Ženski kutak
-
filmofil
- elrania
Re: Ženski kutak
dođe je na isto zbog količine stanica.
a i na savi je malo preglednije za objasniti gdje treba bus uhvatiti.
i tam će sigurno upecati sjedalo, jer nakon tog vozi do ljubljanice i šansa je da bude gužva
btw, nije 20m, neg nekih 35-40
a i na savi je malo preglednije za objasniti gdje treba bus uhvatiti.
i tam će sigurno upecati sjedalo, jer nakon tog vozi do ljubljanice i šansa je da bude gužva
btw, nije 20m, neg nekih 35-40
- metallicat
valjda ćemo se snać
ako niš, purgeri valjda znaju štokavski
pa ćemo pitat
evo trenutno mi farba stoji na glavi, s tim da sam opet onu narančastu kupila + 12% hidrogen, čak me strah što će ispast
evo trenutno mi farba stoji na glavi, s tim da sam opet onu narančastu kupila + 12% hidrogen, čak me strah što će ispast

- elrania
uuuuu, poslikaj, uploadaj
ja sam sad u skroz žnj raspoloženju zbog kose.. ne znam više dal da ostavim ovo narančasto ili da uzmem nešto tamno tamno.
pronašla sam neke slike od prošle godine kad sam imala ovo i divna mi je boja, al me strah da će sve izgledati isprano i bzvz nakon 2tj.
ja sam sad u skroz žnj raspoloženju zbog kose.. ne znam više dal da ostavim ovo narančasto ili da uzmem nešto tamno tamno.
pronašla sam neke slike od prošle godine kad sam imala ovo i divna mi je boja, al me strah da će sve izgledati isprano i bzvz nakon 2tj.
- callac
to i mene muči jer me ulovio šiz da odem na onu prirodno narančastu....ne drečavo kao zadnji put već blagu...još se nisam slomila i nadam se da ni neću, samo molim boga da nemam neki bad hair day jer onda ode sve kvragu, treba mi promjena ielrania wrote:uuuuu, poslikaj, uploadaj![]()
al tebi je elri ta ljubičasta bila super, ne znam sad na ovaj friz kak će ići jer na ovu boju stoji odlično
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- metallicat
da, baš je lijepa. ali ipak razmisli jer iz tamnog ćeš teže u svijetlo, pa možda još da ovu zadržiš neko vrijeme. a s druge strane, kako ja nekad razmišljam: ko' ga jebe
što se slike tiče, nemam fotoap, a kneču je njegov pao i sad je na servisu
tako ne da nemam s čim kosu slikat, nego ni koncert ni vas
sad idem oprat pa javim.
što se slike tiče, nemam fotoap, a kneču je njegov pao i sad je na servisu

- elrania
ma ništa što jedan dobar blajh ne može sreditimetallicat wrote:da, baš je lijepa. ali ipak razmisli jer iz tamnog ćeš teže u svijetlo, pa možda još da ovu zadržiš neko vrijeme. a s druge strane, kako ja nekad razmišljam: ko' ga jebe![]()
najrađe bih se pofarbala u to, pa drugi dan u neš drugo i onda tako još u 5 drugih stvari pa da mogu fino usporediti kak mi je što stajalo i ugrabiti ono najbolje
odlično, onda se potrudim doć!!što se slike tiče, nemam fotoap, a kneču je njegov pao i sad je na servisutako ne da nemam s čim kosu slikat, nego ni koncert ni vas
sad idem oprat pa javim
@callac: ma i friz me malo koči u tome da uzmem to tamno.. sumnjam da bi neš loše izgledalo, al mi je narančasta super na tome, da...
joj koje jadi
e da, sam da dodam neš o tom ispiranju glede narančaste - dosta sam zadovoljna kak se ova moja drži nakon mj dana s pranjem svaki drugi, katkada svaki dan. vidi se da nije svježa boja, al ne izgleda onoliko drugačije ko kad se crvena krene ispirati.
dosta je prirodna boja u tom procesu blijeđenja.
- callac
da, sad vjerojatno ti i drži jer već duže vrijeme farbaš, al ja da sad natakarim na ovu plavu boju tako narančastu, za dva pranja je dolje-provjereno, nije mi prvi put...to onda znači intenzivnije farbanje, a taman mi kosa došla "zdrava"
i faking ne mogu vjerovati, ali opet sam predvidjela in frizuru-ponovno je u modi kratki paž, čak se i ella dvornik ošišala tako pa već vidim komentare, jao, vidi je, ko ella si, ljudi dakako zaborave da sam ja prva isfurala i kako drugačije nego da sam ja nekog skopirala...dođe mi da se ubijem
i faking ne mogu vjerovati, ali opet sam predvidjela in frizuru-ponovno je u modi kratki paž, čak se i ella dvornik ošišala tako pa već vidim komentare, jao, vidi je, ko ella si, ljudi dakako zaborave da sam ja prva isfurala i kako drugačije nego da sam ja nekog skopirala...dođe mi da se ubijem
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- metallicat
al blajh...si sigurna
mene bi to strah bilo, pogotovo da mi spali, a ko će čekat da izraste opet ova dužina..
evo oprala, i na mokro izgleda tjeme narančasto
nemogu vjerovat da je vrlo vjerovatno uspjelo na moju tamno smeđu. ajme kad osušim, ako me nema znači da sam se srušila
evo oprala, i na mokro izgleda tjeme narančasto

- metallicat
hm, da..neznam. tjeme je definitivno narančasto, znači 2-3 cm, a ostalo valjda crveno. ne vidim kako spada, treba sunce čekat sutra

- elrania
meni je frizerka uvijek tjeme ostavljala za kraj, jer veli da prejako uhvati pa ga je bolje kasnije mazati da bude ujednačenije.
viđala sam te duple nijanse na poznanicama, jednoj je bilo skroz zanimljivo, jer je gore bilo tamnocrveno i nastavljalo se prema crnom i lijepo su se spojile boje.
viđala sam te duple nijanse na poznanicama, jednoj je bilo skroz zanimljivo, jer je gore bilo tamnocrveno i nastavljalo se prema crnom i lijepo su se spojile boje.
- metallicat
to crno-crveno zna ispast baš lijepo, al neznam šta će samnom bit
ionako se sama farbam pa mi je lakše od tjemena..mah šta je tu je

- Jane Doe
elrania, totalno kužim kak ti je. tak i mene, kad me uhvati da nešto želim to moram napravit što prije jer kao da sam bolesna i onda kad napravim, odmah mi je lakše, nemora to sad ispast bolje, ali bitno da ja to napravim kako sam si zacrtala i onda sam konačno na miru.
već neko vrijeme nemam te "napadaje" pa sad čitam ovo i sve me strah koja bi se ideja mogla začahurit do sljedećeg jutra
a to što callac kaže, svaka boja, nakon dužeg vremena farbanja istom, se super drži. dakako ima iznimaka koje su same po sebi trajnije i ispiru se lijepo i makar se već vidi izrast ovo obojano izgleda lijepo i svježe.
ja sam bila par puta ljubičasta: prvi puta je bila neka jako tamna, ali samo par pramenova koji su nakon puno puno mjeseci bili rozo ljubičasti (lijepo se ispirala i zadržavala je taj ljubičasti odsjaj, a ne kad mi se ljubičasta pretvara u mahagonij bablje crvenosmeđu
)
drugi puta sam baš potrefila neku blesavu ljubičastu koja se baš tako ispirala kako netreba, i to nakon svega par pranja dobije taj totalno nepoželji i odvratni odsjaj.
i ovo zadnji puta opet naletim na odličnu ljubičastu koja je dugo bila lijepa i dosta dugo sam ju imala. i to sam farbala iz svoje prirodne koja je plava i odmah je bilo zadovoljavajuće trejno, a pogotovo nakon par farbanja.
tako da, ti razmisli, pazi kaj ćeš kupit (da nebi bilo ispiranja na odvratno nakon par pranja) , ja znam da ja bi napravila, jer nebi mogla durat
a kaj se frizure tiće, možda da su ti samo koji cm duže šiške (samo malo, ne previše) bilo bi bolje na tamno, mada nemora. a na tvoju frizuru meni je bolje narančasto ili neka svjetlije crveno narančasta, ova sad je lijepa makar djeluje dosta prirodno. al mislim da svaka luđa boja bi dobro išla, tako da ni to ljubičasto nebi bilo uopće loše.... a probaj kaj sad

već neko vrijeme nemam te "napadaje" pa sad čitam ovo i sve me strah koja bi se ideja mogla začahurit do sljedećeg jutra
a to što callac kaže, svaka boja, nakon dužeg vremena farbanja istom, se super drži. dakako ima iznimaka koje su same po sebi trajnije i ispiru se lijepo i makar se već vidi izrast ovo obojano izgleda lijepo i svježe.
ja sam bila par puta ljubičasta: prvi puta je bila neka jako tamna, ali samo par pramenova koji su nakon puno puno mjeseci bili rozo ljubičasti (lijepo se ispirala i zadržavala je taj ljubičasti odsjaj, a ne kad mi se ljubičasta pretvara u mahagonij bablje crvenosmeđu
drugi puta sam baš potrefila neku blesavu ljubičastu koja se baš tako ispirala kako netreba, i to nakon svega par pranja dobije taj totalno nepoželji i odvratni odsjaj.
i ovo zadnji puta opet naletim na odličnu ljubičastu koja je dugo bila lijepa i dosta dugo sam ju imala. i to sam farbala iz svoje prirodne koja je plava i odmah je bilo zadovoljavajuće trejno, a pogotovo nakon par farbanja.
tako da, ti razmisli, pazi kaj ćeš kupit (da nebi bilo ispiranja na odvratno nakon par pranja) , ja znam da ja bi napravila, jer nebi mogla durat
a kaj se frizure tiće, možda da su ti samo koji cm duže šiške (samo malo, ne previše) bilo bi bolje na tamno, mada nemora. a na tvoju frizuru meni je bolje narančasto ili neka svjetlije crveno narančasta, ova sad je lijepa makar djeluje dosta prirodno. al mislim da svaka luđa boja bi dobro išla, tako da ni to ljubičasto nebi bilo uopće loše.... a probaj kaj sad

- elrania
mislim da ću skroz preskočiti te ljubičaste iz dma i sl. i da ću si uzeti neku od onih iz ovog spominjanog friz salona.
al budem vjerojatno stavila tamniju narančastu i na to na jedan dio nabacila komad ljubičaste da prvo vidim kak se to drži.
vjerujem da mi je to najpametnije za početak
al budem vjerojatno stavila tamniju narančastu i na to na jedan dio nabacila komad ljubičaste da prvo vidim kak se to drži.
vjerujem da mi je to najpametnije za početak
- BakaRex
Ja se nikad nisam farbal i mislim da se ni nebi tel!
Jako puno cura ja ljubomorne na moju kosu i boju i stal me pitaju gdje ima ta boja da si one kupe.
Samo domača rana i povrče iz vrta i eto rezultata,čak mogu 4 dana da ju ne perem jel mi se ne masti a imam neki slovenski šampon od koprive i najboli je
Jako puno cura ja ljubomorne na moju kosu i boju i stal me pitaju gdje ima ta boja da si one kupe.
Samo domača rana i povrče iz vrta i eto rezultata,čak mogu 4 dana da ju ne perem jel mi se ne masti a imam neki slovenski šampon od koprive i najboli je
Coprnjak sam i ni DRIM-KEČER vas nebu spasil !