Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
elrania

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by elrania » 11 Oct 2010, 21:42

john_constantine wrote: čak i ako netko pred nekim premlaćuje ženu na ulicu
vidjela slično uživo, ženska sjedila nekih 10m od mene na pločniku kraj trave, došao je tip, srušio je na zemlju, raščetvorio joj ruke i još počeo za vrat gušiti. :?
ostala sam u šoku gledati u to kojih 10-15 sekundi i već sam se u bijesu, ali i strahu i velikoj nevjerici gdje je itko da joj pomogne, išla ustati s namjerom da se zaletim tamo, no taman je dotrčalo nekoliko muškaraca i iščupalo ga s nje i pozabavilo se s njim.

stupila sam 2-3 puta pred mrge veće od sebe, što je dost glupo, jer sam mogla i sama gadno najebati, kad je nastala neka frka s frendovima kojima su se ovi prijetili, no srećom je sve uvijek ok završilo.

ova situacija s ghostovim frendom je užasna... razumijem da se netko boji u takvim situacijama, ali osobno bih rađe nešto pokušala napraviti, nego imala na sebi osjećaj srama i krivnje što sam samo sjedila/stajala ko tula sa strane. fuj. :?

Scarface

Post by Scarface » 11 Oct 2010, 22:01

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Asfodel

Post by Asfodel » 11 Oct 2010, 22:04

Ne samo frendovi da su neljudi, negi i ljudi pokraj koji su gledali.

No glupo mi je trkeljat ponovno, jer već sam rekla u onom jednom topicu što mislim o neljudima koji nisu spremni ništa riskirati da bi pomogli nekome (pa i običnom strancu). U ovom slučaju tjelesni integritet..koji udarac.
Neljudi.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Oct 2010, 22:06

eh, taj popis me samo podsjeti kako moram pogledati dosta filmova. Npr, red dawn...
Michel puši karu.

filmofil

Post by filmofil » 11 Oct 2010, 22:13

Asfodel wrote:Ne samo frendovi da su neljudi, negi i ljudi pokraj koji su gledali.

No glupo mi je trkeljat ponovno, jer već sam rekla u onom jednom topicu što mislim o neljudima koji nisu spremni ništa riskirati da bi pomogli nekome (pa i običnom strancu). U ovom slučaju tjelesni integritet..koji udarac.
Neljudi.
neljudi :lol:

iskreno, za stranca nikad ne bi mrdnuo guzicom, al za prijatelja nemam granica...mislim da bi bio sposoban poginut u tom trenutku da netko napadne nekog "mog" na bilo koji način i ne čudim se što ovaj gore spomenuti ne želi više pričati s nijednim sudionikom incidenta...kakve pičketine i beskičmenjaci

kako tužan popis, remake je postao okrutna realnost današnjeg stanja u filmskoj industriji...al nekako sve više pod normalno prihvaćam bilo kakve rimejkove jer očito će sve u budućnosti počivati na njima ili rimejkovima zamaskiranima u nastavke
This is the Zodiac speaking.

Josef K

Post by Josef K » 11 Oct 2010, 22:14

Vidim ameri pršte od ideja :roll:

Scarface

Post by Scarface » 11 Oct 2010, 22:14

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 11 Oct 2010, 22:28

...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

DEXTER

Post by DEXTER » 11 Oct 2010, 22:42

[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]

metallicat

Post by metallicat » 12 Oct 2010, 00:06

elrania wrote:drugi radni dan u meku gotov, ovaj se put radilo 8h. noge bole, al ok sam i zadovoljna sam.
uspjela otić na gablec od pol sata umjesto na pauzu od 5 da nije nitko skužio (pa ni ja da nisam trebala na gablec, neg sam pauzu), slučajno srušila jednom tipu u kuhinji 6 big mekova i napravila nered :lol: , sama porušala neka peciva i čula 'isuse bože' u pozadini i onda se tom isuse bože glasu nakon kojih sat vremena srušilo 8 hambića što je bilo super.
i tako... ovo je uglavnom report za cat, al bih ujedno istaknula da ni nakon današnjeg dana ne vidim tu neku grozotu o kojoj sam se naslušala.

i da, prva 4h sam radila uglavnom s dečkima u kuhinji i bilo je divno za raditi. flegma atmosfera bez smiješnih '8 u prvi molim! 8 u prvi hvala! sir na 8 molim! itd', neg se fino govorilo 'aj mi stavi peć 8 komada i aj ti sam metni meso, ok'.
žene su pak nabrijanije :lol:
nisi mi odg na pitanje još nakon dojma prvog dana :mrgreen: pitala dal znaš kako to da je vama 18 kn satnica? ja baš mislila da je univerzalno.. i :lol: za rušenje :mrgreen: al tako i treba ''glasu isuse bože'' kad sere po drugima :mrgreen: to sa molim i hvala bi je na početku bilo toliko neugodno govorit, da su me stalno ispravljali :lol: valjda je kako kome teško prvih par dana. meni je u kuh. bilo prva dva urnebes od toliko sitnih informacija.
samo ti piši reporte, bit će mi zanimljivo :mrgreen:

ajme danas bila od 10-15 u indexu, i od 17-10.30 u meku, krepoh. sutra samo 4 h radim, pa se idem upisat napokon u gym. onda na cugu, pa se nadat da je došla plaća da napokon ofarbam ovo čudo od glave (nisam već 3mj :oops: ). i nakon sveg tog malo igre igrat :D ovaj tjedan će mi bit zabavan, srijeda konc, natrag u ri u čet oko 11, zatim spavat koji sat i onda u italiju u shopping :mrgreen:
Image

elrania

Post by elrania » 12 Oct 2010, 00:57

metallicat wrote:nisi mi odg na pitanje još nakon dojma prvog dana :mrgreen: pitala dal znaš kako to da je vama 18 kn satnica? ja baš mislila da je univerzalno.. i :lol: za rušenje :mrgreen: al tako i treba ''glasu isuse bože'' kad sere po drugima :mrgreen: to sa molim i hvala bi je na početku bilo toliko neugodno govorit, da su me stalno ispravljali :lol: valjda je kako kome teško prvih par dana. meni je u kuh. bilo prva dva urnebes od toliko sitnih informacija.
samo ti piši reporte, bit će mi zanimljivo :mrgreen:
aaa, ja sam to shvatila ko da se samo čudiš kak je tak 18 kn kod nas :lol:
nemam ja pojma...prvo sam mislila da su mi krivo rekli kad si ti rekla da je 17, al ispalo je da zbilja je 18.

meni je to molim i hvala bilo strašno retardirano prvi dan...danas je bilo ok dok je muška ekipa bila i valjda nam je svima bilo jadno to govoriti pa smo prešli na kežual :lol:

naučila sam radiri hambije, čizeve, rojal čizeve, čikene, countryje, pite, peć sva mesa (osim fiša), raditi salatu s piletinom, mijenjati umake :lol: :zubifale:
još sam big mek i pomfri i ono s čim daju čašu.
znam čak i omjere umaka i dodataka :lol:
ajme danas bila od 10-15 u indexu, i od 17-10.30 u meku, krepoh. sutra samo 4 h radim, pa se idem upisat napokon u gym. onda na cugu, pa se nadat da je došla plaća da napokon ofarbam ovo čudo od glave (nisam već 3mj :oops: ). i nakon sveg tog malo igre igrat :D ovaj tjedan će mi bit zabavan, srijeda konc, natrag u ri u čet oko 11, zatim spavat koji sat i onda u italiju u shopping :mrgreen: [/color]
e, kak se u tvom meku radi? jel daju smjene od 4h pod normalno?
ovdje kak sam skužila nema toga, gotovo nikad neće dat, nego samo primaju na 8h, minimalno 6.

metallicat

Post by metallicat » 12 Oct 2010, 01:07

super, ima da budu zadovoljni tobom :mrgreen: neki pol toga ne nauče u mj dana :roll:
mada je očito onda kod nas malo teže kad se malo radi, a čim si negdje 8 h u šutu je bar malo lakše jer samo piliš po istom. kod nas je katastrofa što se satnica tiče. tu doslovno možeš 1 sat ostat radit i pošalju te doma :? to mi je jedini i najveći minus. znači može se bilo kako, 2,3,4,4,6...12h radit. dobiješ raspored od kad si ali ne i do kad. evo neki dan sam bila 10,30h...zimi je tu jako loše jer nema posla, recimo da dobijem samo 4 dana od 7 i nikad neznaš koliko ću uopće radit tih par dana. zato mi i treba trenutno taj drugi posao.
Image

Andrej

Post by Andrej » 12 Oct 2010, 06:20

Scarface wrote:....šta misliš o sljedećem, šta je mene pita taj prijatelj s faksa:
Njega je mučilo to šta se niko od njih za stolom nije diga da mu priskoči u pomoć, ono, ni prstom maka, već su samo sidili ka debili. Naravno, ovaj šta je bija napadnut je bija više povrijeđen izostankom toga nego samim napadom, te ih je sve posla u 3 materine i sad im se ne javlja. I sad mene kolega pita jel po meni on pretjera il su oni stvarno ispali nule od ljudi? Vjerojatno moš zamislit šta san mu odgovorija i kojim tonom. Pa sad ti meni reci ko je tu gori- ta nadrogirana budala il pičke od prijatelja?
Vidi ovako Ghost, iskreno.....To što bi mu ja izvadio džigericu, popio oči i polomio oba kolena, ne znači da sam ja bolji čovek od tih momaka koji su samo sedeli i najverovatnije bili u ogromnom šoku jer nisu navikli na sitacije u kojima se normalni ljudi ne bi trebalo nalaziti. Istina, moji drugari bi odreagovali u mili-sekundi, ali to ne znači da smo mi zdravi, nego da smo nažalost navikli na gluposti. Sad ti momci imaju ikustvo više i garantujem ti da ne bi tako odreagovali sledeći put.

@Elrania Više nikada ne bih se umešao dok tip lomi devojku na ulici. Dva puta sam se zeznuo.
Prvi je bio sitnica(muž šamarao ženu, ja malo njega, pa se ona naljutila što se mešam u njihov brak...), ali sam zbog drugog postao poprilično bezosećajan.
- Lik je kroz centar grada(?????), vukao po zemlji devojku za kosu, usput je šutirajući u glavu, dok je ona vikala - Upomoć, otima me, ubiće me....Naravno, svi gledaju svoja posla, a devojka izdeformisana od batina.
Prolazio sam sa kolegom i samo smo u šoku stali ukopani u mestu(jeziva scena, majke mi), da bi jedna starija gospođa počela da se dere na nas da joj pomognemo. E tu ti ja lepo ko Tarzan skočim na lika i pretvaram ga u nedefinisanu masu zgužvanog mesa, da bih ukapirao da mi je neko na leđima, grebe me i otkida mi zubima deo kože na ramenu.
Da ne davim, završio sam u policijskoj stanici, kasnije na suđenju je devojka rekla da su oni mirno šetali i da sam ih ja bez razloga napao, nju istukao pa njega i imao sam par meseci vremena da čitam do mile volje. Naravno, to što sam radio kao izbacivač i imam divnu kolekciju od 500+ prijava za tuče mi je jako pomoglo. Babe koja me je napržila, naravno nigde, drugarovo svedočenje ne vredi kur... jer je osuđivan itd... itd...
I da Ghost, osvetio sam im se. Jako.
Ma ser...m....Opet bih skočio koliko sam glup.
We're all mad here...

John_Ryder

Post by John_Ryder » 12 Oct 2010, 11:16

Join the fight club.
"Im gonna touch you now." :P

Andrej

Post by Andrej » 12 Oct 2010, 11:52

John_Ryder wrote:Join the fight club.
Jes pa da me biju :zubifale:
We're all mad here...