Last Post Wins !!!11one
- john_constantine
- Bub
Re: Last Post Wins !!!11one
Sve slike su ti 72dpi ili 96dpi jer na web-u veća rezolucija nema učinka. Dosta je manje velčine i lakše/brže se renderira u browser-u, nego kad bi stavio sliku od 300dpi koja je velika više od 4, 5mb. Sad ako neko ima uploadan-u sliku/poster to bi ti bilo najbolje i još u printu ti je color CMYK dok ti je na web-u RGB. Vidi se u svemu razlika u kvaliteti, sad zavisi što ti želiš i koje veličine da bude.
Ja sam nedavno kolegi s posla radio za vjenčanje foru pošto ga zovemo Johnny, napravio sam mu Johnny Brava i stavio njegovu glavu i sve je to bilo u cartoon obliku, pa se nije vidjelo da je loša kvaliteta i još sam ja to malo doradio, bilo je na A3 formatu i rub je bio prazan da se mogu svi potpisat. Al opet konzultiraj se s ljudima koji će ti raditi, pa će ti oni reći svoje mogućnosti i što je najbolje.
Ja sam nedavno kolegi s posla radio za vjenčanje foru pošto ga zovemo Johnny, napravio sam mu Johnny Brava i stavio njegovu glavu i sve je to bilo u cartoon obliku, pa se nije vidjelo da je loša kvaliteta i još sam ja to malo doradio, bilo je na A3 formatu i rub je bio prazan da se mogu svi potpisat. Al opet konzultiraj se s ljudima koji će ti raditi, pa će ti oni reći svoje mogućnosti i što je najbolje.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- metallicat
- callac
jao, skoro mi nije bilo ovako dosadno....ajd neku raspravu bacite, ako treba i da se svađamo, sve je bolje od tišine
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- DrugsBunny
Vidićemo, vidićemo.callac wrote:jao, skoro mi nije bilo ovako dosadno....ajd neku raspravu bacite, ako treba i da se svađamo, sve je bolje od tišine
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- callac
a ghost je stigao pa nema brige 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Bub
Ode na zadnju tekmu popravit ukupan dojam, mada je ova godina jako loša.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Andrej
Bub, jel se sećaš onoga sa čekićem i kolenom?Bub wrote:Ode na zadnju tekmu popravit ukupan dojam, mada je ova godina jako loša.
I sudije nisu ljudi. Nije ih greh ponekad onako-drugarski ubediti da greše
Javi kako je bilo, pa da pripremamo rakiju i psujemo sve redom
We're all mad here...
- Bub
Op op opAndrej wrote:Bub, jel se sećaš onoga sa čekićem i kolenom?Bub wrote:Ode na zadnju tekmu popravit ukupan dojam, mada je ova godina jako loša.![]()
I sudije nisu ljudi. Nije ih greh ponekad onako-drugarski ubediti da greše![]()
![]()
Javi kako je bilo, pa da pripremamo rakiju i psujemo sve redom
Nisu bili potrebni nikakvi rekviziti, rutinska pobjeda i pehar za 3. mjesto je tu i to je nešta. Bar imam razlog za popit koju danas.
- Andrej
Weeeeeeeeiiiiiiiii !!!! Bravo Bub!!!!! Jesi li spomenuo u trenutku preuzimanja pehara, bitnu podršku sa HorrorHr forumaBub wrote: Op op op![]()
![]()
Nisu bili potrebni nikakvi rekviziti, rutinska pobjeda i pehar za 3. mjesto je tu i to je nešta. Bar imam razlog za popit koju danas.![]()
![]()
Ono, moram da zahvalim mom drugu Andreju, za sva preteća pisma organizatoru i sudijskom odboru koje je poslao....
We're all mad here...
- Bub
Hehe legendoAndrej wrote:Weeeeeeeeiiiiiiiii !!!! Bravo Bub!!!!! Jesi li spomenuo u trenutku preuzimanja pehara, bitnu podršku sa HorrorHr forumaBub wrote: Op op op![]()
![]()
Nisu bili potrebni nikakvi rekviziti, rutinska pobjeda i pehar za 3. mjesto je tu i to je nešta. Bar imam razlog za popit koju danas.![]()
![]()
![]()
![]()
Ono, moram da zahvalim mom drugu Andreju, za sva preteća pisma organizatoru i sudijskom odboru koje je poslao....
Nije to baš tako, primanje pehar ono izvolite ajde da vas poslikamo i to je to, ali nažalost ne bi moja firma bila 3. da na kraju Glas Slavonije nije odustao ustvari nisu se pojavili 2 puta i diskvalificirani su, al jbg ko ih jebe njihova stvar. Još jedan pehar je u vitrini u firmi!!
- Jane Doe
- Sammy
dan
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Bub
Fala JaneJane Doe wrote:Bub, čestitam !!
- elrania
vegani prosvjeruju pred mekom kod importanea, jer mekić prodaje nezdravu hranu
da mi je danas bit na poslu da to vidim
da mi je danas bit na poslu da to vidim