Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
callac

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by callac » 11 Oct 2010, 20:46

Green je upravo citirao consa na fejsu, njegov komentar o čitanju knjiga...opet je malo prolupao :lol: ili je skroz izgubio inspiraciju pa došao na forum krasti tuđe citate...
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Oct 2010, 20:50

Scarface wrote:
john_constantine wrote:
Scarface wrote:Sprdaju te jer čitaš knjige? Hahaha, pa ne mogu virovat, koji likovi!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ma jbg, ipak radim u skladištu. Većinom ono "seljaci", kako bi se reklo, he. Jedini razgovor im je poljoprivreda, kobasice, seks i alkohol. A za knjige, to im samo služi za potpalu. :zubifale: A ljudi koji većina ima jedva osnovnu. :mrgreen:
Bar ih možeš uvjerit u bilo šta, jer su očito naivni za popizdit. Napričaj im pizdarije o utjecaju kobasica na impotenciju (pazi metaforičkog paradoksa) i takve izmišljotine, garant će popušit. :supz: :supz:
he, ma da vidiš kako smo krepavali kada sam im prepričavao scene iz Srpskog filma, one scene s kurcem. Nisu mi vjerovali da doista postoji taj film. :zubifale: A kobasice... Je. Baš sam danas zajebavao kolegu. Kupio je 5 kila kobasica na akciji u KTC - u, a ja počnem o teorijama iz jutarnjeg o tome. :mrgreen: A dobra su ona ekipa za zajebanciju, ali problem je što se stalno ponavljaju. Par puta je fora, ali poslije, ajde, svima je već dopizdilo prepričavanje jedno te iste fore...
Last edited by john_constantine on 11 Oct 2010, 20:54, edited 1 time in total.
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 11 Oct 2010, 20:51

Vjever says: "Who the fuck is Superman?"

Vjever's imdb profile:

Actor:

Flew over the Vjever's Nest
Vjever didn't like him
Vjeveriator
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

elrania

Post by elrania » 11 Oct 2010, 20:52

john_constantine wrote:
Scarface wrote:Sprdaju te jer čitaš knjige? Hahaha, pa ne mogu virovat, koji likovi!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ma jbg, ipak radim u skladištu. Većinom ono "seljaci", kako bi se reklo, he. Jedini razgovor im je poljoprivreda, kobasice, seks i alkohol. A za knjige, to im samo služi za potpalu. :zubifale: A ljudi koji većina ima jedva osnovnu. :mrgreen:
ovdje postoje razne urote i ogovaranja od strane nekih ljudi. bilo mi je prebizarno to slušati dok sam išla zapaliti s neke dve ženske prije radnog vremena pa se one raspričale tko sve što priča. jadnost. :lol:
to valjda kad se previše bondaju s bilo kim pa im ode sve naopako. sreća za mene da sam nezainteresirana, radim svoje i odem doma što prije.
jedini produktivni razgovor dana je bio s nekim tipom koji ima 3 tarantule i neke zmijurine doma i to mi je morao sve pričati kad mi je vidio pauka na vratu :lol:
i onda kak se misli tetovirati itd.

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Oct 2010, 20:53

Andrej wrote:
john_constantine wrote:
Jedini razgovor im je poljoprivreda, kobasice, seks i alkohol.
Kad umrem, nadam se da ću na takvom mestu završiti.
he :mrgreen: Svako jutro skoro da započnemo s časicom rakije. :zubifale: Ja sam se odviknuo od toga. Povremeno popijem višnjevaču koju radi jedna seksi kolegica. Baš sam na njoj probao onu Andrejevu foru. :P Ali ubij me bože, kako je jebozovna. :facepalm: Znam joj povremeno reći "prokleta bila sudbina što se udala za drugoga". :zubifale: Nagovaram jednoga da mi donese nešto medice što ga radi doma. Otkad sam ga probao u Ludbregu, željan sam ga.
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Oct 2010, 20:57

elrania wrote:
john_constantine wrote:
ovdje postoje razne urote i ogovaranja od strane nekih ljudi. bilo mi je prebizarno to slušati dok sam išla zapaliti s neke dve ženske prije radnog vremena pa se one raspričale tko sve što priča. jadnost. :lol:
to valjda kad se previše bondaju s bilo kim pa im ode sve naopako. sreća za mene da sam nezainteresirana, radim svoje i odem doma što prije.
jedini produktivni razgovor dana je bio s nekim tipom koji ima 3 tarantule i neke zmijurine doma i to mi je morao sve pričati kad mi je vidio pauka na vratu :lol:
i onda kak se misli tetovirati itd.
ho,ho, da, tako je bilo i kod mene prvih dana na poslu. Odmah kritike koga se moram paziti, tko je lud i slično. Kolega s kojim sam kasnije postao dobar, mi je stalno pričao o "zivčanom" radniku i kako je lud. A dobro, mislio sam, ono priče i ogovaranja, pa se nisam obazirao. Kasnije sam tog "Zivčanog" poslao u pizdu materinu i to glasno, jer me iznervirao radi obične sitnice koju sam popravio, a on radi hajku od toga. I ide do mene "ti ćeš mene slati u pičku materinu?" I šutne me u nogu, ali ja mirno i hladno samo radim svoj posao kao da nisam osjetio. :mrgreen:
Michel puši karu.

Andrej

Post by Andrej » 11 Oct 2010, 20:58

john_constantine wrote: I šutne me u nogu, ali ja mirno i hladno samo radim svoj posao kao da nisam osjetio. :mrgreen:
????????
We're all mad here...

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Oct 2010, 21:01

Andrej wrote:
john_constantine wrote: I šutne me u nogu, ali ja mirno i hladno samo radim svoj posao kao da nisam osjetio. :mrgreen:
????????
Ma nije tako jako. :zubifale: A da sam vratio, onda bi samo napravio sranje na poslu, a čovjek je stalno tražio svađu bezveze. Ništa time ne bi postigao, a danas se sramim nekih "zivčanih" ispada prije par godina na poslu, i to još jedanput pred šefom, kada je morao zaustaviti radnika da me ne premlati. Ono, puno posla, i moram držati pod kontrolom što ide unutra, a što van i sortirati, a onda ova budala mi sve promiješa i radi gluposti... Nikad više se ponovilo. :axe:
Michel puši karu.

Andrej

Post by Andrej » 11 Oct 2010, 21:06

john_constantine wrote: Ma nije tako jako. :zubifale: A da sam vratio, onda bi samo napravio sranje na poslu, a čovjek je stalno tražio svađu bezveze. Ništa time ne bi postigao, a danas se sramim nekih "zivčanih" ispada prije par godina na poslu, i to još jedanput pred šefom, kada je morao zaustaviti radnika da me ne premlati. Ono, puno posla, i moram držati pod kontrolom što ide unutra, a što van i sortirati, a onda ova budala mi sve promiješa i radi gluposti... Nikad više se ponovilo. :axe:
Dao bih bubreg za tvoj karakter i hladnu glavu u takvim situacijama. Nemoj pogrešno da me razumeš, apsolutno podržavam ne-agresiju na poslu i to je neko pravilo ponašanja, ali da me neko šutne???? - zavio bih mu majku u crno posle posla.
Strašno. Kakvih idiota ima...
Ništa, šta da ti kažem osim - svaka čast Cons na zrelosti.
We're all mad here...

Scarface

Post by Scarface » 11 Oct 2010, 21:19

Evo da se nadovežen na ovu priču, baš mi danas priča prijatelj s faksa kako je njih 5-6 sidilo na piću u subotu. I sad, naša se tu valjda jedan nadrogirani debil od nekih 30 godina i napadne bez ikakvog povoda jednog od njih, ono, uvatija ga je za glavu tako da mu je prstima pritiska oči. I sad, ovaj ga uspije nekako odgurnit, i lik se makne, onako neuračunljiv pitanje je šta se njemu motalo po glavi. Ovome su oči totalno zasuzile i mora je u doktorice. I evo, pita bi tebe Andrej jer imaš tu zdravu ekipu, šta misliš o sljedećem, šta je mene pita taj prijatelj s faksa:

Njega je mučilo to šta se niko od njih za stolom nije diga da mu priskoči u pomoć, ono, ni prstom maka, već su samo sidili ka debili. Naravno, ovaj šta je bija napadnut je bija više povrijeđen izostankom toga nego samim napadom, te ih je sve posla u 3 materine i sad im se ne javlja. I sad mene kolega pita jel po meni on pretjera il su oni stvarno ispali nule od ljudi? Vjerojatno moš zamislit šta san mu odgovorija i kojim tonom. Pa sad ti meni reci ko je tu gori- ta nadrogirana budala il pičke od prijatelja?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 11 Oct 2010, 21:20

Dok jednog dana Cons ne pukne i otme sefa kao u "Do koske"
I onda postroji zaposlenike da im ciste gilje...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

GreenHornet

Post by GreenHornet » 11 Oct 2010, 21:23

Scarface wrote: il pičke od prijatelja?
Da!
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Asfodel

Post by Asfodel » 11 Oct 2010, 21:24

@Ghost - pičke su gore.
Imam u tome iskustva što iz prve, što iz druge ruke.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Oct 2010, 21:26

Scarface wrote:Evo da se nadovežen na ovu priču, baš mi danas priča prijatelj s faksa kako je njih 5-6 sidilo na piću u subotu. I sad, naša se tu valjda jedan nadrogirani debil od nekih 30 godina i napadne bez ikakvog povoda jednog od njih, ono, uvatija ga je za glavu tako da mu je prstima pritiska oči. I sad, ovaj ga uspije nekako odgurnit, i lik se makne, onako neuračunljiv pitanje je šta se njemu motalo po glavi. Ovome su oči totalno zasuzile i mora je u doktorice. I evo, pita bi tebe Andrej jer imaš tu zdravu ekipu, šta misliš o sljedećem, šta je mene pita taj prijatelj s faksa:

Njega je mučilo to šta se niko od njih za stolom nije diga da mu priskoči u pomoć, ono, ni prstom maka, već su samo sidili ka debili. Naravno, ovaj šta je bija napadnut je bija više povrijeđen izostankom toga nego samim napadom, te ih je sve posla u 3 materine i sad im se ne javlja. I sad mene kolega pita jel po meni on pretjera il su oni stvarno ispali nule od ljudi? Vjerojatno moš zamislit šta san mu odgovorija i kojim tonom. Pa sad ti meni reci ko je tu gori- ta nadrogirana budala il pičke od prijatelja?
Ma trebalo je bar nekako reagirati kao i kod drugih ljudi. Mislim, to je današnji problem ljudi. Nikoga nije briga, čak i ako netko pred nekim premlaćuje ženu na ulicu kao u Dobermannu. Ne treba baš razbiti bocu na glavu tog luđaka, ali većina njih je bar sposobna uhvatiti za ruke ili pokušati razdvojiti luđaka od prijatelja. Pozvati policiju, pozvati nekoga ili nešto.
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 11 Oct 2010, 21:31

Ok, onda san kako triba i reagira (znan pretjerat, pa ono...). Al to meni nije jasno. Koji je to točno problem napravit? Koji su to prijatelji? Ej, pa 5 vas je tu, a on jedan i to totalno dezorijentiran. Nema tu instikta, nema tu ljudskosti. I ovo mi je drago šta san čuja i to direktno od njega (zamisli, lik je mislija da ću ga ja još potapšat po ramenu i reć da je kul), na njega se sutra sigurno neću oslonit za bilo šta, pogotovo ako budemo zajedno radili.

Ono šta isto oću reć, johne, je da je katkad i bolje reagirat. Nije bitna tu zrelost, nije bitan ni karakter, bitno je samo da takva budala dobije po njušci. Katkad je taj užitak kad mu nanosiš bol sasvim dovoljan, i ništa nije vrijednije od toga.
Last edited by Scarface on 11 Oct 2010, 21:47, edited 1 time in total.

Locked