Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
Andrej

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by Andrej » 10 Oct 2010, 23:10

GreenHornet wrote:@Andrej
Zasto se onda 6 tisuca ljudi (koliko je prema hrv portalima danas u Bg bilo huligana) ne skupi i organizira prosvjede/nerede protiv aktualne stranke i samim time vlasti u Srbiji?
Zato što imaju muda ko paukovi i mozga ko pola pauka.
Iskreno, mislim da su njima pederi bili samo izgovor da divljaju i izbace iz sebe frustracije, a da bi razmišljali na način koji spominješ, potrebna je kolektivna svest koja se stvara obrazovanjem, koje im je ukinuto. Od te iste vlasti.
We're all mad here...

Asfodel

Post by Asfodel » 10 Oct 2010, 23:12

Gej parada ima svugdje pa nije uvijek takav lom. Kako se li samo taj fenomen objašnjava??
Time da su sudionici gej povorke sami sebi krivi i da su "to tražili" ? (kao što neki ovdje obrazlažu)
U drugim gej paradama eto slučajno slični takvi gejevi to nisu tražili? Malo čovjeku postane nejasno. I zbunjujuće.
A da nije mooožda da je s druge strane bilo kretena i bolesnika? Ma nee, ma kakvi. :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

GreenHornet

Post by GreenHornet » 10 Oct 2010, 23:12

Andrej wrote:
GreenHornet wrote:@Andrej
Zasto se onda 6 tisuca ljudi (koliko je prema hrv portalima danas u Bg bilo huligana) ne skupi i organizira prosvjede/nerede protiv aktualne stranke i samim time vlasti u Srbiji?
Zato što imaju muda ko paukovi i mozga ko pola pauka.
Iskreno, mislim da su njima pederi bili samo izgovor da divljaju i izbace iz sebe frustracije, a da bi razmišljali na način koji spominješ, potrebna je kolektivna svest koja se stvara obrazovanjem,
Potpis.
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Bub

Post by Bub » 10 Oct 2010, 23:13

elrania wrote:
Bub wrote:te će isto vjerojatno biti gay ili ne daj Bože nešto gore.
na jednom se slučaju (gdje su muški blizanci odgajani tak da je jedan bio dječak, a drugi zbog spaljenog penisa morao biti operiran u djevojčicu ko novorođenče i nije znao da je rođen ko muško) pokazalo da je u pitanju utjecaj hormona, a ne toga jel te se odgaja da voliš muško il žensko.

ono što se lako može desiti je diskriminacija od strane neuke sredine zbog toga tko i što su mu roditelji.
Ja sam napisao vjerojatno znači i ne mora, to je do odgoja naravno, ali ne vjerujem baš da će ga dvojica tate odgajati na način da voli ženske i da će gledati naga tijela djevojki kroz odrastanje. To ovisi i nikad ne možemo znati kako će ga oni odgajati, ali je sigurno da će biti odgajan u drukčijem okruženju nego dijete koje ima tatu i mamu.

Što se tiče diskriminacije, ajde ti objasni djeci i tinejđerima od 8 - 18 god da to što će ga zadirkivat je loše i da će to dijete vjerojatno imati neke traume, nema šanse jer u tim godinama su takvi pre balavi i bahati i nemaju pojma o životu.

@Andrej naravno ja sam isto rekao da ja to ne volim, ali ih ne mrzim i nisam napisao da su oni loši ljudi, dapače može neki homoseksualac biti bolji čovjek od mene, a u pravu si da ima gorih stvari čime bi se ljudi trebali pozbaviti i riješavat nego ovakvim glupostima. Politika je kurva!!

Andrej

Post by Andrej » 10 Oct 2010, 23:16

Asfodel wrote:Gej parada ima svugdje pa nije uvijek takav lom. Kako se li samo taj fenomen objašnjava??
Time da su sudionici gej povorke sami sebi krivi i da su "to tražili" ? (kao što neki ovdje obrazlažu)
U drugim gej paradama eto slučajno slični takvi gejevi to nisu tražili? Malo čovjeku postane nejasno. I zbunjujuće.
A da nije mooožda da je s druge strane bilo kretena i bolesnika? Ma nee, ma kakvi. :lol:
Nije tačno. Svugde je lom, samo je pitanje ko bolje zataškava. Evo ti primer Nemačke od ove godine. 15 poginulih nakon upada desničara i paničnog bežanja od istih kroz tunele. Naravno, posle 2 sata, na neverovatan način je sve to rekonstruisano, pa samo što nisu izjavljivali da je stampedo nastao zbog cipela na sniženju. U svakom slučaju, doživotna zabrana gej parade u tom gradu.
We're all mad here...

GreenHornet

Post by GreenHornet » 10 Oct 2010, 23:17

Meni je najveci paradoks kako SRBIN nakon 50+tisuca nevinih zrtvi u Jasenovcu moze biti neonacist...Ili HRVAT nakon ,Adolfove izjave da su "Hrvati izmet ljudskog roda" i ostalog (sto se i nas i njih tice)
Jer 70% ih je iz tih uvjerenja doslo razbijati gay paradu a ostalih 30% su klosari bez pametnijeg posla u zivotu...

GreenHornet

Post by GreenHornet » 10 Oct 2010, 23:20

Andrej wrote:
Asfodel wrote:Gej parada ima svugdje pa nije uvijek takav lom. Kako se li samo taj fenomen objašnjava??
Nije tačno. Svugde je lom, samo je pitanje ko bolje zataškava. Evo ti primer Nemačke od ove godine. 15 poginulih nakon upada desničara i paničnog bežanja od istih kroz tunele. Naravno, posle 2 sata, na neverovatan način je sve to rekonstruisano, pa samo što nisu izjavljivali da je stampedo nastao zbog cipela na sniženju. U svakom slučaju, doživotna zabrana gej parade u tom gradu.
Mislis na LOVE PARADE?Prvi put cujem ovu "teoriju zavjere"

Andrej

Post by Andrej » 10 Oct 2010, 23:20

GreenHornet wrote:Meni je najveci paradoks kako SRBIN nakon 50+tisuca nevinih zrtava u Jasenovcu moze biti neonacist...Ili HRVAT nakon ,Adolfove izjave da su "Hrvati izmet ljudskog roda" i ostalog (sto se i nas i njih tice)
Jer 70% ih je iz tih uvjerenja doslo razbijati gay paradu a ostalih 30% su klosari bez pametnijeg posla u zivotu...
Bravo care. Malo pameti na ovom svetu!!!!
Pun mi je k... tih polunacista, polufašista, poludesničara i polupismenih.
Svima bih za kaznu naredio da nauče da čitaju i pišu.
We're all mad here...

Andrej

Post by Andrej » 10 Oct 2010, 23:22

GreenHornet wrote: Mislis na LOVE PARADE?Prvi put cujem ovu "teoriju zavjere"
Nije teorija zavere. Već sam rekao da radim na televiziji i imam pristup svim serverima svetskih agencija i njihovom nemontiranom materijalu. Čista politika i ništa više.
We're all mad here...

GreenHornet

Post by GreenHornet » 10 Oct 2010, 23:23

Andrej wrote:
GreenHornet wrote: Mislis na LOVE PARADE?Prvi put cujem ovu "teoriju zavjere"
Nije teorija zavere. Već sam rekao da radim na televiziji i imam pristup svim serverima svetskih agencija i njihovom nemontiranom materijalu. Čista politika i ništa više.
U tom se slucaju nadam da ce Njemacka (i Europska) ANTIFA napravit dostojan "revans" ubrzo...

Asfodel

Post by Asfodel » 10 Oct 2010, 23:24

@Andrej -To je samo jedan od podataka, mogao si i navesti neki grad bez previše problema. Negdje nekad ima zbilja malo izgreda, negdje pravih bolesnoća.
Bit je da neki žele podijeliti krivnju. Podijeliti. Ajmo malo zastati i razmisliti o tome.
Takav oblik rezoniranja mi je neobičan i voljela bih misliti da takvi ljudi ne potiču recimo zakopčavanje žena do grla da ih ne bi tko silovao. Jesu li oskudno odjevena žene napola krive za to ako ih netko napadne?
Jer da, nije banaliziranje, strašno je jednostavno.. kurvetina je to sama tražila, imala je usku majicu/nalakirane nokte, right? Ne bi slučajno palo na pamet da je možda korisno iz društva filtrirati one ljude s druge strane, one koji napadaju. Treba podijeliti krivnju.

Andrej

Post by Andrej » 10 Oct 2010, 23:30

Nije banaliziranje to što pričaš. Evo, Brazil je veoma poznat po gej karnevalima, na kojima učestvuje 100 puta više strejt ljudi nego homo. Njima je sve to samo jedna velika zabava. Ne radi se ovde o tome ko je kriv. Prst se upire uvek ispred sebe. Istina je da su u ovom slučaju svi krivi, a samo jedan dobitnik - vlast.
A što se tiče slobode - generalno. -
Tvoja sloboda mahanja šakom se završava na mestu gde počinje moj nos. Tačka.
We're all mad here...

Asfodel

Post by Asfodel » 10 Oct 2010, 23:35

Andrej wrote:Nije banaliziranje to što pričaš. Evo, Brazil je veoma poznat po gej karnevalima, na kojima učestvuje 100 puta više strejt ljudi nego homo. Njima je sve to samo jedna velika zabava. Ne radi se ovde o tome ko je kriv. Prst se upire uvek ispred sebe. Istina je da su u ovom slučaju svi krivi, a samo jedan dobitnik - vlast.
A što se tiče slobode - generalno. -
Tvoja sloboda mahanja šakom se završava na mestu gde počinje moj nos. Tačka.
Pa ja sam pitanje krivnje spomenula, jer sam vidjela kako se ovdje provlači. Što me neugodno začudilo.
Sam si potvrdio primjerom iz Brazila da je stvar crnobijela.

Andrej

Post by Andrej » 10 Oct 2010, 23:41

GreenHornet wrote: U tom se slucaju nadam da ce Njemacka (i Europska) ANTIFA napravit dostojan "revans" ubrzo...
Nadam se da će ih ostaviti da istrunu u svom smradu i tako prekinuti krug zla.
Postoje samo par grupacija ljudi koje strasno mrzim(ne zato što ih se plašim, nego zato što me užasava ljudska glupost), a to su Skinsi i nacisti na baterije.
Čopor bez mozga i muda.
We're all mad here...

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 10 Oct 2010, 23:59

Ajd da i ja nešto kažem. :mrgreen:

APSOLUTNO nemam ništa protiv gejeva. Čak štoviše, bio sam uvjeren jedno jako dugo vrijeme da su neki od mojih bliskih prijatelja gej (na kraju se ispostavilo da ipak nisu) kao što sam i mislio za neke druge ljude koje ovako znam, i šta sad? Stvarno nemam ništa protiv, mene se apsolutno ne tiče što on radi u svoja 4 zida kao što se i njega ne tiče što ja radim. Kako god ljudi to nazivali: bolešću, poremećajem ili nećim trećim, svejedno mi je.

ALI (uvijek postoji ali) sam u potpunosti protiv gej parada. Jer mislim da se time krši taj određeni status quo. Smatram parade potpuno nepotrebnima i mislim da postoje mnogo drugih ("pristojnih" i "normalnijih") načina za borit se za svoja prava. Ajd, dao bi da se žene međusobno, to isto nemam ništa protiv (iako mislim da bi izazvalo veliki revolt javnosti pa je možda i bolje da ne dođe do legaliziranja). Protiv toga sam da im se da usvajaju djecu jer smatram da to nije pedagoški. Od malih nogu svako dijete mora imati snažan muški utjecaj od nekog iz obitelji kao i snažan ženski.

Također mi se na trenutke čini da homoseksualci blago pretjeruju, poput onog puta u emisiji Otvoreno gdje je jedan od gostiju (ne znam koji) rekao da se on trenutno osjeća ugroženo kao heteroseksualac (pošto je bio napadan od strane homića).

I to bi bilo to.
Nemam ništa protiv, čak ih i branim pred nekim ultrapametnim razmišljanjima, ali stvarno ne volim nikakva pretjerana seksualna eksponiranja - kako homoseksualna, tako i heteroseksualna. Mislim da bi tako što trebalo biti rezervirano za voljenu osobu i krevet :)
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

Locked