Last Post Wins !!!11one
- callac
Re: Last Post Wins !!!11one
Green je upravo citirao consa na fejsu, njegov komentar o čitanju knjiga...opet je malo prolupao
ili je skroz izgubio inspiraciju pa došao na forum krasti tuđe citate...
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- john_constantine
he, ma da vidiš kako smo krepavali kada sam im prepričavao scene iz Srpskog filma, one scene s kurcem. Nisu mi vjerovali da doista postoji taj film.Scarface wrote:Bar ih možeš uvjerit u bilo šta, jer su očito naivni za popizdit. Napričaj im pizdarije o utjecaju kobasica na impotenciju (pazi metaforičkog paradoksa) i takve izmišljotine, garant će popušit.john_constantine wrote:ma jbg, ipak radim u skladištu. Većinom ono "seljaci", kako bi se reklo, he. Jedini razgovor im je poljoprivreda, kobasice, seks i alkohol. A za knjige, to im samo služi za potpalu.Scarface wrote:Sprdaju te jer čitaš knjige? Hahaha, pa ne mogu virovat, koji likovi!!![]()
![]()
A ljudi koji većina ima jedva osnovnu.
![]()
Last edited by john_constantine on 11 Oct 2010, 20:54, edited 1 time in total.
Michel puši karu.
- Scarface
Vjever says: "Who the fuck is Superman?"
Vjever's imdb profile:
Actor:
Flew over the Vjever's Nest
Vjever didn't like him
Vjeveriator
Vjever's imdb profile:
Actor:
Flew over the Vjever's Nest
Vjever didn't like him
Vjeveriator
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- elrania
ovdje postoje razne urote i ogovaranja od strane nekih ljudi. bilo mi je prebizarno to slušati dok sam išla zapaliti s neke dve ženske prije radnog vremena pa se one raspričale tko sve što priča. jadnost.john_constantine wrote:ma jbg, ipak radim u skladištu. Većinom ono "seljaci", kako bi se reklo, he. Jedini razgovor im je poljoprivreda, kobasice, seks i alkohol. A za knjige, to im samo služi za potpalu.Scarface wrote:Sprdaju te jer čitaš knjige? Hahaha, pa ne mogu virovat, koji likovi!!![]()
![]()
to valjda kad se previše bondaju s bilo kim pa im ode sve naopako. sreća za mene da sam nezainteresirana, radim svoje i odem doma što prije.
jedini produktivni razgovor dana je bio s nekim tipom koji ima 3 tarantule i neke zmijurine doma i to mi je morao sve pričati kad mi je vidio pauka na vratu
i onda kak se misli tetovirati itd.
- john_constantine
heAndrej wrote:Kad umrem, nadam se da ću na takvom mestu završiti.john_constantine wrote:Jedini razgovor im je poljoprivreda, kobasice, seks i alkohol.Scarface wrote:Sprdaju te jer čitaš knjige? Hahaha, pa ne mogu virovat, koji likovi!!![]()
![]()
Michel puši karu.
- john_constantine
ho,ho, da, tako je bilo i kod mene prvih dana na poslu. Odmah kritike koga se moram paziti, tko je lud i slično. Kolega s kojim sam kasnije postao dobar, mi je stalno pričao o "zivčanom" radniku i kako je lud. A dobro, mislio sam, ono priče i ogovaranja, pa se nisam obazirao. Kasnije sam tog "Zivčanog" poslao u pizdu materinu i to glasno, jer me iznervirao radi obične sitnice koju sam popravio, a on radi hajku od toga. I ide do mene "ti ćeš mene slati u pičku materinu?" I šutne me u nogu, ali ja mirno i hladno samo radim svoj posao kao da nisam osjetio.elrania wrote:ovdje postoje razne urote i ogovaranja od strane nekih ljudi. bilo mi je prebizarno to slušati dok sam išla zapaliti s neke dve ženske prije radnog vremena pa se one raspričale tko sve što priča. jadnost.john_constantine wrote:ma jbg, ipak radim u skladištu. Većinom ono "seljaci", kako bi se reklo, he. Jedini razgovor im je poljoprivreda, kobasice, seks i alkohol. A za knjige, to im samo služi za potpalu.Scarface wrote:Sprdaju te jer čitaš knjige? Hahaha, pa ne mogu virovat, koji likovi!!![]()
![]()
![]()
to valjda kad se previše bondaju s bilo kim pa im ode sve naopako. sreća za mene da sam nezainteresirana, radim svoje i odem doma što prije.
jedini produktivni razgovor dana je bio s nekim tipom koji ima 3 tarantule i neke zmijurine doma i to mi je morao sve pričati kad mi je vidio pauka na vratu![]()
i onda kak se misli tetovirati itd.
Michel puši karu.
- Andrej
????????john_constantine wrote: I šutne me u nogu, ali ja mirno i hladno samo radim svoj posao kao da nisam osjetio.
We're all mad here...
- john_constantine
Ma nije tako jako.Andrej wrote:????????john_constantine wrote: I šutne me u nogu, ali ja mirno i hladno samo radim svoj posao kao da nisam osjetio.
Michel puši karu.
- Andrej
Dao bih bubreg za tvoj karakter i hladnu glavu u takvim situacijama. Nemoj pogrešno da me razumeš, apsolutno podržavam ne-agresiju na poslu i to je neko pravilo ponašanja, ali da me neko šutne???? - zavio bih mu majku u crno posle posla.john_constantine wrote: Ma nije tako jako.A da sam vratio, onda bi samo napravio sranje na poslu, a čovjek je stalno tražio svađu bezveze. Ništa time ne bi postigao, a danas se sramim nekih "zivčanih" ispada prije par godina na poslu, i to još jedanput pred šefom, kada je morao zaustaviti radnika da me ne premlati. Ono, puno posla, i moram držati pod kontrolom što ide unutra, a što van i sortirati, a onda ova budala mi sve promiješa i radi gluposti... Nikad više se ponovilo.
Strašno. Kakvih idiota ima...
Ništa, šta da ti kažem osim - svaka čast Cons na zrelosti.
We're all mad here...
- Scarface
Evo da se nadovežen na ovu priču, baš mi danas priča prijatelj s faksa kako je njih 5-6 sidilo na piću u subotu. I sad, naša se tu valjda jedan nadrogirani debil od nekih 30 godina i napadne bez ikakvog povoda jednog od njih, ono, uvatija ga je za glavu tako da mu je prstima pritiska oči. I sad, ovaj ga uspije nekako odgurnit, i lik se makne, onako neuračunljiv pitanje je šta se njemu motalo po glavi. Ovome su oči totalno zasuzile i mora je u doktorice. I evo, pita bi tebe Andrej jer imaš tu zdravu ekipu, šta misliš o sljedećem, šta je mene pita taj prijatelj s faksa:
Njega je mučilo to šta se niko od njih za stolom nije diga da mu priskoči u pomoć, ono, ni prstom maka, već su samo sidili ka debili. Naravno, ovaj šta je bija napadnut je bija više povrijeđen izostankom toga nego samim napadom, te ih je sve posla u 3 materine i sad im se ne javlja. I sad mene kolega pita jel po meni on pretjera il su oni stvarno ispali nule od ljudi? Vjerojatno moš zamislit šta san mu odgovorija i kojim tonom. Pa sad ti meni reci ko je tu gori- ta nadrogirana budala il pičke od prijatelja?
Njega je mučilo to šta se niko od njih za stolom nije diga da mu priskoči u pomoć, ono, ni prstom maka, već su samo sidili ka debili. Naravno, ovaj šta je bija napadnut je bija više povrijeđen izostankom toga nego samim napadom, te ih je sve posla u 3 materine i sad im se ne javlja. I sad mene kolega pita jel po meni on pretjera il su oni stvarno ispali nule od ljudi? Vjerojatno moš zamislit šta san mu odgovorija i kojim tonom. Pa sad ti meni reci ko je tu gori- ta nadrogirana budala il pičke od prijatelja?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
GreenHornet
Dok jednog dana Cons ne pukne i otme sefa kao u "Do koske"
I onda postroji zaposlenike da im ciste gilje...
I onda postroji zaposlenike da im ciste gilje...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
-
GreenHornet
Da!Scarface wrote: il pičke od prijatelja?
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Asfodel
@Ghost - pičke su gore.
Imam u tome iskustva što iz prve, što iz druge ruke.
Imam u tome iskustva što iz prve, što iz druge ruke.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- john_constantine
Ma trebalo je bar nekako reagirati kao i kod drugih ljudi. Mislim, to je današnji problem ljudi. Nikoga nije briga, čak i ako netko pred nekim premlaćuje ženu na ulicu kao u Dobermannu. Ne treba baš razbiti bocu na glavu tog luđaka, ali većina njih je bar sposobna uhvatiti za ruke ili pokušati razdvojiti luđaka od prijatelja. Pozvati policiju, pozvati nekoga ili nešto.Scarface wrote:Evo da se nadovežen na ovu priču, baš mi danas priča prijatelj s faksa kako je njih 5-6 sidilo na piću u subotu. I sad, naša se tu valjda jedan nadrogirani debil od nekih 30 godina i napadne bez ikakvog povoda jednog od njih, ono, uvatija ga je za glavu tako da mu je prstima pritiska oči. I sad, ovaj ga uspije nekako odgurnit, i lik se makne, onako neuračunljiv pitanje je šta se njemu motalo po glavi. Ovome su oči totalno zasuzile i mora je u doktorice. I evo, pita bi tebe Andrej jer imaš tu zdravu ekipu, šta misliš o sljedećem, šta je mene pita taj prijatelj s faksa:
Michel puši karu.
- Scarface
Ok, onda san kako triba i reagira (znan pretjerat, pa ono...). Al to meni nije jasno. Koji je to točno problem napravit? Koji su to prijatelji? Ej, pa 5 vas je tu, a on jedan i to totalno dezorijentiran. Nema tu instikta, nema tu ljudskosti. I ovo mi je drago šta san čuja i to direktno od njega (zamisli, lik je mislija da ću ga ja još potapšat po ramenu i reć da je kul), na njega se sutra sigurno neću oslonit za bilo šta, pogotovo ako budemo zajedno radili.
Ono šta isto oću reć, johne, je da je katkad i bolje reagirat. Nije bitna tu zrelost, nije bitan ni karakter, bitno je samo da takva budala dobije po njušci. Katkad je taj užitak kad mu nanosiš bol sasvim dovoljan, i ništa nije vrijednije od toga.
Ono šta isto oću reć, johne, je da je katkad i bolje reagirat. Nije bitna tu zrelost, nije bitan ni karakter, bitno je samo da takva budala dobije po njušci. Katkad je taj užitak kad mu nanosiš bol sasvim dovoljan, i ništa nije vrijednije od toga.
Last edited by Scarface on 11 Oct 2010, 21:47, edited 1 time in total.