Last Post Wins !!!11one
- john_constantine
Re: Last Post Wins !!!11one
a sada ljudi imaju sve manje volju za ići doktoru - dugo čekanje i naplaćivanje pregleda.
Michel puši karu.
- Scarface
A šta da ti ja sad kažen na ovo? U nas je dugo čekanje smao ponediljkom, šta je i logično, a financije su sjebana stvar, nije da je to od jučer.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Bub
Kolko znam da se svuda sada moraš naručit što se tiče doktora opće prakse, tako da nemoraš čekaš puno, jedino gamad naplaćuje.john_constantine wrote:a sada ljudi imaju sve manje volju za ići doktoru - dugo čekanje i naplaćivanje pregleda.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- john_constantine
da treba uzeti neku knjigu kada ideš u bolnicu.Scarface wrote:A šta da ti ja sad kažen na ovo? U nas je dugo čekanje smao ponediljkom, šta je i logično, a financije su sjebana stvar, nije da je to od jučer.
Michel puši karu.
-
filmofil
elrania, migrena nije u pitanju jer nemam nijedan od simptoma osim glavobolje
uglavnom, ako se pojavi opet takva bol ove noći, odmah trčim u bolnicu...promjenio sam si jastuk i nadam se da ću prespavat normalno ovu noć
bojim se najgoreg jer to noćas nije bila normalna glavobolja, a nigdje na cijelom internetu ne kažu ništa pozitivno za to...za migrenu sam se nadao da je jer sve ostale opcije mi zvuče užasno (tumor, suženje krvnih žila, meningitis, itd)
bojim se najgoreg jer to noćas nije bila normalna glavobolja, a nigdje na cijelom internetu ne kažu ništa pozitivno za to...za migrenu sam se nadao da je jer sve ostale opcije mi zvuče užasno (tumor, suženje krvnih žila, meningitis, itd)
This is the Zodiac speaking.
- Asfodel
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Ašow
Problem izlazi van.
Najbolja mala curica ikad
pobjegla je u san
da ne doživi ponovno onaj smrad
kad život izađe van
iz nekoga tko je ljepši
kad plačući
odlazi u san.
Najbolja mala curica ikad
pobjegla je u san
da ne doživi ponovno onaj smrad
kad život izađe van
iz nekoga tko je ljepši
kad plačući
odlazi u san.
- callac
- maddjuro
izgleda da samnom tu u ovom Mcdonaldsu radi još nekoliko forumaša. Do toga sam zaključka došao po tome sto se sejvaju imena ljudi koji se ulogiravaju po raznim forumima, pa tako i na ovaj
I may be an idiot, but i am no fool.
- elrania
- Ašow
nije bitno na koji se forum logiraju, ispod ce se izbaciti dijaloski okvir sa predlozenim, vec koristenim imenima.maddjuro wrote:izgleda da samnom tu u ovom Mcdonaldsu radi još nekoliko forumaša. Do toga sam zaključka došao po tome sto se sejvaju imena ljudi koji se ulogiravaju po raznim forumima, pa tako i na ovaj
Tako da mozda i nema niti jedan forumaš
- john_constantine
ako je nešto od toga, ostaviš mi u nasljedstvo svoju kolekciju filmova?filmofil wrote:elrania, migrena nije u pitanju jer nemam nijedan od simptoma osim glavoboljeuglavnom, ako se pojavi opet takva bol ove noći, odmah trčim u bolnicu...promjenio sam si jastuk i nadam se da ću prespavat normalno ovu noć
Michel puši karu.
-
filmofil
john_constantine wrote:ako je nešto od toga, ostaviš mi u nasljedstvo svoju kolekciju filmova?
a i ne bi se baš proslavio...imam stotinjak originala u DVD formatu, sve ostalo je pržiona
This is the Zodiac speaking.
- john_constantine
treba se zadovoljiti malim.filmofil wrote:john_constantine wrote:ako je nešto od toga, ostaviš mi u nasljedstvo svoju kolekciju filmova?![]()
![]()
hvala što suosjećaš, da bog da ti na rukama crko pa me onda traži filmove!
![]()
a i ne bi se baš proslavio...imam stotinjak originala u DVD formatu, sve ostalo je pržionaergo kolekcija mi je zakurac
ma nećeš ti tako brzo odapeti. Još mi duguješ za kino.
Michel puši karu.
- metallicat
callac wrote:kneč, WB!
pa kako ti elri nije asocijacijafilmofil wrote:ima ovdje itko iskustva s glavoboljama?
imala i ja, ali ''samo'' glavobolje par mjeseci, a od toga u šutu 1mj. nešto grozno. shvatila da je bilo zbog visokog tlaka. od 6 mjeseca me nije glava zabolila i nadam se da neće više.
joj, danas sam 11h radila, kako sam umorna