Last Post Wins !!!11one
- elrania
Re: Last Post Wins !!!11one
imam nekoliko gay poznanika od kojih su mi neki dakle samo poznanici, ali neki i frendovi, pa i profesori, a neki medicinsko osoblje.
neki od njih su oni tipični luckasti gejevi, a neki takvi da ih nikad ne bih skužila, ali svi su takvi da mi je svaka mržnja i pljuvanje istih primitivno.
ima i u hetero zajednici kretenizma, glupo je za očekivati da toga nema i ovdje, no generalizacije su besmislene.
neki od njih su oni tipični luckasti gejevi, a neki takvi da ih nikad ne bih skužila, ali svi su takvi da mi je svaka mržnja i pljuvanje istih primitivno.
ima i u hetero zajednici kretenizma, glupo je za očekivati da toga nema i ovdje, no generalizacije su besmislene.
Last edited by elrania on 10 Oct 2010, 19:42, edited 1 time in total.
- Ašow
Andrej, daj report iz Beograda.
Gledam snimke na vijestima i onak, zapanjen sam.
Gledam snimke na vijestima i onak, zapanjen sam.
- Sammy
vecer
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Andrej
Ovde je bilo ludilo i sveopšti pokolj....
Ceo grad je stao, pola grada polupano, dosta glava razvaljeno.
I sad da pitam nekoga -
- Da li te je neko pitao da li si peder, dok si kupovao kartu za bioskop?
- Da li te neko tera da sediš na zadnjem sedištu autobusa zato što si peder?
- Jel ti u aplikaciji za posao stoji pitanje - šta misliš o analnoj ljubavi?
- Jel je mleko skuplje za tebe?
- A cigarete?
- Plaćaš više od mene parking?
- Jel baš moram da te volim i prihvatim?
- Šta ako neću da te volim?
- Jel nemam prava da biram?
- Jel ćeš me izopštiti iz društva?
Ne drugari, oni neće ravnopravnost, oni žele povlašćenost.
Znali su da će ceo grad goreti zbog njih 100, i bolelo ih je dupe za to, samo da isteraju svoj hir.
Nikada, ali NIKADA, ne bih gurao svoj lični interes po cenu da neko strada zbog mene.
Pederi su i šta sad?
Jel treba da aplaudiram?
Evo, jedan aplauz od mene......
Strana broj dva -
A sad bi jebao mamu, svim ovim desničarskim idiotima, koji samo čekaju izgovor da pale, kradu, prebijaju i uništavaju MOJ grad.
Stoka seljačka iz "Donjih brijanja" i ko zna kakvih selendri po Srbiji, okupila se sa navijačkom bagrom i raščinjenim popovima, pa sa krstom i raspećem u jednoj, a motkom sa ekserom u drugoj, našla da mi propagira svoje vrednosti.
I šta treba otac koji je prolazio danas ulicama grada da kaže svom detetu kad ga pita -
Ko je ovde loš?
Sa jedne strane, gologuzi sa prstom u bulji, koji žele da im seksualna orjentacija bude ulaznica za lagodan život i večiti izgovor za sve, a sa druge strane - rulja bez mozga, koja misli da sve što je drugačije treba spaliti.
Ne mogu da verujem da je strejt populacija toliko jebano glupa....
Pa ljudi, oni i žele da dobiju batine.
Koriste najstariji markentiški trik na svetu....
- Evo, mene biju i linčuju, jadan ja, zaštitite me i dajte neke pare za novu garderobu...
Treba samo ignorisati i oni ne postoje. Ne treba ih tući, ne treba ni popreko pogledati.
Pustiš da uvenu sami od nepažnje.
Hoćeš dete? Može!!!! Kupi matericu.
Ma nek se nose i jedni i drugi u tri pičke materine.
I Balkan i evropske vrednosti sa njima.
Ceo grad je stao, pola grada polupano, dosta glava razvaljeno.
I sad da pitam nekoga -
- Da li te je neko pitao da li si peder, dok si kupovao kartu za bioskop?
- Da li te neko tera da sediš na zadnjem sedištu autobusa zato što si peder?
- Jel ti u aplikaciji za posao stoji pitanje - šta misliš o analnoj ljubavi?
- Jel je mleko skuplje za tebe?
- A cigarete?
- Plaćaš više od mene parking?
- Jel baš moram da te volim i prihvatim?
- Šta ako neću da te volim?
- Jel nemam prava da biram?
- Jel ćeš me izopštiti iz društva?
Ne drugari, oni neće ravnopravnost, oni žele povlašćenost.
Znali su da će ceo grad goreti zbog njih 100, i bolelo ih je dupe za to, samo da isteraju svoj hir.
Nikada, ali NIKADA, ne bih gurao svoj lični interes po cenu da neko strada zbog mene.
Pederi su i šta sad?
Jel treba da aplaudiram?
Evo, jedan aplauz od mene......
Strana broj dva -
A sad bi jebao mamu, svim ovim desničarskim idiotima, koji samo čekaju izgovor da pale, kradu, prebijaju i uništavaju MOJ grad.
Stoka seljačka iz "Donjih brijanja" i ko zna kakvih selendri po Srbiji, okupila se sa navijačkom bagrom i raščinjenim popovima, pa sa krstom i raspećem u jednoj, a motkom sa ekserom u drugoj, našla da mi propagira svoje vrednosti.
I šta treba otac koji je prolazio danas ulicama grada da kaže svom detetu kad ga pita -
Ko je ovde loš?
Sa jedne strane, gologuzi sa prstom u bulji, koji žele da im seksualna orjentacija bude ulaznica za lagodan život i večiti izgovor za sve, a sa druge strane - rulja bez mozga, koja misli da sve što je drugačije treba spaliti.
Ne mogu da verujem da je strejt populacija toliko jebano glupa....
Pa ljudi, oni i žele da dobiju batine.
Koriste najstariji markentiški trik na svetu....
- Evo, mene biju i linčuju, jadan ja, zaštitite me i dajte neke pare za novu garderobu...
Treba samo ignorisati i oni ne postoje. Ne treba ih tući, ne treba ni popreko pogledati.
Pustiš da uvenu sami od nepažnje.
Hoćeš dete? Može!!!! Kupi matericu.
Ma nek se nose i jedni i drugi u tri pičke materine.
I Balkan i evropske vrednosti sa njima.
We're all mad here...
- callac
Apsolutno si u pravu! Svijet i ljudi se ne mjenjaju, samo "cilj i sredstva" Nikad to neću razumjeti...
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- john_constantine
- Ašow
Istina. I uvijek ce biti tako.callac wrote:Apsolutno si u pravu! Svijet i ljudi se ne mjenjaju, samo "cilj i sredstva"
Sreća da nije netko poginuo. Ono sto su prikazali na TV-u i sto citam po netu je stvarno bolest.
- elrania
apsolutno se slažem s ovim, ali 'pa šta' neće reć jako puno ljudi i ovakvim se paradama bar ističe da i takvi postoje i da ih ima sve više koji su voljni istupiti i zalagati se za svoju seksualnost.Andrej wrote: Pederi su i šta sad?
Jel treba da aplaudiram?
znam koliko puno ljudi (bar iz moje sredine) toliko žestoko negira postojanje homoseksualnosti u svojoj blizini i onda kad saznaju da ima neko takav da radi s njima il živi blizu njih bude toliko zgražanja ili pak sažaljavanja ko da je u pitanju osoba s teškim psihičkim bolestima.
moja je majka bila takva kad je njen kolega na poslu rekao da je gay i to mi je rekla tako izbezumljeno, a danas (kd je shvatila da joj neće niš
ok je približiti 'to' ljudima i smisao parada je u mojim očima ok, al druga je stvar što to u praksi ispada žešće sranje i cirkus i zbog nekih karaktera ljudi koji je vode (dijelom što je andrej opisao), a i zbog hejtera.
- callac
Ne znam, ja sm bliža mišljenju da dovoljno "parada" imamo u gotovo svakom filmu, seriji i glazbenom svijetu, ko što su neko vrijeme forsali "crnačke serije" tako sad gayevi osvajaju svijet. Meni su simpatični, jer ih uvijek takvima prikažu i stvarno ne vidim potrebu hodat po ulici i vikat ja sam peder, šta mi možeš? Mislim, ko te oće?! NE INTERESIRA ME!elrania wrote:apsolutno se slažem s ovim, ali 'pa šta' neće reć jako puno ljudi i ovakvim se paradama bar ističe da i takvi postoje i da ih ima sve više koji su voljni istupiti i zalagati se za svoju seksualnost.Andrej wrote: Pederi su i šta sad?
Jel treba da aplaudiram?
znam koliko puno ljudi (bar iz moje sredine) toliko žestoko negira postojanje homoseksualnosti u svojoj blizini i onda kad saznaju da ima neko takav da radi s njima il živi blizu njih bude toliko zgražanja ili pak sažaljavanja ko da je u pitanju osoba s teškim psihičkim bolestima.
moja je majka bila takva kad je njen kolega na poslu rekao da je gay i to mi je rekla tako izbezumljeno, a danas (kd je shvatila da joj neće niši da je normalna osoba) se zajebava s njim, super joj je tip i totalno joj je svejedno što je i za čijim se guzicama on okreće, jer je kao kolega dobar i pametan.
ok je približiti 'to' ljudima i smisao parada je u mojim očima ok, al druga je stvar što to u praksi ispada žešće sranje i cirkus i zbog nekih karaktera ljudi koji je vode (dijelom što je andrej opisao), a i zbog hejtera.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
imam dojam da se to na tvu i u glazbi češće doživljava samo ko simpatično, ali ne i voljno za usvojiti i odobravati u RL i da putem serija i filmova ne može baš skroz doprijeti do osobe.
efikasnije je to vidjeti i osjetiti u svojoj okolini; bar je bilo u ovoj situaciji koju sam navela.
sama sam, iako sam uvijek za slobodu seks.orijentacije, bila malo začuđena i iznenađena, ako bih za nekoga tak neš saznala i trebalo mi je vremena da se skroz naviknem i da mi takvo što prestane biti predmet čuđenja.
a ako sam ja, koja sam za i odobravam ih, bila takva, grozno mi je zamisliti kako se osjećaju oni koji su protiv homoseksualnosti i rado bih da se to sve malo opusti.
jako mi je žao onih koji zbog svoje orijentacije ispaštaju (u familiji, među društvom) i srame se toga što jesu pa bih iskreno htjela da se nešto popravi barem da se olakša ljudima u takvim situacijama i da toga bude sve manje.
znam curu čija ju je majka zbog toga oplakivala tjednima, tipa koji bi letio van iz kuće da to kaže ocu itd. i najviše zbog takvih stvari ne podnosim diskriminaciju na ovom polju.
pa ako netko stupa u parade i kroz glavu mu se vrti to da time čini neki pomak, ok.
a ona strana koja se šepiri i umišlja da zaslužuje neke ekstra povlastice zbog orijentacije je sramota i tipičan predstavnih ljudskog snobizma i idiotizma.
efikasnije je to vidjeti i osjetiti u svojoj okolini; bar je bilo u ovoj situaciji koju sam navela.
sama sam, iako sam uvijek za slobodu seks.orijentacije, bila malo začuđena i iznenađena, ako bih za nekoga tak neš saznala i trebalo mi je vremena da se skroz naviknem i da mi takvo što prestane biti predmet čuđenja.
a ako sam ja, koja sam za i odobravam ih, bila takva, grozno mi je zamisliti kako se osjećaju oni koji su protiv homoseksualnosti i rado bih da se to sve malo opusti.
jako mi je žao onih koji zbog svoje orijentacije ispaštaju (u familiji, među društvom) i srame se toga što jesu pa bih iskreno htjela da se nešto popravi barem da se olakša ljudima u takvim situacijama i da toga bude sve manje.
znam curu čija ju je majka zbog toga oplakivala tjednima, tipa koji bi letio van iz kuće da to kaže ocu itd. i najviše zbog takvih stvari ne podnosim diskriminaciju na ovom polju.
pa ako netko stupa u parade i kroz glavu mu se vrti to da time čini neki pomak, ok.
a ona strana koja se šepiri i umišlja da zaslužuje neke ekstra povlastice zbog orijentacije je sramota i tipičan predstavnih ljudskog snobizma i idiotizma.
- Scarface
Ka šta san već jednom reka, pa mi je elrania kontrirala (zbog očitih prijateljstava koje ima s takvim ljudima, šta je i sama tad istakla ka razlog) da je to jednostavno defekt, bolest. I dobro je Ban reka- "suosjećan s njima šta im se to desilo.", ka šta bi suosjeća i s pacijentima s onkologije.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Asfodel
Bez obzira što ja mislim (a znate što mislim), čulo se više puta u medijima da se struka izjasnila da to nije bolest (ne znam gdje i kada, kakva istarživanja, al koliko tisuća puta čuješ uzimaš zdravo za gotovo). Pa onda ako su rekli da nije bolest, vjerojatno bi napomenuli da je ipak poremećaj. A nisu.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Scarface
I šta sad? Ja mislin da jest. Nema konkretnog dokaza, sve je i dalje na polju teorije i nagađanja. I ako ćeš već o poremećaju, postoji razlika u jednom dijelu mozga, koja opet nije konkretna, jer nema sigurnih tvrdnji. A mediji su pouzdani ka i konj na steroidima.Asfodel wrote:Bez obzira što ja mislim (a znate što mislim), čulo se više puta u medijima da se struka izjasnila da to nije bolest (ne znam gdje i kada, kakva istarživanja, al koliko tisuća puta čuješ uzimaš zdravo za gotovo). Pa onda ako su rekli da nije bolest, vjerojatno bi napomenuli da je ipak poremećaj. A nisu.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Asfodel
Ništa, samo kažem. Kad svi već izražavaju svoje mišljenje, ja sam dobacila sam mnoštvo tuđih.Scarface wrote:I šta sad?
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
GreenHornet
Radije gay nego smrdljivi,nazadni,iskompleksirani neonacist ili četnik.
Jedan od rijetkih puta da molim Boga da policija "protivnike" ostavi dozivotnim invalidima.
Jedan od rijetkih puta da molim Boga da policija "protivnike" ostavi dozivotnim invalidima.
Last edited by GreenHornet on 10 Oct 2010, 22:29, edited 1 time in total.
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!