Last Post Wins !!!11one
- Ašow
- boyko
Re: Last Post Wins !!!11one
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- callac
Info wrote:Samo mala ispravkaAndrej wrote:Nije tačno. Svugde je lom, samo je pitanje ko bolje zataškava. Evo ti primer Nemačke od ove godine. 15 poginulih nakon upada desničara i paničnog bežanja od istih kroz tunele. Naravno, posle 2 sata, na neverovatan način je sve to rekonstruisano, pa samo što nisu izjavljivali da je stampedo nastao zbog cipela na sniženju. U svakom slučaju, doživotna zabrana gej parade u tom gradu.Asfodel wrote:Gej parada ima svugdje pa nije uvijek takav lom. Kako se li samo taj fenomen objašnjava??
Time da su sudionici gej povorke sami sebi krivi i da su "to tražili" ? (kao što neki ovdje obrazlažu)
U drugim gej paradama eto slučajno slični takvi gejevi to nisu tražili? Malo čovjeku postane nejasno. I zbunjujuće.
A da nije mooožda da je s druge strane bilo kretena i bolesnika? Ma nee, ma kakvi.
Ako si se referirao na događaje u Duisburgu - sve si u startu pogrešno postavio jer Love Parada ni ove godine ni nikada ranije nije bila Gay parada odnosno Gay događaj. Nastala je isključivo kao komercijalni projekt za ljubitelje house i techno glazbe - nikada nikakav politički predznak nije imala, pa stoga i sve ostale konstrukcije iz ovog dijela tvog posta padaju u vodu.
na kojoj TV radiš, možda bi bilo dobro da nam kažeš pa da više ne gledamo njen program
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
drugi radni dan u meku gotov, ovaj se put radilo 8h. noge bole, al ok sam i zadovoljna sam.
uspjela otić na gablec od pol sata umjesto na pauzu od 5 da nije nitko skužio (pa ni ja da nisam trebala na gablec, neg sam pauzu), slučajno srušila jednom tipu u kuhinji 6 big mekova i napravila nered
, sama porušala neka peciva i čula 'isuse bože' u pozadini i onda se tom isuse bože glasu nakon kojih sat vremena srušilo 8 hambića što je bilo super.
i tako... ovo je uglavnom report za cat, al bih ujedno istaknula da ni nakon današnjeg dana ne vidim tu neku grozotu o kojoj sam se naslušala.
i da, prva 4h sam radila uglavnom s dečkima u kuhinji i bilo je divno za raditi. flegma atmosfera bez smiješnih '8 u prvi molim! 8 u prvi hvala! sir na 8 molim! itd', neg se fino govorilo 'aj mi stavi peć 8 komada i aj ti sam metni meso, ok'.
žene su pak nabrijanije
uspjela otić na gablec od pol sata umjesto na pauzu od 5 da nije nitko skužio (pa ni ja da nisam trebala na gablec, neg sam pauzu), slučajno srušila jednom tipu u kuhinji 6 big mekova i napravila nered
i tako... ovo je uglavnom report za cat, al bih ujedno istaknula da ni nakon današnjeg dana ne vidim tu neku grozotu o kojoj sam se naslušala.
i da, prva 4h sam radila uglavnom s dečkima u kuhinji i bilo je divno za raditi. flegma atmosfera bez smiješnih '8 u prvi molim! 8 u prvi hvala! sir na 8 molim! itd', neg se fino govorilo 'aj mi stavi peć 8 komada i aj ti sam metni meso, ok'.
žene su pak nabrijanije
- john_constantine
- Ašow
moj ex cimer vec trecu godinu radi u mcdonaldsu. Ili cetvrtu.elrania wrote:drugi radni dan u meku gotov, ovaj se put radilo 8h. noge bole, al ok sam i zadovoljna sam.
uspjela otić na gablec od pol sata umjesto na pauzu od 5 da nije nitko skužio (pa ni ja da nisam trebala na gablec, neg sam pauzu), slučajno srušila jednom tipu u kuhinji 6 big mekova i napravila nered, sama porušala neka peciva i čula 'isuse bože' u pozadini i onda se tom isuse bože glasu nakon kojih sat vremena srušilo 8 hambića što je bilo super.
žene su pak nabrijanije
Sve u svemu, jeben job.
Neces ni vidjeti te grozote o kojima si se naslusala
- callac
Zato sam ja sa svojim šefom punih devet godina
jesam žensko i baš zbog toga znam koliko ženske mogu bit grozne
imala sam par stažistica od kojih su dvije svu pamet svijeta popile jer su završile stomatologiju, a mogu se pored mene ušima pokiti, jedna je bila zakon ali smotana u tri pm, a zadnja mi je bila odlična, vrijedna, zajebantica i čak smo postale prijateljice van radnog vremena...i onda ostade trudna, uda se i sranje...treba nekog muškog uzet malo na staž 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
jedino loše što sam vidjela je zasad jedan seljačasti karakter od tipa koji radi u kuhinji kojem je fora pravit se da mu se ne da ić maknut meso s peći, jer kaj mu ko može. srećom da je došao dosta kasnije pa sam otišla doma bez da sam ga se puno naslušala i nagledala. a i vrhovni poglavar importane mekića je isto napor, no malo ga se vidi.
al ono, svugdje je tako pa kaj sad...
al ono, svugdje je tako pa kaj sad...
- john_constantine
ma takvih ima na poslu koliko hoćeš... Da vidim ove, katastrofa. Jedan ide svaki dan na pijaču tijekom posla. I zato zna povremeno ludovati samo da može ići na piće. A drugi samo govori "to nije moj posao. Ti imaš školu, ja nemam" i otiđe.
A baš sam danas lijepo "ispuhao" nad drugima. Mislim, jedini sam koji čita knjige i kužim kada me zafrkavaju radi toga, ali što je previše, previše je. 3 godine čitam knjige i onda sam im lijepo kazao "ma lako je vama koji ste za manje od pola sata kod kuće, a ja sam tek za dva sata doma. I imam jebeno pravo čitati knjige, bez obzira jesu li debele ili mršave. Tko vam je kriv što ste nepismeni..." Vjerujem da me nitko ne bude više gnjavio radi knjiga.
Ali sada će samo biti gnjavaža radi "radijatora" i grijanja...
Nakupe se kao leptiri kraj žarulje da je to katastrofa, a ja ih gnjavim "pa koga vraga glumite? Vani je baš vrijeme za kupanje, a vi grlite radijatore kao da ćete krepati od hladnoće". 
A baš sam danas lijepo "ispuhao" nad drugima. Mislim, jedini sam koji čita knjige i kužim kada me zafrkavaju radi toga, ali što je previše, previše je. 3 godine čitam knjige i onda sam im lijepo kazao "ma lako je vama koji ste za manje od pola sata kod kuće, a ja sam tek za dva sata doma. I imam jebeno pravo čitati knjige, bez obzira jesu li debele ili mršave. Tko vam je kriv što ste nepismeni..." Vjerujem da me nitko ne bude više gnjavio radi knjiga.
Ali sada će samo biti gnjavaža radi "radijatora" i grijanja...
Michel puši karu.
- Scarface
Sprdaju te jer čitaš knjige? Hahaha, pa ne mogu virovat, koji likovi!!

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Scarface
Uspija san proć svih 65 planiranih stranica za danas, sutra još 50, al duplo težih, pa ono, bit će jebeno. Ma, profesorica je ionako već dovoljno stroga, a ja kako san sinoć spava samo 3 sata i kako san sidija u 3. redu amfiteatra, lipo me je sinjala kako spavan tokom 80 % predavanja. Jea, bit će veselo na usmenom.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Ašow
- john_constantine
ma jbg, ipak radim u skladištu. Većinom ono "seljaci", kako bi se reklo, he. Jedini razgovor im je poljoprivreda, kobasice, seks i alkohol. A za knjige, to im samo služi za potpalu.Scarface wrote:Sprdaju te jer čitaš knjige? Hahaha, pa ne mogu virovat, koji likovi!!![]()
![]()
Michel puši karu.
- Andrej
Kad umrem, nadam se da ću na takvom mestu završiti.john_constantine wrote:Jedini razgovor im je poljoprivreda, kobasice, seks i alkohol.Scarface wrote:Sprdaju te jer čitaš knjige? Hahaha, pa ne mogu virovat, koji likovi!!![]()
![]()
We're all mad here...
- Scarface
Bar ih možeš uvjerit u bilo šta, jer su očito naivni za popizdit. Napričaj im pizdarije o utjecaju kobasica na impotenciju (pazi metaforičkog paradoksa) i takve izmišljotine, garant će popušit.john_constantine wrote:ma jbg, ipak radim u skladištu. Većinom ono "seljaci", kako bi se reklo, he. Jedini razgovor im je poljoprivreda, kobasice, seks i alkohol. A za knjige, to im samo služi za potpalu.Scarface wrote:Sprdaju te jer čitaš knjige? Hahaha, pa ne mogu virovat, koji likovi!!![]()
![]()
A ljudi koji većina ima jedva osnovnu.