Scarface wrote:....šta misliš o sljedećem, šta je mene pita taj prijatelj s faksa:
Njega je mučilo to šta se niko od njih za stolom nije diga da mu priskoči u pomoć, ono, ni prstom maka, već su samo sidili ka debili. Naravno, ovaj šta je bija napadnut je bija više povrijeđen izostankom toga nego samim napadom, te ih je sve posla u 3 materine i sad im se ne javlja. I sad mene kolega pita jel po meni on pretjera il su oni stvarno ispali nule od ljudi? Vjerojatno moš zamislit šta san mu odgovorija i kojim tonom. Pa sad ti meni reci ko je tu gori- ta nadrogirana budala il pičke od prijatelja?
Vidi ovako Ghost, iskreno.....To što bi mu ja izvadio džigericu, popio oči i polomio oba kolena, ne znači da sam ja bolji čovek od tih momaka koji su samo sedeli i najverovatnije bili u ogromnom šoku jer nisu navikli na sitacije u kojima se normalni ljudi ne bi trebalo nalaziti. Istina, moji drugari bi odreagovali u mili-sekundi, ali to ne znači da smo mi zdravi, nego da smo nažalost navikli na gluposti. Sad ti momci imaju ikustvo više i garantujem ti da ne bi tako odreagovali sledeći put.
@Elrania Više nikada ne bih se umešao dok tip lomi devojku na ulici. Dva puta sam se zeznuo.
Prvi je bio sitnica(muž šamarao ženu, ja malo njega, pa se ona naljutila što se mešam u njihov brak...), ali sam zbog drugog postao poprilično bezosećajan.
- Lik je kroz centar grada(?????), vukao po zemlji devojku za kosu, usput je šutirajući u glavu, dok je ona vikala - Upomoć, otima me, ubiće me....Naravno, svi gledaju svoja posla, a devojka izdeformisana od batina.
Prolazio sam sa kolegom i samo smo u šoku stali ukopani u mestu(jeziva scena, majke mi), da bi jedna starija gospođa počela da se dere na nas da joj pomognemo. E tu ti ja lepo ko Tarzan skočim na lika i pretvaram ga u nedefinisanu masu zgužvanog mesa, da bih ukapirao da mi je neko na leđima, grebe me i otkida mi zubima deo kože na ramenu.
Da ne davim, završio sam u policijskoj stanici, kasnije na suđenju je devojka rekla da su oni mirno šetali i da sam ih ja bez razloga napao, nju istukao pa njega i imao sam par meseci vremena da čitam do mile volje. Naravno, to što sam radio kao izbacivač i imam divnu kolekciju od 500+ prijava za tuče mi je jako pomoglo. Babe koja me je napržila, naravno nigde, drugarovo svedočenje ne vredi kur... jer je osuđivan itd... itd...
I da Ghost, osvetio sam im se. Jako.
Ma ser...m....Opet bih skočio koliko sam glup.