Image

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Oct 2010, 23:09

Završio alien vs predator (2010) - jako dobra igra. S marincem je bilo zabavno igrati iako mi se čini da je premalo aliena tijekom akcije. Ali baš gadne živine. Sjećate se one scene iz alien 2 kada su našli prvu žrtvu, a alieni prililjepljeni na zid? Vrlo fora u igri... Alien kampanja je prekratka (mislim, sve kampanje imaju šest levela) s obzirom da nije teško skužiti gdje, a i sam lik je brz, s dosta stealth fora. Nažalost, nema mogućnost igranja kao facehugger kao u dvojci. A predator je najjači i najbolji lik s kojim je najzabavnije igrati. Jedina mana ide time što je priča jednostavno loša i slabo povezana.
Michel puši karu.

Ašow

Post by Ašow » 26 Oct 2010, 15:26

john_constantine wrote:Završio alien vs predator (2010) - jako dobra igra.
definitivno.
--------
Last.fm

Bub

Post by Bub » 30 Oct 2010, 15:06

Fallout New Vegas evo prošli tjedan sam malo igrao i sad malo, koliko stignem i odlična je igra.

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Oct 2010, 19:17

izašao Shank, ali nisam ga uspio pokrenuti niti na jednom kompu. Ma nije niti bitno...

Ali starforce unleashed 2 - i mislio sam da će biti isti kao i prvi dio s nekoliko noviteta. I onda se čude što su otpustili likove i prekinuli razvoj trećeg nastavka. A i priča je po svima loša kao što je bio slučaj i s prvom epizodom...
Michel puši karu.

Bub

Post by Bub » 30 Oct 2010, 20:28

john_constantine wrote:izašao Shank, ali nisam ga uspio pokrenuti niti na jednom kompu. Ma nije niti bitno...
Baš sam tražio prije jedno 10ak dana i nisam našao. Zašt nisi mogao pokrenut, šta kaže?

EDIT: Koji si skinuo "Shank pc game No FAKE" ili "Shank PC Game - TheRipper (Full-Rip)"? Ovaj TheRipper ima neki GameFix.

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Oct 2010, 20:36

Bub wrote:
john_constantine wrote:izašao Shank, ali nisam ga uspio pokrenuti niti na jednom kompu. Ma nije niti bitno...
Baš sam tražio prije jedno 10ak dana i nisam našao. Zašt nisi mogao pokrenut, šta kaže?

EDIT: Koji si skinuo "Shank pc game No FAKE" ili "Shank PC Game - TheRipper (Full-Rip)"? Ovaj TheRipper ima neki GameFix.
neku CY verziju...Samo tu sam i našao. Ma čekati ću neku bolju verziju, skidrow ili reloaded.
Michel puši karu.

Bub

Post by Bub » 31 Oct 2010, 12:05

john_constantine wrote:
Bub wrote:

neku CY verziju...Samo tu sam i našao. Ma čekati ću neku bolju verziju, skidrow ili reloaded.
Izašao je RELOADED na kickasstorrents. Sad nema još nikakvih komentara, a i ima još jedan novi BiTPQ kažu da taj valja, ali kad izađeš iz igre i nanovo uđeš ne možeš nastavit di si stao...hmmm valjd će jedan valjat, skidam RLD.

john_constantine

Post by john_constantine » 31 Oct 2010, 16:36

ma reloaded bi morao raditi, kod njih uvijek sve štima...

Završio Mafia 2... Ah, preslična originalu od misija do radnje i likova. Makar mi nedostaje onaj mafijaški štih kao u godfather (igri) ili prvoj mafiji, taj osjećaj mafije, dok si ovdje kroz cijelu igru samo potrčko s slabim završetkom. Grad odlično izgleda, ali je jednostavno prazan. Nemaš baš ništa za raditi za razliku od GTA ili Godfather. Akcija je odlično napravljena kao i misije, iako ima nekih gluposti kao završiš misiju i onda se moraš odvezati doma. Ono, jednostavno solidna igra koja je godinama bila prenapuhana i onda su očekivali nešto veliko, a na kraju dobili solidnu, ali vrlo zabavnu igru. I traje baš dosta (12 sati), ali jednostavno nemaš poticaja da igraš iznova. A playboy slike je prokleto teško naći, a igrati na hard težini radi još neke nagrade me baš ne privlači...
Michel puši karu.

Post Reply