Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
elrania

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by elrania » 10 Oct 2010, 17:35

imam nekoliko gay poznanika od kojih su mi neki dakle samo poznanici, ali neki i frendovi, pa i profesori, a neki medicinsko osoblje.
neki od njih su oni tipični luckasti gejevi, a neki takvi da ih nikad ne bih skužila, ali svi su takvi da mi je svaka mržnja i pljuvanje istih primitivno.
ima i u hetero zajednici kretenizma, glupo je za očekivati da toga nema i ovdje, no generalizacije su besmislene.
Last edited by elrania on 10 Oct 2010, 19:42, edited 1 time in total.

Ašow

Post by Ašow » 10 Oct 2010, 19:09

Andrej, daj report iz Beograda.
Gledam snimke na vijestima i onak, zapanjen sam.
--------
Last.fm

Sammy

Post by Sammy » 10 Oct 2010, 20:39

vecer
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Andrej

Post by Andrej » 10 Oct 2010, 20:56

Ovde je bilo ludilo i sveopšti pokolj....
Ceo grad je stao, pola grada polupano, dosta glava razvaljeno.
I sad da pitam nekoga -
- Da li te je neko pitao da li si peder, dok si kupovao kartu za bioskop?
- Da li te neko tera da sediš na zadnjem sedištu autobusa zato što si peder?
- Jel ti u aplikaciji za posao stoji pitanje - šta misliš o analnoj ljubavi?
- Jel je mleko skuplje za tebe?
- A cigarete?
- Plaćaš više od mene parking?
- Jel baš moram da te volim i prihvatim?
- Šta ako neću da te volim?
- Jel nemam prava da biram?
- Jel ćeš me izopštiti iz društva?

Ne drugari, oni neće ravnopravnost, oni žele povlašćenost.
Znali su da će ceo grad goreti zbog njih 100, i bolelo ih je dupe za to, samo da isteraju svoj hir.
Nikada, ali NIKADA, ne bih gurao svoj lični interes po cenu da neko strada zbog mene.
Pederi su i šta sad?
Jel treba da aplaudiram?
Evo, jedan aplauz od mene......

Strana broj dva -
A sad bi jebao mamu, svim ovim desničarskim idiotima, koji samo čekaju izgovor da pale, kradu, prebijaju i uništavaju MOJ grad.
Stoka seljačka iz "Donjih brijanja" i ko zna kakvih selendri po Srbiji, okupila se sa navijačkom bagrom i raščinjenim popovima, pa sa krstom i raspećem u jednoj, a motkom sa ekserom u drugoj, našla da mi propagira svoje vrednosti.
I šta treba otac koji je prolazio danas ulicama grada da kaže svom detetu kad ga pita -
Ko je ovde loš?
Sa jedne strane, gologuzi sa prstom u bulji, koji žele da im seksualna orjentacija bude ulaznica za lagodan život i večiti izgovor za sve, a sa druge strane - rulja bez mozga, koja misli da sve što je drugačije treba spaliti.
Ne mogu da verujem da je strejt populacija toliko jebano glupa....
Pa ljudi, oni i žele da dobiju batine.
Koriste najstariji markentiški trik na svetu....
- Evo, mene biju i linčuju, jadan ja, zaštitite me i dajte neke pare za novu garderobu...
Treba samo ignorisati i oni ne postoje. Ne treba ih tući, ne treba ni popreko pogledati.
Pustiš da uvenu sami od nepažnje.
Hoćeš dete? Može!!!! Kupi matericu.
Ma nek se nose i jedni i drugi u tri pičke materine.
I Balkan i evropske vrednosti sa njima.
We're all mad here...

callac

Post by callac » 10 Oct 2010, 21:18

Apsolutno si u pravu! Svijet i ljudi se ne mjenjaju, samo "cilj i sredstva" Nikad to neću razumjeti...
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

john_constantine

Post by john_constantine » 10 Oct 2010, 21:20

Michel puši karu.

Ašow

Post by Ašow » 10 Oct 2010, 21:22

callac wrote:Apsolutno si u pravu! Svijet i ljudi se ne mjenjaju, samo "cilj i sredstva"
Istina. I uvijek ce biti tako.
Sreća da nije netko poginuo. Ono sto su prikazali na TV-u i sto citam po netu je stvarno bolest.
--------
Last.fm

elrania

Post by elrania » 10 Oct 2010, 21:36

Andrej wrote: Pederi su i šta sad?
Jel treba da aplaudiram?
apsolutno se slažem s ovim, ali 'pa šta' neće reć jako puno ljudi i ovakvim se paradama bar ističe da i takvi postoje i da ih ima sve više koji su voljni istupiti i zalagati se za svoju seksualnost.
znam koliko puno ljudi (bar iz moje sredine) toliko žestoko negira postojanje homoseksualnosti u svojoj blizini i onda kad saznaju da ima neko takav da radi s njima il živi blizu njih bude toliko zgražanja ili pak sažaljavanja ko da je u pitanju osoba s teškim psihičkim bolestima.
moja je majka bila takva kad je njen kolega na poslu rekao da je gay i to mi je rekla tako izbezumljeno, a danas (kd je shvatila da joj neće niš :lol: i da je normalna osoba) se zajebava s njim, super joj je tip i totalno joj je svejedno što je i za čijim se guzicama on okreće, jer je kao kolega dobar i pametan.

ok je približiti 'to' ljudima i smisao parada je u mojim očima ok, al druga je stvar što to u praksi ispada žešće sranje i cirkus i zbog nekih karaktera ljudi koji je vode (dijelom što je andrej opisao), a i zbog hejtera.

callac

Post by callac » 10 Oct 2010, 21:44

elrania wrote:
Andrej wrote: Pederi su i šta sad?
Jel treba da aplaudiram?
apsolutno se slažem s ovim, ali 'pa šta' neće reć jako puno ljudi i ovakvim se paradama bar ističe da i takvi postoje i da ih ima sve više koji su voljni istupiti i zalagati se za svoju seksualnost.
znam koliko puno ljudi (bar iz moje sredine) toliko žestoko negira postojanje homoseksualnosti u svojoj blizini i onda kad saznaju da ima neko takav da radi s njima il živi blizu njih bude toliko zgražanja ili pak sažaljavanja ko da je u pitanju osoba s teškim psihičkim bolestima.
moja je majka bila takva kad je njen kolega na poslu rekao da je gay i to mi je rekla tako izbezumljeno, a danas (kd je shvatila da joj neće niš :lol: i da je normalna osoba) se zajebava s njim, super joj je tip i totalno joj je svejedno što je i za čijim se guzicama on okreće, jer je kao kolega dobar i pametan.

ok je približiti 'to' ljudima i smisao parada je u mojim očima ok, al druga je stvar što to u praksi ispada žešće sranje i cirkus i zbog nekih karaktera ljudi koji je vode (dijelom što je andrej opisao), a i zbog hejtera.
Ne znam, ja sm bliža mišljenju da dovoljno "parada" imamo u gotovo svakom filmu, seriji i glazbenom svijetu, ko što su neko vrijeme forsali "crnačke serije" tako sad gayevi osvajaju svijet. Meni su simpatični, jer ih uvijek takvima prikažu i stvarno ne vidim potrebu hodat po ulici i vikat ja sam peder, šta mi možeš? Mislim, ko te oće?! NE INTERESIRA ME!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 10 Oct 2010, 22:04

imam dojam da se to na tvu i u glazbi češće doživljava samo ko simpatično, ali ne i voljno za usvojiti i odobravati u RL i da putem serija i filmova ne može baš skroz doprijeti do osobe.
efikasnije je to vidjeti i osjetiti u svojoj okolini; bar je bilo u ovoj situaciji koju sam navela.

sama sam, iako sam uvijek za slobodu seks.orijentacije, bila malo začuđena i iznenađena, ako bih za nekoga tak neš saznala i trebalo mi je vremena da se skroz naviknem i da mi takvo što prestane biti predmet čuđenja.
a ako sam ja, koja sam za i odobravam ih, bila takva, grozno mi je zamisliti kako se osjećaju oni koji su protiv homoseksualnosti i rado bih da se to sve malo opusti.

jako mi je žao onih koji zbog svoje orijentacije ispaštaju (u familiji, među društvom) i srame se toga što jesu pa bih iskreno htjela da se nešto popravi barem da se olakša ljudima u takvim situacijama i da toga bude sve manje.
znam curu čija ju je majka zbog toga oplakivala tjednima, tipa koji bi letio van iz kuće da to kaže ocu itd. i najviše zbog takvih stvari ne podnosim diskriminaciju na ovom polju.
pa ako netko stupa u parade i kroz glavu mu se vrti to da time čini neki pomak, ok.

a ona strana koja se šepiri i umišlja da zaslužuje neke ekstra povlastice zbog orijentacije je sramota i tipičan predstavnih ljudskog snobizma i idiotizma.

Scarface

Post by Scarface » 10 Oct 2010, 22:16

Ka šta san već jednom reka, pa mi je elrania kontrirala (zbog očitih prijateljstava koje ima s takvim ljudima, šta je i sama tad istakla ka razlog) da je to jednostavno defekt, bolest. I dobro je Ban reka- "suosjećan s njima šta im se to desilo.", ka šta bi suosjeća i s pacijentima s onkologije.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Asfodel

Post by Asfodel » 10 Oct 2010, 22:21

Bez obzira što ja mislim (a znate što mislim), čulo se više puta u medijima da se struka izjasnila da to nije bolest (ne znam gdje i kada, kakva istarživanja, al koliko tisuća puta čuješ uzimaš zdravo za gotovo). Pa onda ako su rekli da nije bolest, vjerojatno bi napomenuli da je ipak poremećaj. A nisu.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Scarface

Post by Scarface » 10 Oct 2010, 22:24

Asfodel wrote:Bez obzira što ja mislim (a znate što mislim), čulo se više puta u medijima da se struka izjasnila da to nije bolest (ne znam gdje i kada, kakva istarživanja, al koliko tisuća puta čuješ uzimaš zdravo za gotovo). Pa onda ako su rekli da nije bolest, vjerojatno bi napomenuli da je ipak poremećaj. A nisu.
I šta sad? Ja mislin da jest. Nema konkretnog dokaza, sve je i dalje na polju teorije i nagađanja. I ako ćeš već o poremećaju, postoji razlika u jednom dijelu mozga, koja opet nije konkretna, jer nema sigurnih tvrdnji. A mediji su pouzdani ka i konj na steroidima.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Asfodel

Post by Asfodel » 10 Oct 2010, 22:28

Scarface wrote:I šta sad?
Ništa, samo kažem. Kad svi već izražavaju svoje mišljenje, ja sam dobacila sam mnoštvo tuđih.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

GreenHornet

Post by GreenHornet » 10 Oct 2010, 22:28

Radije gay nego smrdljivi,nazadni,iskompleksirani neonacist ili četnik.
Jedan od rijetkih puta da molim Boga da policija "protivnike" ostavi dozivotnim invalidima.
Last edited by GreenHornet on 10 Oct 2010, 22:29, edited 1 time in total.
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Locked