Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
Andrej

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by Andrej » 11 Oct 2010, 00:10

Kada svi na Balkanu budemo živeli život dostojanstven ljudskog bića, najmanji problem će nam biti neka gej parada.
Voleo bih da dođe vreme u kome ćeš se mučiti oko izbora tipa automobila i kvaliteta škole za tvog klinca/klinku.
Tad ćeš najmanje razmišljati o tuđim izborima, kakvi god oni bili. Neka prdi on u javnosti koliko god hoće, ja lepo u svoj BMW pa pravac na vikend s klincima, ako mi se ne sviđa.
Može on da paradira koliko god hoće, ali vaspitanje se iz porodice nosi, tako da svaki dan idu golih guzova, ne verujem da će sutra moji klinci isto tako ići. A ako budu išli, jebi ga...život je čudo...da ih se odreknem - nikada.
I ti pederi imaju mamu i tatu, a ne dve tate, pa su opet postali pederi.
Dosta je bilo mržnje. Stalno je podgrejavaju, mamu im jebem. E više me neće navući niko. Pametnog jednom zajebeš.
We're all mad here...

filmofil

Post by filmofil » 11 Oct 2010, 00:15

uz sve probleme koje imam tak mi se živo jebe za politiku, ali uglavnom se slažem sa svim što je napisao andrej

budi šta god oćeš biti, ali nemoj to stavljat ostalima pod nos...koja to oni prava nemaju da tako bezobrazno izlaze na ulicu i provociraju
This is the Zodiac speaking.

callac

Post by callac » 11 Oct 2010, 00:23

znam da nije pohvalno, ali isto kao i filmofil o politici znam ravno ovoliko- 0 iliti nula... sestra me uvijek opominje jer je odvjetnica, al ja sam nekako sretnija u svom neznanju. imam neko generalno mišljenje i viđenje situacije bez da se prepirem unedogled sa nekim.
svjesna sam globalnih problema, al trudim se od dnevnika čut vremensku prognozu, u novinama pročitati strip, horoskop i ko svira u gradu...na portalima je teže izbjeći neku udarnu vjest pa, eto, pročitam...al se uglavnom ne nalazim prozvanom o tome diskutirati.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Wendigo

Post by Wendigo » 11 Oct 2010, 00:30

slažem se sa zadnja dva posta.
tako jako me zaboli za politiku, gay parade i nogometne utakmice popraćene divljanjem... dok moje i mene osobno nitko ne dira, bogme ni ja ne kesim zube.

live and let live. možda baš "ti", tvoja pojava, stil oblačenja, političko uvjerenje ili što već nekome idu na kurac.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 11 Oct 2010, 10:25

ja sam jučer uspjela puknut glavom u štok. ono okrenem se napravim korak... nekud.. i drap!
nije mi trebo teleskop na koju sekundu. :lol:
imam divnu kvrgu na čelu, onak malo prema desnoj strani... je da sam držala led (za vrijeme čega me je bolilo desno oko :shock: ) ali svejedno je ukras ostao ...
to samo ja mogu.... :roll: :lol:
sad zafrkavam muža da će ljudi mislit da me tuče :axe: :lol: , ono, je da, zabila se u štok, kako prozirno :zubifale:
Image

John_Ryder

Post by John_Ryder » 11 Oct 2010, 11:05

slažem se s drugsovim postom.

btw dobar dan svima,prošla 3 dana odmaranja :cry:
"Im gonna touch you now." :P

boyko

Post by boyko » 11 Oct 2010, 11:13

John_Ryder wrote:slažem se s drugsovim postom.

btw dobar dan svima,prošla 3 dana odmaranja :cry:
prebrzo :evil:
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Scarface

Post by Scarface » 11 Oct 2010, 14:21

Počela mikrobiologija, nema više šale. Danas 6 sati učenja, sutra 12 je moran naučit i za četvrtak ako mislin na koncert u sridu navečer. Totalno HC!!!
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 11 Oct 2010, 15:32

Scarface wrote:Počela mikrobiologija, nema više šale. Danas 6 sati učenja, sutra 12 je moran naučit i za četvrtak ako mislin na koncert u sridu navečer. Totalno HC!!!
pa kaj je to za tebe, ti si Ssssssuper squirrel :zubifale:
bdw nemrem se nadivit avataru :supz:
Image

Decadentor

Post by Decadentor » 11 Oct 2010, 15:34

Image

Andrej

Post by Andrej » 11 Oct 2010, 15:38

Decadentor wrote:kako je ovo bolesno dobro http://www.youtube.com/watch?v=t0KNXr349gY :shock: :lol:
Kako je njima dobro..... :jawbreaker:
We're all mad here...

Info

Post by Info » 11 Oct 2010, 16:03

Andrej wrote:
Asfodel wrote:Gej parada ima svugdje pa nije uvijek takav lom. Kako se li samo taj fenomen objašnjava??
Time da su sudionici gej povorke sami sebi krivi i da su "to tražili" ? (kao što neki ovdje obrazlažu)
U drugim gej paradama eto slučajno slični takvi gejevi to nisu tražili? Malo čovjeku postane nejasno. I zbunjujuće.
A da nije mooožda da je s druge strane bilo kretena i bolesnika? Ma nee, ma kakvi. :lol:
Nije tačno. Svugde je lom, samo je pitanje ko bolje zataškava. Evo ti primer Nemačke od ove godine. 15 poginulih nakon upada desničara i paničnog bežanja od istih kroz tunele. Naravno, posle 2 sata, na neverovatan način je sve to rekonstruisano, pa samo što nisu izjavljivali da je stampedo nastao zbog cipela na sniženju. U svakom slučaju, doživotna zabrana gej parade u tom gradu.
Samo mala ispravka

Ako si se referirao na događaje u Duisburgu - sve si u startu pogrešno postavio jer Love Parada ni ove godine ni nikada ranije nije bila Gay parada odnosno Gay događaj. Nastala je isključivo kao komercijalni projekt za ljubitelje house i techno glazbe - nikada nikakav politički predznak nije imala, pa stoga i sve ostale konstrukcije iz ovog dijela tvog posta padaju u vodu. :wink:

na kojoj TV radiš, možda bi bilo dobro da nam kažeš pa da više ne gledamo njen program :)
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

Andrej

Post by Andrej » 11 Oct 2010, 16:21

Da. Nije šija nego vrat. Nema veze. Ima vremena.

EDIT: Izvinjavam se. Slagao sam za brojku. Nije 15

Death in Duisburg:
21 young people from 6 nations are crushed to death
(Source: ORF)
We're all mad here...

Decadentor

Post by Decadentor » 11 Oct 2010, 16:39

jel krivi put jos radi???
znam da je neko bio spomenio zatvaranje???
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 11 Oct 2010, 17:30

Decadentor wrote:jel krivi put jos radi???
znam da je neko bio spomenio zatvaranje???
ne radi više od mjesec dana..

Locked